Esimin kankasindan biktim

Rica ederim canım ne yaptınız çıktınız mu?
Cikmam mi uyuyordu o. Aldim cocugu biraz suslendim ciktim o istemedigim arkadsmla gorustum bi kafede . Bolca yurudum muzik dinledim. Uyanmis ariyor nerdesin diye dedim disardayim dolasiyorum hava guzel vs dedim kapattim. Sonra msj atmis foto at nerdesin fln cocugun resmini attim yalandan neyse eve geldim yemek felan derken guzel.gunun sonunda bebisim hastalandi atesli suan oda ise gitti bana sabahlar olmasin

Hiç canınızı sıkmayın bebek bu gayet normal diş sıkıntısı olabilir modunuzu düşürmeyin herşey insan için gününüz çok iyi geçmiş tebrik ederim sizi öncelikle böyle böyle eşiniz sizin mutlu huzurlu hayatınıza kendini dahil etmek isteyecek çok güzel olcak inşallah
bebeğiniz içinde üstünü hafifletin mutlaka benim kızımda her diş evresinde hem ateşkenir hem burun akıntısı olur zamanla öğreniyor insan ateşi varsa demekki vücut savaşıyor mikropla moralinizi bozmayın evladınız da size naz yapıyor üzülmeyin

cok guzel yapmissiniz. aslinda cocukla da yapilacak cok sey var. ben uyku saatlerinde cocugu alip disari cikiyordum hep. simdi hasta olmus ama cabuk alisir. gecmis olsun

cok guzel yapmissiniz. aslinda cocukla da yapilacak cok sey var. ben uyku saatlerinde cocugu alip disari cikiyordum hep. simdi hasta olmus ama cabuk alisir. gecmis olsun
Sagol canim korumama ragmen yine hastalandi malesef.. bende cikicam sanirim bundan sonra

Evet her diste atesleniyor .. Allah razi olsun desteginiz icin cok iyi geldiniz.. bebegimle ilgileneyim iyi geceler

Gece çalışıp sabah işten geliyor, uyumadan dışarı çıkıyor, mesaiye 1 saat kala eve geliyor!

Arkadaşı değil de, kendisi evlendiğinin ve bir çocuğu olduğunun farkında değil!!!
Bahsi geçen arkadaşa gittiğinden, arkadaşıyla olduğundan emin miyiz ki

Güncelleme: Adam 15 günde 1 buluşuyormuş, hatta bazen ayda 1, e pes yani konu sahibi. Öyle bir anlattınız ki sandım her gün dışarda adam.

Son düzenleme:
Ay salak mı bu adam? Bebeğin en güzel evrelerini kaçırıyor zaten hemencecik büyüyor. Çok sorumsuz..

Mesajları niye siliyor ki okusanız ne olacak. Benim eşimde benim hiç arkadaşım yok vs diye söylenir. (şuan çok büyük bir krizin içindeyiz boşanma sürecini konuşuyoruz ) bende ona evli adam işten gelir evde oturur karısıyla tv izler. Eskidendi o gezme tozma diyorum. 2 yılda 4-5 kez çıktı arkadaşlarıyla bensiz, onun dışında ben nasıl gitmiyorsam oda otursun.

Kankaya cok yapisik bir sevgili bulma ihtimali var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…