diğer arkadaşların anlattıklarıda ne kadar benzer benim yaşadıklarımada.Ben 2 yıllık evliyim, hala sorunlarım devam ediyor,
aynen senin eşin gibi benim eşimde bana hiç sormadan bana emrivaki yaparak götürmeye kalkıştı kaç kez.
Kuzeninin düğününe gidecektik, erken gidelim diye kıyameti kopardı, kızı gelinliklerle evden cıkarken görcekmiş, Zaten aile apartmanı, annesinin evi de kuzeninin üst katında. Salona gidelim olmaz mı demiştim olur demişti sonra bir telefonla değişti bana baskı yaptı. Zaten düğünde tüm akrabalar vs yetecekti canıma, çok kalabalık bir aileler.Bir de erken gitmek istemediğim halde zorla götürdü.Bu olaydan sonra bi daha asla beni zorlama dedim ona rağmen üstüne bi kaç sefer daha annesine bana hiç sormadan geliriz demiş, beni zorla götürmeye çalıştı.
Ben ailesinden soğudum çok soğuttular beni çok baskı yapıp üzdüler, çok laf söz ettiler,ama ben sevmememe rağmen eşim için iyi davranıyorum yine geliyorlar istediklerinde vs. Ama affedemedim içimden gelmiyor sık sık gitmek. Ama ben suçlanıyorum kinciymişim ruh hastasıymışım. Semt olarak allahtan onlara uzaktayım, ben sadece bayramlarda gitmek istiyorum onun haricinde kendileri geliyor zaten, daha çok görüşülüyor yine zaten bişey çıkarıyor annesi. Yine de annen özlemişse özletme git diyorum, ama o annesi özlediğinde gel dediğinde gitmiyor, sonrada gittiğinde de beni de götürmeye zorluyor. Buna annesi sebep oluyor diye de düşünüyorum. Hala beni boyunduruğu altına almak istiyor annesi. Bende resti çektim artık, ya böyle kabul et beni, yada mahkemeye git dedim.Gözüm gerçekten döndü benim.Zor günler geçiriyorum bende.
Hala annesiyle telefonda konuşmak istemediğimi bildiği halde, annesi aradıgında ne var açsan konuşsan diyor.
Ben açsam devamı gelecek, bu da hiç hayra alamet değil benim için.Ama anlamıyor eşim.
Babasında böbrek taşı var diye büyüttüde büyüttü annesi, 10 gunde bi çağırmaya başladı , tamam sen git diyorum, ama bu bile suç, durumu ağır dedikleri babasıyla oturup eve eniştelerini vs çağırıp maç seyrediyolar, ben neden gideyim yaa daha maç neden seyredeyim, hasta dedikleri adam maç seyreder mi, sırf beni götürmek için zorlamak için durumu ağır vs diyolar. Hiç inanmıyorum. Benim annem ameliyat oldu da hiç haber dahi vermedi ya.
Kavgalıyız 1 ayı geçkindir. En son karışmıcam sana demişti ama yine beklentisi oldu. Yine tartıştık.
Şu anda da benle konuşmuyor, bense hiç konuşmucam.. Hala annesinin dolduruşuna geliyor.Annesine noluyor anlamıyorum oğlunu görmek de yetmiyor, benim istemediğimi bile bile gitmemi bekliyor. Ben daha yeni görüştüm 1 ay oldu, neden hala benide zorluyorlar. Eşime de baskı yapıyor, buda huzur bozuyor. Hiç vazgeçmeyecekler. Bıraktım ben de artık.