Eşimin kanki dediği kadın

Merhaba arkadaşlar.. Yeni üye oldum çaresiz kaldım bana yardım ederseniz sevinirim. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kısaca özet geçiyim. Eşim Instagram da tanımadığım bir kadına mesaj atmış. Kanki ne yapıyorsun diye. O da iyiyim kanki evdeyim sen ne yapıyorsun yazmış. Eşimde, bugün benim doğum günüm güzel cümlelere ihtiyacım var yazmış. Kız da, aaaa kankimsuuuu iyi ki doğdun iyi ki varsın, yazmış. Mesajların devamı da var da asıl mesele ben bu kadını tanımıyorum. Eşime daha önce belirmiştim evlendikten sonra artık eskisi gibi kız arkadaşlarıyla samimi olmaması gerektiğini vs vs. O konuda güveniyordum yani. Bu kadını araştırırken baktım eşim onu takip ediyor ama o eşimi takip etmiyor Instagram da. Bir de telefon rehberine baktım Seda hanım şabloncu diye kaydetmiş. Muhtemelen dükkanına malzeme alırken tanışmış bu kadınla. 2-3 aydır en fazla yani daha önce böyle bir numara görmemiştim. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle konuşmadım hiç bu durumu. Sizce aldatıldım mı?
Evli adamı kadin kankisi mi olur hadi oldu diyelim telefondan mı olur . Bence defa hanım şabloncu değil montajci

Aldatılmak demem ama eşiniz yokluyor sanırım bir çevreyi. Flörtöz tavırda geldi bana. Karakteri böyleyse onu bilemem.
Benzer bir cümleyi siz bir erkeğe yazsanız olay çıkarır mı

Aldatılmak demem ama eşiniz yokluyor sanırım bir çevreyi. Flörtöz tavırda geldi bana. Karakteri böyleyse onu bilemem.
Benzer bir cümleyi siz bir erkeğe yazsanız olay çıkarır mı ?
Evet büyük olay çıkardı

Güzel sözlere mi ihtiyacı varmış?? Hmm
Tersini düşünelim doğum gününde bir erkeğe böyle yazsan eşin ne derdi?
Adamlar kaşınıyor ya bu ara hayret yani
Evet aynen öyle.. İlk fırsatta başkalarından yakınlık bekliyorlar. Çok güven kırıcı Büyük hayal kırıklığı

Eşim 36 yaşında kız da en fazla 30dur

27 yaşındayım çok nadir kanka ifadelerini kullanıyorum. 🥹 Kocan tipinde bir adam bana mesaj atsa ya görmezden gelirim o mesajı ya da "eşinizle çocuklarınızla nice yaşlar" yazar geçerim. Kankimsuuuuuuu diyerek karşılık vermem. Hele iyiki varsın hiç yazmam, çünkü bana ne elin vıcık herifinden.

Cansu der gibi kankimsu o ne be..
Neyse gerçekten erkeklerden iyice soğudum bunları okuya okuya...
Bi kadının evli oldugunu bile bile "kanka" kelimesinin ardına saklanıp samimi olması kadar evli herifin başka kadından ilgi istemesi de bi o kadar şerefizce ..
Evli olsam nasıl yürürdü bilmiyorum bu ortamlarda gerçekten, benim için evliliği bitirecek bişey bu mesela

27 yaşındayım çok nadir kanka ifadelerini kullanıyorum. 🥹 Kocan tipinde bir adam bana mesaj atsa ya görmezden gelirim o mesajı ya da "eşinizle çocuklarınızla nice yaşlar" yazar geçerim. Kankimsuuuuuuu diyerek karşılık vermem. Hele iyiki varsın hiç yazmam, çünkü bana ne elin vıcık herifinden.
Çok doğru söylediniz ben de cevap bile vermezdim

Evet aynen öyle.. İlk fırsatta başkalarından yakınlık bekliyorlar. Çok güven kırıcı Büyük hayal kırıklığı
Bebeğim üstü kapalı flörtöz konuşmalar bu. Sen bunu yapsan küfürü basar babana yolcular seni rezil ederek. Kocan gevşek ağızlı sorsan aaa ne var diye üste çıkar

Cansu der gibi kankimsu o ne be..
Neyse gerçekten erkeklerden iyice soğudum bunları okuya okuya...
Bi kadının evli oldugunu bile bile "kanka" kelimesinin ardına saklanıp samimi olması kadar evli herifin başka kadından ilgi istemesi de bi o kadar şerefizce ..
Evli olsam nasıl yürürdü bilmiyorum bu ortamlarda gerçekten, benim için evliliği bitirecek bişey bu mesela
Benim için de öyle.. Ama doğru zamanı bekliyorum

X