- 27 Ekim 2024
- 20
- 2
- 35
-
- Konu Sahibi neyapsam1989
Doğum gününunde sen kutlamadın mi kadindandan güzel cümleler istiyor.Merhaba arkadaşlar.. Yeni üye oldum çaresiz kaldım bana yardım ederseniz sevinirim. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kısaca özet geçiyim. Eşim Instagram da tanımadığım bir kadına mesaj atmış. Kanki ne yapıyorsun diye. O da iyiyim kanki evdeyim sen ne yapıyorsun yazmış. Eşimde, bugün benim doğum günüm güzel cümlelere ihtiyacım var yazmış. Kız da, aaaa kankimsuuuu iyi ki doğdun iyi ki varsın, yazmış. Mesajların devamı da var da asıl mesele ben bu kadını tanımıyorum. Eşime daha önce belirmiştim evlendikten sonra artık eskisi gibi kız arkadaşlarıyla samimi olmaması gerektiğini vs vs. O konuda güveniyordum yani. Bu kadını araştırırken baktım eşim onu takip ediyor ama o eşimi takip etmiyor Instagram da. Bir de telefon rehberine baktım Seda hanım şabloncu diye kaydetmiş. Muhtemelen dükkanına malzeme alırken tanışmış bu kadınla. 2-3 aydır en fazla yani daha önce böyle bir numara görmemiştim. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle konuşmadım hiç bu durumu. Sizce aldatıldım mı?
Merhaba arkadaşlar.. Yeni üye oldum çaresiz kaldım bana yardım ederseniz sevinirim. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kısaca özet geçiyim. Eşim Instagram da tanımadığım bir kadına mesaj atmış. Kanki ne yapıyorsun diye. O da iyiyim kanki evdeyim sen ne yapıyorsun yazmış. Eşimde, bugün benim doğum günüm güzel cümlelere ihtiyacım var yazmış. Kız da, aaaa kankimsuuuu iyi ki doğdun iyi ki varsın, yazmış. Mesajların devamı da var da asıl mesele ben bu kadını tanımıyorum. Eşime daha önce belirmiştim evlendikten sonra artık eskisi gibi kız arkadaşlarıyla samimi olmaması gerektiğini vs vs. O konuda güveniyordum yani. Bu kadını araştırırken baktım eşim onu takip ediyor ama o eşimi takip etmiyor Instagram da. Bir de telefon rehberine baktım Seda hanım şabloncu diye kaydetmiş. Muhtemelen dükkanına malzeme alırken tanışmış bu kadınla. 2-3 aydır en fazla yani daha önce böyle bir numara görmemiştim. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle konuşmadım hiç bu durumu. Sizce aldatıldım mı?
Ben de kendimi zor tuttum. Biraz daha bilgi toplayıp hesabını soracağım.O telefonu alıp kafasında paralamış olmanız lazımdı doğum günüymüş güzel sözlere ihtiyacı varmış dur ben sana telefon pastası yedireyim de içinde kelebekelr uçuşsun.
Bence de asılmış. Kızı bir görseniz Instagramı herkese açık ve kısa elbiseli şortlu pozları var hep. Güzel de bi kız.Adam elimde kalır, hiç şansı yok. Bence bu bayağı flört, bildiğin asılıyor
Eşimde, bugün benim doğum günüm güzel cümlelere ihtiyacım var yazmış.
Bir gün öncesinde kavga etmiştik bana çok yüksek sesle bağırmıştı ben de o yüzden konuşmuyordum kutlama yapmadım o yüzdenDoğum gününunde sen kutlamadın mi kadindandan güzel cümleler istiyor.
Bence aldatilmadin ama esin meyilli.
Konusmalisin.
Bir gün öncesinde kavga etmiştik bana çok yüksek sesle bağırmıştı ben de o yüzden konuşmuyordum kutlama yapmadım o yüzden
Kız belli ki flörtöz bir tip eşin de es geçmemişBence de asılmış. Kızı bir görseniz Instagramı herkese açık ve kısa elbiseli şortlu pozları var hep. Güzel de bi kız.
Güzel sözlere mi ihtiyacı varmış?? HmmMerhaba arkadaşlar.. Yeni üye oldum çaresiz kaldım bana yardım ederseniz sevinirim. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Kısaca özet geçiyim. Eşim Instagram da tanımadığım bir kadına mesaj atmış. Kanki ne yapıyorsun diye. O da iyiyim kanki evdeyim sen ne yapıyorsun yazmış. Eşimde, bugün benim doğum günüm güzel cümlelere ihtiyacım var yazmış. Kız da, aaaa kankimsuuuu iyi ki doğdun iyi ki varsın, yazmış. Mesajların devamı da var da asıl mesele ben bu kadını tanımıyorum. Eşime daha önce belirmiştim evlendikten sonra artık eskisi gibi kız arkadaşlarıyla samimi olmaması gerektiğini vs vs. O konuda güveniyordum yani. Bu kadını araştırırken baktım eşim onu takip ediyor ama o eşimi takip etmiyor Instagram da. Bir de telefon rehberine baktım Seda hanım şabloncu diye kaydetmiş. Muhtemelen dükkanına malzeme alırken tanışmış bu kadınla. 2-3 aydır en fazla yani daha önce böyle bir numara görmemiştim. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle konuşmadım hiç bu durumu. Sizce aldatıldım mı?
Uyarsam kabul etmiş olacağım bu davranışını. O yüzden susuyorum şimdilik. Kabul etmeyi kendime yediremem ki.Okurken fenaliklar geldi. Bir kere ben olsam evli erkekle arkadaş olupta "kankimsuuu" demem. Kocam da ben hariç bir kadınla bu kadar samimi olamaz. Güzel sözlere ihtiyacım var ne demek karısı dururken! Kocana rahatsız olduğunu direkt söyle. O ne öyle ya kankimsu falan vıcık vıcık. Üstelik kocana evlendikten sonra kız arkadaşlarınla samimi olma demene rağmen o hâlâ samimi oluyorsa ben o adam da kızda da art niyet ararım.
Aldatılmadın ama sen o kocayı tekrar bir uyar. Flört ediyor bildiğin, bunun önünü şimdiden kes.
Hayırdır beni kizdirdiginda kankilerine mi ısrar ediyorsun doğum günümü kutlayın diye bir sor senBir gün öncesinde kavga etmiştik bana çok yüksek sesle bağırmıştı ben de o yüzden konuşmuyordum kutlama yapmadım o yüzden