arkadaşlar benim annem 16 yaşında evlenmiş ve 28 senedir evli hala babam aynı, akraba eş dostu geçtim köylüleri bile annemin hayatına burnunu sokmuştur o derece, çekemiyosanız boşanın çünkü değişmiyolar, boşanmak çok mu kolay nemesis olarak kendi adıma cevap vereyim evet arkadaş her gün ha aradılar ha huzursuz olduk ha kavga ettik edicez diye beklemekten daha kolay, kimi insanlar ama seviyorum diyo, seviyosan katlanacaksın o zaman bunun ortası yok, kabulleneceksin herşeyiyle yok benim canım tatlı ben çekemem diyosan yeni bi hayat için her zaman şansımız var
bilmiyorum belkide ben annemin hayatından fazla ders çıkardım öyle bi evlilik ortamında büyüdüm o yüzden görüşlerim sert, annem 34 yaşında şeker hastası oldu yahu, madalyamı taktılar, ya da babam ayyy benim kahrımı ne çektin beah mi dedi, hayır, görev gibi üstüne yapıştı o kadar, gerçekten okurken ben daralıyorum demek ki Allah dağına göre kar veriyo ben kendi evimi çekip çeviremiyorum burda yazıyolar vay evlendim 3.gün 20 kişi ağırladım bilmem ne, ben yemek yapmayı yeni öğrendim mesela, gelmeyin derim gerekirse, bana saygısız mı derler, vız gelir tırıs gider, yüzüme söylerlerse cevabını alırlar arkamdan söylenen herşeyde uzay boşluğunda uçaaaar gider
seni yürekten kutluyorum yazdıklarından bildiğin ders çıkardım teşekkür ediyorum çok haklısın