• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kankası & onun eşi

benim eşiminde öle bi arkadası var .... ama sorun adam değil karısı ... çünkü adamı severim hep saygılıdır bana dikkat eder konusmalarına ama eşi öle değil hep ben biliorum havaları ,hep ben iyiyim arkadas baslıcam diorum bazen bilgine dilimin ucuna gelio orda kalıo neyse diorum geçen onların evindeydik ya bi sıkılıorum anlatamam ama hatır işte bişe diemiosun benim eşimde arkadasını sever dediğim gibi adamda sorun yok zaten eşi ukala napalım en mantıklısı sık sık görüşmemek değül mü ???

bence rahatsızlığını dile getirmelisin,onlara yaptıklarınız size göre normal ama bana göre anormal diyebilmelisin,bu durumdan hoşlanmadığını söylemelisin.

ozmn hiç endişelenme onlar okdr sevgı dolu cok mutlu çift değiller yapmacıklar ve bır araya gelmemeye calıs rafete bence bıraz sızlanmalı eşiniz kardes gibiyse.. ve benımde cevremde var böle yavrum canım cicim derdi adam eşine ağzına tutardı yemegı birde ne öğreneyım adam karsını yüzü gözü morarana kadar dövmüş hamıleyken bastım isyanı adama tabii ne hakla diceksınız arkadasının eşi olma hakkıyla.. bızde tam tersıyız canım cicim askım yoktur ama bır baglılık sevgı vardır sahte asklar kendını belli eder şıp diyede nlarım konusmalardan ve asla gelemem yalan sevgı rolu oynayanlaraa..

"Rafet bak hatun çok güzel kaçırıyorsun" :1:

Enteresan bir çiftmiş gerçekten...

Öncelikle ev dışı görüşmenizi öneririm (Bir cafede 40-45 dakika bir kahvelik...)

Baktınız bu sekilde konuşmalara başladı,direkt bir soru sorarak konuyu değiştirin vs.:34:

Ailelerimizi seçemeyiz ama arkadaşlarımızı seçebiliriz. Bu seçimde en etken şey de, değerlerimizdir.

Bu insanları yaşam şekilleriyle ilgili olarak eleştirmek, yargılamak bize düşmez. Biz neden arkadaş olarak seçmişiz, ona bakmak gerek.

Bu adamın eşine cazip gelen yanı nedir?

Bence yavrum bunu anlamaya çalış.

Rahatsız oluyorsan da, arkadaşlık etmek zorunda değilsin. Rahatsızlığını da eşine, yargılamadan, eleştirmeden söylemen gerektiğini düşünüyorum.

Eşine görüşmeyeceksin, arkadaşlık etmeyeceksin gibi sözler şık olmaz.

Ama kocanın değer yargılarından eminsen, onların size uymayan değerlerini görmesine yardımcı olabilirsin.

Eşin 5 yaşında çocuk değil elbette, ama bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyliyeyim diye bir ata sözümüz de var.

Hayatımızın belli dönemlerinde, aslında bizimle uzaktan yakından alakası olmayan kişiler bazen içimize girerler.

Bu insanlar girdikleri gibi de, hayatımızdan çıkarlar.

Çünkü bir süre sonra farkı fark ederiz. Ya da o kişiler fark eder. Sohbetler uymamaya başlar, ortak keyifler aslında hiç olmamıştır.

Bence biraz beklemede kal, iyice gözlemle. Bu arada da onları eleştirme, yanlarında ne kadar rahat olabiliyorsan o kadar rahat ol ki eşin senin sıkıldığını görsün.

Mutluluklar dilerim kızım.

Son düzenleme:
"Rafet bak hatun çok güzel kaçırıyorsun" :1:

Enteresan bir çiftmiş gerçekten...

Öncelikle ev dışı görüşmenizi öneririm (Bir cafede 40-45 dakika bir kahvelik...)

Baktınız bu sekilde konuşmalara başladı,direkt bir soru sorarak konuyu değiştirin vs.:34:

Daha çok ev dışında görüşüyoruz diyebilirim..

Ailelerimizi seçemeyiz ama arkadaşlarımızı seçebiliriz. Bu seçimde en etken şey de, değerlerimizdir.

Bu insanları yaşam şekilleriyle ilgili olarak eleştirmek, yargılamak bize düşmez. Biz neden arkadaş olarak seçmişiz, ona bakmak gerek.

Bu adamın eşine cazip gelen yanı nedir?

Bence yavrum bunu anlamaya çalış.

Rahatsız oluyorsan da, arkadaşlık etmek zorunda değilsin. Rahatsızlığını da eşine, yargılamadan, eleştirmeden söylemen gerektiğini düşünüyorum.

Eşine görüşmeyeceksin, arkadaşlık etmeyeceksin gibi sözler şık olmaz.

Ama kocanın değer yargılarından eminsen, onların size uymayan değerlerini görmesine yardımcı olabilirsin.

Eşin 5 yaşında çocuk değil elbette, ama bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyliyeyim diye bir ata sözümüz de var.

Hayatımızın belli dönemlerinde, aslında bizimle uzaktan yakından alakası olmayan kişiler bazen içimize girerler.

Bu insanlar girdikleri gibi de, hayatımızdan çıkarlar.

Çünkü bir süre sonra farkı fark ederiz. Ya da o kişiler fark eder. Sohbetler uymamaya başlar, ortak keyifler aslında hiç olmamıştır.

Bence biraz beklemede kal, iyice gözlemle. Bu arada da onları eleştirme, yanlarında ne kadar rahat olabiliyorsan o kadar rahat ol ki eşin senin sıkıldığını görsün.

Mutluluklar dilerim kızım.

Öncelikle tşk ederim güzel yorumunuz için;

eşim rahat bir insan değildir, zaten kendiside sürekli rafet ile zıt kutuplar olduklarını ama onu çok sevdiğini söylüyor, rafet ve eşide sürekli benim eşimi benden daha iyi tanıdıklarını ifade eden geçmişten hikayeler anlatıyorlar buda canımı çok sıkıyor, eşime söyledim rahatsızlığımı,ama bu olaydan kaçmaktansa üzerine gitmek,başa çıkabilmek istiyorum..

Back