- 24 Ağustos 2022
- 3.987
- 11.061
-
- Konu Sahibi neyapsam1989
Kızın görünümünün ve şahsi sosyal medya hesabındaki paylaşımlarının konuyla ilgisi yok yalnız.Tarif etmiş. Gúzel bir kız demiş. Ne var bunda!
Bu kısım çok daha önemli. Şayet bu kısım doğruysa, karşısındaki kişi mal aldığı bir firmada çalışan bir kadınsa; adam işi nedeniyle iletişim kurduğu kadınları taciz edecek karakterde bir adam demektir.telefon rehberine baktım X hanım şabloncu diye kaydetmiş. Muhtemelen dükkanına malzeme alırken tanışmış bu kadınla.
Merhaba arkadaşlar.. Yeni üye oldum çaresiz kaldım bana yardım ederseniz sevinirim. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kısaca özet geçiyim. Eşim Instagram da tanımadığım bir kadına mesaj atmış. Kanki ne yapıyorsun diye. O da iyiyim kanki evdeyim sen ne yapıyorsun yazmış. Emde, bugün benim doğum günüm güzel cümlelere ihtiyacım var yazmış. Kız da, aaaa kankimsuuuu iyi ki doğdun iyi ki varsın, yazmış. Mesajların devamı da var da asıl mesele ben bu kadını tanımıyorum. Eşime daha önce belirmiştim evlendikten sonra artık eskisi gibi kız arkadaşlarıyla samimi olmaması gerektiğini vs vs. O konuda güveniyordum yani. Bu kadını araştırırken baktım eşim onu takip ediyor ama o eşimi takip etmiyor Instagram da. Bir de telefon rehberine baktım Seda hanım şabloncu diye kaydetmiş. Muhtemelen dükkanına malzeme alırken tanışmış bu kadınla. 2-3 aydır en fazla yani daha önce böyle bir numara görmemiştim. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle konuşmadım hiç bu durumu. Sizce aldatıldım mı?
Eşin aranıyor canım. Yani kadın bi gel dese koşar. Kankimsu ne kız 17 yaşında fln heralde. Adamlar zaten aç köpek gıbıler. Gül gıbı esınız var daha millete kanka güzel söz şöle dıolar.Sizin kıymetınızı bılmıolar. Bızım kadınlarda kadınları suçluyor kemalim yapmaz kemalım yapmaz. Kadını tanımıyorum dıosun. Kadınlık bir sorun yok eşiniz yüzde 100 suçlu. Öle mesaj atmaması gerekıtor.Merhaba arkadaşlar.. Yeni üye oldum çaresiz kaldım bana yardım ederseniz sevinirim. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kısaca özet geçiyim. Eşim Instagram da tanımadığım bir kadına mesaj atmış. Kanki ne yapıyorsun diye. O da iyiyim kanki evdeyim sen ne yapıyorsun yazmış. Eşimde, bugün benim doğum günüm güzel cümlelere ihtiyacım var yazmış. Kız da, aaaa kankimsuuuu iyi ki doğdun iyi ki varsın, yazmış. Mesajların devamı da var da asıl mesele ben bu kadını tanımıyorum. Eşime daha önce belirmiştim evlendikten sonra artık eskisi gibi kız arkadaşlarıyla samimi olmaması gerektiğini vs vs. O konuda güveniyordum yani. Bu kadını araştırırken baktım eşim onu takip ediyor ama o eşimi takip etmiyor Instagram da. Bir de telefon rehberine baktım Seda hanım şabloncu diye kaydetmiş. Muhtemelen dükkanına malzeme alırken tanışmış bu kadınla. 2-3 aydır en fazla yani daha önce böyle bir numara görmemiştim. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle konuşmadım hiç bu durumu. Sizce aldatıldım mı?
ben kötü birşey göremedim. Anlatmak icin soylemiş sadece. Adamın ne oldugu belli zaten.Kızın görünümünün ve şahsi sosyal medya hesabındaki paylaşımlarının konuyla ilgisi yok yalnız.
Bu kısım çok daha önemli. Şayet bu kısım doğruysa, karşısındaki kişi mal aldığı bir firmada çalışan bir kadınsa; adam işi nedeniyle iletişim kurduğu kadınları taciz edecek karakterde bir adam demektir.
Yani eşin zarf atmış baya baya. Güzel cümleyi neden o kadından talep etmiş ? Umarım SS almışsınızfir.Merhaba arkadaşlar.. Yeni üye oldum çaresiz kaldım bana yardım ederseniz sevinirim. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kısaca özet geçiyim. Eşim Instagram da tanımadığım bir kadına mesaj atmış. Kanki ne yapıyorsun diye. O da iyiyim kanki evdeyim sen ne yapıyorsun yazmış. Eşimde, bugün benim doğum günüm güzel cümlelere ihtiyacım var yazmış. Kız da, aaaa kankimsuuuu iyi ki doğdun iyi ki varsın, yazmış. Mesajların devamı da var da asıl mesele ben bu kadını tanımıyorum. Eşime daha önce belirmiştim evlendikten sonra artık eskisi gibi kız arkadaşlarıyla samimi olmaması gerektiğini vs vs. O konuda güveniyordum yani. Bu kadını araştırırken baktım eşim onu takip ediyor ama o eşimi takip etmiyor Instagram da. Bir de telefon rehberine baktım Seda hanım şabloncu diye kaydetmiş. Muhtemelen dükkanına malzeme alırken tanışmış bu kadınla. 2-3 aydır en fazla yani daha önce böyle bir numara görmemiştim. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle konuşmadım hiç bu durumu. Sizce aldatıldım mı?
O yoruma yapılan yorumu da okudunuz mu ?ben kötü birşey göremedim. Anlatmak icin soylemiş sadece. Adamın ne oldugu belli zaten.
Evet çok düşkünCocugun babasına cok düşkün di mi
Yani kız sergilemiş kendini herkese belli yani hesabından.Kızın nasıl göründüğü ve hesabının herkese açık olup olmamasının konunuzla ilgisi nedir ?
Kızın etekleri yere kadar uzun olsa ne değişecekti sizin için ?
Evet aldım tabiYani eşin zarf atmış baya baya. Güzel cümleyi neden o kadından talep etmiş ? Umarım SS almışsınızfir.
Diyelim ki ortada bir sergi var, eşinizin sergide işi neymiş ?Yani kız sergilemiş kendini herkese belli yani hesabından.
Yok eşim kadını beğenmiş anlamında söyledim. Sonuçta erkekler bu tarz yüz buldukları kadınlara daha fazla yanaşıyorlar. Yani tabiki kızla benim işim yok hata eşimde.Diyelim ki ortada bir sergi var, eşinizin sergide işi neymiş ?
Kadının kıyafetine, sosyal medya hesabına bakarak eşinizin hareketini normalleştirdiniz mi yani?
Kadının da evli adama samimi davranması gereksiz olmuş tabi orası da ayrı. Biz olsak cvp yazmayız engelleriz ama bazı rahat tipler var işte böyle..Yok eşim kadını beğenmiş anlamında söyledim. Sonuçta erkekler bu tarz yüz buldukları kadınlara daha fazla yanaşıyorlar. Yani tabiki kızla benim işim yok hata eşimde.
Eşiniz kadından yüz bulmamış. Kadın gerçekten eşinizin dükkanı için malzeme satışı yapan bir firmada çalışıyorsa; durduk yere ekmeğimizden olmayalım deyip, lakayt esnafa onun ayarında bir cevap vermiş.Yok eşim kadını beğenmiş anlamında söyledim. Sonuçta erkekler bu tarz yüz buldukları kadınlara daha fazla yanaşıyorlar. Yani tabiki kızla benim işim yok hata eşimde.
Oh böyle ciddi kadınlar görünce gerçekten çok mutlu oluyorum27 yaşındayım çok nadir kanka ifadelerini kullanıyorum.Kocan tipinde bir adam bana mesaj atsa ya görmezden gelirim o mesajı ya da "eşinizle çocuklarınızla nice yaşlar" yazar geçerim. Kankimsuuuuuuu diyerek karşılık vermem. Hele iyiki varsın hiç yazmam, çünkü bana ne elin vıcık herifinden.
Kankimsu ne yaMerhaba arkadaşlar.. Yeni üye oldum çaresiz kaldım bana yardım ederseniz sevinirim. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kısaca özet geçiyim. Eşim Instagram da tanımadığım bir kadına mesaj atmış. Kanki ne yapıyorsun diye. O da iyiyim kanki evdeyim sen ne yapıyorsun yazmış. Eşimde, bugün benim doğum günüm güzel cümlelere ihtiyacım var yazmış. Kız da, aaaa kankimsuuuu iyi ki doğdun iyi ki varsın, yazmış. Mesajların devamı da var da asıl mesele ben bu kadını tanımıyorum. Eşime daha önce belirmiştim evlendikten sonra artık eskisi gibi kız arkadaşlarıyla samimi olmaması gerektiğini vs vs. O konuda güveniyordum yani. Bu kadını araştırırken baktım eşim onu takip ediyor ama o eşimi takip etmiyor Instagram da. Bir de telefon rehberine baktım Seda hanım şabloncu diye kaydetmiş. Muhtemelen dükkanına malzeme alırken tanışmış bu kadınla. 2-3 aydır en fazla yani daha önce böyle bir numara görmemiştim. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle konuşmadım hiç bu durumu. Sizce aldatıldım mı?