• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beynim durdu bu evde

çok şanslısın ne güzel allah daim etsin mutluluğunuzu herkese nasip olmaz öyle kv kp... hiç niyeti yok evim varken kiraya çıkmam diyor

eşin hangi evden bahsediyor merak ettim sizin ayrı bir eviniz mi var beraber oturmuyor musunuz:19:
ailesinin evine mi benim evim diyor ilginç yani bu erkek milletine ne desek az:23:
sen yine de yılmadan eşinle konuş ayrı ev için ikna etmeye çalış canım umarım aklını başına toplar eşin:31:

ben 5 yıllık ilişkimle sırf altlı üstlü ailesi ile yaşıcam diye sözü attım.
ikinci bir nişanlılık evresi geçirdim onunda yalanlarından bıktım ayrıldım.
kendine ev alacağına abisine ev aldı onun kredisini ödüyor.
evlenicez ortada ev yok annesinin evinde yaşattırcaktı beni
bende ayrıldım...

ben 5 yıllık ilişkimle sırf altlı üstlü ailesi ile yaşıcam diye sözü attım.
ikinci bir nişanlılık evresi geçirdim onunda yalanlarından bıktım ayrıldım.
kendine ev alacağına abisine ev aldı onun kredisini ödüyor.
evlenicez ortada ev yok annesinin evinde yaşattırcaktı beni
bende ayrıldım...
en iyisini yapmışsın canım baştan olmayınca sonradan hiç olmuyor ya da zor oluyor....

belki konu farklı bi boyuta geçecek ama kusura bakmayın kızlar birden nedense düşüncelere daldım aklıma bunlar geldi..ya bir erkek diyo ya benim evim o ev bi kere babasının evi ve bu adam da baba olacak biz bayanlar nasıl istiyoruz ki evin hanımı annesi biz olalım bu erkekler niye hiç akıllarına getirmiyolar bi evin bi babası bi erkeği olur diye...bu birlik oturma işi önceden olumlu gelse de şimdilerde hayatta belki de tek kabul edilmeyecek şeymiş gibi geliyor..

Back