Bence kendinize kafayı dağıtmanız için uygun bir alan oluşturmanız gerekiyor Evet Eşinizin yaptığı doğru değil yani o kadar uzun süre dışarıda durması doğru değil ama eve geldiğinde de sürekli tartışıyorsanız adam bundan Kaçmak için de dışarı çıkmış olabilir bu yaptığı şeyi haklı çıkartmaz ama erkeklerin mekanizması Maalesef bu şekilde işliyor aileleri hiç yazmadığınız için uzak bir şehirde olduğunuzu varsayıyorum bebeğinizi alıp Her gün düzenli yürüyüşe çıkabilirsiniz havanın soğuk olması aslında önemli değil bebeği güzelce giydirip çıkın hem bebek hava almış olur hem de öyle uykusun daha güzel uyur hem size değişiklik olur kulaklığınızı takın uzun uzun yürüyüş yapın yolu üzerinde marketler varsa girer oraları gezersiniz zaten böyle düzenli yürüyüşe çıkarsanız mutlaka birileriyle tanışırsınız kendinize küçük hobiler ediniz evde örgü Örmeye başlayabilirsiniz Ben mesela çok büyük şeyler örmekten sıkılıyorum O yüzden küçük anahtarlık boyutunda amigurumi Örmeye başladım ve şunu unutmayın inanın yalnız değilsiniz benimle küçük bebeğim var ve ailemden uzak bir şehirde tek başımayım Eşim çok yoğun çalışıyor ve geldiğinde de bilgisayarda İşlere devam ettiği için Yani gene evde yok gibi oluyor Ben kendimi böyle oyalıyorum yabancı dizi izliyorum örgü örüyorum değişik yemek tarifleri deniyorum kendime bakım yapıyorum Network işi yapıyorum öyle böyle kendi Kafanız dağılınca enerjinizi yerine gelecek o zaman inanın eşiniz sizinle vakit geçirmek için çaba sarf edecek kendinize enerji yüklemesi yapmanız lazım