• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kankası & onun eşi

bir konuda bahsetmiştim.

Bizimde yakın arkadaşlarımız var.onlarında sık sık görüştüğü bir evli çift var.

Biz pek muhattap olmuoruz.

Kadın arkadaşımın eşinin dizine yatmaya çalışmış.diğer dizinede ben yatabilir miyim demiş.denizdeyken.

Sürekli canımlı cicimli konuşuyor eşiyle. 7 aydır tanıyorlar ama çok fazla samimiler.

Eşide sürekli günahını alıyr-orsun diyor.

Kız çalışıyor ve sadece pazarları izni var.pazar günleri kuaföre gidip makyaj yaptırıp saç yaptırıp bunlara geliyormuş.

Geçen günde düğün albümünü götürmüş.neymiş evde rahat rahat bakacakmış.kocaman düğün albümü bu ya.

Hatta arkadaşım daha yeni almıştı fotografçıdan.

Halada getirmedi.20 gün oldu sanırım.

Bizim eve gelip alacaksınız diyormuş.

Arkadaşım niye verdi onuda anlamadım gerçi.:26:

bu da harbi ilginçmiş beeee
art niyetli düşünmek istemem ama
neden 1 izinli gününde süslenip püslenip onlara gider
başka vakit geçireceği kimse yok muymuş yahuuu

birde albümü evine mi götürmüş bu kızın bi tahtası mı noksan acep
elalemin albümünün ne işi var evinde 2 dk bakamıyor muydu

Son düzenleme:
Eşim seviyorsa dışarıda görüşsün ama evimize getirmemesini söylerdim erkek arkadaşını,ben görüşmezdim

bence cok görüşmeyin bu çiftle, acayip saçmalıyor kadın, sürekli bi kendini ispatetmeye çalışıyor, işiniz gücünüz yok bunların derslerinimi dinleyeceksizin, başka konu yokmu sürekli kendilerini anlatıyorlar

zaman o kadar kötü ki ben abla dediğimden yedim kazığı dikkatli ve temkinli olun bayanın niyeti belli olmaz belki başka bir amacı var.. herkonusmada bundan bahsediyorsa kendi reklamını yapıyor da olabilir !!!!!!
dikkat edin derim. eşinize arkadasınla görüşme demeyin ama bence sizde mümkün olduğunca dalın o ortama

bana da bu eşime kötü örnek olacak muhabbeti çok komik geliyor kusura bakmayın sonuçta 5 yaşında anaokulu çocuğu değilki...demekki o çift ilşkilerinde böyle mutlu.anlatırsa anlatsın boşverin duymayın dinlemeyin yani ben çok rahatsız olunacak bir durum görmedim.sonuçta hergün beraber de değilsiniz.bunu bir dert olarak görmezdim açıkçası siz de bu kadar takılmayın bence

böyle bir eleştirme anında direk cevabı haketmişler aslında. Herkes onlar kadar rahat olmak zorunda değil. Bende ararım valla. Kıskançlığımdanmı? Hayır, arkadaş grubunda bir tane bile kız olmadığını bildiğim halde naptığını ne zaman geleceğini merak ederim. Bunun nesi garip. Onlar evli ama birlikte bekar hayatı yaşıyorlar sanırım?

Kesinlikle haklısın banada arayıp sormamak garip geliyor aksine,insan eşinin nasıl olduğunu merak etmez mi o kadar saat..

Bir konuda bahsetmiştim.

Bizimde yakın arkadaşlarımız var.Onlarında sık sık görüştüğü bir evli çift var.

Biz pek muhattap olmuoruz.

Kadın arkadaşımın eşinin dizine yatmaya çalışmış.Diğer dizinede ben yatabilir miyim demiş.Denizdeyken.

Sürekli canımlı cicimli konuşuyor eşiyle. 7 aydır tanıyorlar ama çok fazla samimiler.

Eşide sürekli günahını alıyr-orsun diyor.

Kız çalışıyor ve sadece pazarları izni var.Pazar günleri kuaföre gidip makyaj yaptırıp saç yaptırıp bunlara geliyormuş.

Geçen günde düğün albümünü götürmüş.Neymiş evde rahat rahat bakacakmış.Kocaman düğün albümü bu ya.

Hatta arkadaşım daha yeni almıştı fotografçıdan.

Halada getirmedi.20 gün oldu sanırım.

Bizim eve gelip alacaksınız diyormuş.

Arkadaşım niye verdi onuda anlamadım gerçi.:26:

Ne acayip insanlar var albümünü ne yapacaksın çoğaltacak mısın..

aay ne sıkıcı ve gıcık bir çift :) Allah yardımcın olsun canımm.. sende bunlar yine kendini anlatmaya başladığı anda gülerek ve şakayla karışık ''bunları zaten biliyoruz canım farklı bişeyler yok mu? aay anladık çok farklısınız, ilişki uzmanısınız'' gibi bir cümle kur :) geç dalganı :)

Kırıcı olmaktan korkuyorum ama haklısın galiba..:46:

Canım Hoşlanmadıysan görüşmek zorunda da değilsin bence, Gıcık gıcık aptal saptal muhabbetler neden katlanacaksın ki.. Eşinin yakın arkadaşı ise eşin sadece arkadaşıyla görüşsün, açıkça söyle neden hoşlanmadığını da, Seni anlar bence... Kimse kimseye katlanmak seviyormuş gibi yapmak zorunda değil.. Sözünü esirgemez açık olursan her zaman saygı görürsün..

aay ne sıkıcı ve gıcık bir çift :) Allah yardımcın olsun canımm.. sende bunlar yine kendini anlatmaya başladığı anda gülerek ve şakayla karışık ''bunları zaten biliyoruz canım farklı bişeyler yok mu? aay anladık çok farklısınız, ilişki uzmanısınız'' gibi bir cümle kur :) geç dalganı :)

ilahi:))) de sende canım kocam güvercinmi salim geri gelsin salim geri gelsin:)) atalarımızın güzeeel sözleri var körle yatan şaşı kalkar.uzaklaşmanın yolunu bul derim eğer sevmiyorsan.kimseye kimse için katlanman gerekmiyor.

bu da harbi ilginçmiş beeee
art niyetli düşünmek istemem ama
neden 1 izinli gününde süslenip püslenip onlara gider
başka vakit geçireceği kimse yok muymuş yahuuu

birde albümü evine mi götürmüş bu kızın bi tahtası mı noksan acep
elalemin albümünün ne işi var evinde 2 dk bakamıyor muydu

Ne acayip insanlar var albümünü ne yapacaksın çoğaltacak mısın..

kızlar aynen bende çok şaşırdım.

Ben hiç hoşlanmadım o kızdan.

2 kere gördüm.

1.ci de bu arkadaşımın düğününde.

Diğeride onların evinde denk geldik.

Albümü orda bakmış ama koca albümü alıp evdede bakacam demiş ne tuhaf yaa..

Eşimle evlenmeden önce, eşim beni çok yakın bir iş arkadaşı ve onun nişanlısıyla tanıştıracağını söyledi. Tanışma günü eşimin iş arkadaşı ve nişanlısı olan kızı çok sevdim . Kız çok cici bici , konuşkan sempatik birine benziyordu. Daha sonra onlar evlendiler. Gel zaman git zaman , eşimle benim evlilik günümüz yaklaştığında başka evli arkadaşlarımız olmadığı için onları nikah şahidimiz yapmayı düşündük. Daha doğrusu bu teklifi eşime ben yaptım ve o da kabul etti. Nikahımız düğünden önce ve aile ortamında oldu. Fakat nikah günümüzde sanki benim değil de onun nikahıymış gibi bir eda içerisine girdi bu kız. Tatlı diliyle güler yüzüyle bütün ailemi ve eşimin ailesini de adeta kendi çevresine topladı. Ben zaten günün heyecanından olsa gerek o gün sus pus oldum ve hiç bişey anlayamadım. Hatta o kadar ki nikahımda bir nikah şahidinin yapması gerekenden oldukça uzun bir konuşma yaptı ve herkes onu alkışladı. Kayınvaldem benden bişey istiyordu hemen o getirmeye kalkıyordu. Biri bana bir soru sorsa cümlemin devamını o alıp götürdü yani kısaca tüm ilgiyi üzerine topladı.
Eşim de bunları farketti . Hatta eşim bile bana ; sanki bu bizim değil de onların nikahı gibi oldu dedi.
Düğünümüze de mecburen davet etmek durumunda kaldık . Düğün günü de aynı zırvalıklar sürdü. Görümcemle yakınlaşmaya çalıştı. Yani öyle bir hale geldi ki bu kız; sanki benim kayınvaldem onun kayınvaldesi ,benim görümcem onun görümcesi gibi hareketler falan... Adeta beni saf dışı bırakmaya çalıştı. Ve malesef benim annem ve babam dışında herkes onun bu oyunlarına alet oldu. Başarıya ulaştı ve beni kendi düğünümde gölgede bıraktı. Üstelikte dışarıdan bakanlar kızın beni çok sevdiğini de düşünmüşlerdir. Çünkü beni çok seviyor ve benimle çok ilgileniyormuş gibi numara yaptı. Bana tatlım, canım gibi laflar falan...
Eşim de bunları farkedebildi ve onlarla görüşmeme kararı aldık. Ama biz görüşmesek bile uzun bir süre benim ve eşimin ailesiyle görüşmeye devam ettiler. Kimseye de bu durumumuzu anlatamadık. Ama içimde bir ukte gibi kaldı düğünümde yaptıkları:(

ilahi:))) de sende canım kocam güvercinmi salim geri gelsin salim geri gelsin:)) atalarımızın güzeeel sözleri var körle yatan şaşı kalkar.uzaklaşmanın yolunu bul derim eğer sevmiyorsan.kimseye kimse için katlanman gerekmiyor.

:1::1::1: Seviyormuş gibi davranmıyorum zaten ama mecburen bir araya gelmek zorunda kalıyoruz zaman zaman..

Eşimle evlenmeden önce, eşim beni çok yakın bir iş arkadaşı ve onun nişanlısıyla tanıştıracağını söyledi. Tanışma günü eşimin iş arkadaşı ve nişanlısı olan kızı çok sevdim . Kız çok cici bici , konuşkan sempatik birine benziyordu. Daha sonra onlar evlendiler. Gel zaman git zaman , eşimle benim evlilik günümüz yaklaştığında başka evli arkadaşlarımız olmadığı için onları nikah şahidimiz yapmayı düşündük. Daha doğrusu bu teklifi eşime ben yaptım ve o da kabul etti. Nikahımız düğünden önce ve aile ortamında oldu. Fakat nikah günümüzde sanki benim değil de onun nikahıymış gibi bir eda içerisine girdi bu kız. Tatlı diliyle güler yüzüyle bütün ailemi ve eşimin ailesini de adeta kendi çevresine topladı. Ben zaten günün heyecanından olsa gerek o gün sus pus oldum ve hiç bişey anlayamadım. Hatta o kadar ki nikahımda bir nikah şahidinin yapması gerekenden oldukça uzun bir konuşma yaptı ve herkes onu alkışladı. Kayınvaldem benden bişey istiyordu hemen o getirmeye kalkıyordu. Biri bana bir soru sorsa cümlemin devamını o alıp götürdü yani kısaca tüm ilgiyi üzerine topladı.
Eşim de bunları farketti . Hatta eşim bile bana ; sanki bu bizim değil de onların nikahı gibi oldu dedi.
Düğünümüze de mecburen davet etmek durumunda kaldık . Düğün günü de aynı zırvalıklar sürdü. Görümcemle yakınlaşmaya çalıştı. Yani öyle bir hale geldi ki bu kız; sanki benim kayınvaldem onun kayınvaldesi ,benim görümcem onun görümcesi gibi hareketler falan... Adeta beni saf dışı bırakmaya çalıştı. Ve malesef benim annem ve babam dışında herkes onun bu oyunlarına alet oldu. Başarıya ulaştı ve beni kendi düğünümde gölgede bıraktı. Üstelikte dışarıdan bakanlar kızın beni çok sevdiğini de düşünmüşlerdir. Çünkü beni çok seviyor ve benimle çok ilgileniyormuş gibi numara yaptı. Bana tatlım, canım gibi laflar falan...
Eşim de bunları farkedebildi ve onlarla görüşmeme kararı aldık. Ama biz görüşmesek bile uzun bir süre benim ve eşimin ailesiyle görüşmeye devam ettiler. Kimseye de bu durumumuzu anlatamadık. Ama içimde bir ukte gibi kaldı düğünümde yaptıkları:(

Çok üzüldüm canım keşke haddini bildirseydiniz düğünde bu tavırları sergilerken,biliyorum şeytan tüyü varmış kadında bu seferde insanların tepkisiyle karşılaşan sen olabilirdin ama bir şekilde yaptıklarına izin vermeyecektin..

bence cok görüşmeyin bu çiftle, acayip saçmalıyor kadın, sürekli bi kendini ispatetmeye çalışıyor, işiniz gücünüz yok bunların derslerinimi dinleyeceksizin, başka konu yokmu sürekli kendilerini anlatıyorlar

Kesinlikle kendini ispatlama çabası ilgi farklı birine kaydığı anda devreye girip dikkat çekmeye çalışıyor garip bir şekilde görmeniz gerek..

Merhaba arkadaşlar,

Eşimin çok yakın evli bir erkek arkadaşı var, kocalarımız bu kadar yakın olduğu için haliyle biz bayanlarda ara sıra bir araya gelmek zorunda kalıyoruz, ama sorun şu ki bu çift benim yaşam tarzıma göre biraz fazla rahat; örneğin hep beraber oturduğumuz cafeden hesabı ödemeyip bize bırakarak kalkabiliyorlar, yada birlikte gittiğimiz arkadaşlarımızın evinde yatılı kalıyorlar, aylin sürekli (eşimin kankasının karısı) eşini ne kadar serbest bıraktığını,sürekli arkadaşlarıyla buluşmasına izin verdiğini,dekolte giyinen bir bayan gördüğünde kendisinin "Rafet bak hatun çok güzel kaçırıyorsun" diye seslendiğini,birlikte kadınları dikizlediklerini,sürekli fıstık gibi kadınlardan,eşinin evde hiçbir işi kendisinin yapmadığından ve inanılmaz hizmet etmekten çok mutlu olduğunu anlatıp duruyor; birde fal bakan kocakarılar misali karşısındaki kişinin geleceğini yorumluyor; rafet ise sürekli benim eşim çok farklı,çok şanslıyım,başka türlü olsa yapamazdım" diye övünüyor, aralarında aşk olmayan bir çift, ama çok iyi iki arkadaş hatta kanka gibi olan bir çift, kendileride bunu açık açık olmasada söylüyorlar zaten, ama bu durum beni rahatsız ediyor; çünkü,
1- Girdiğimiz her ortamda aylin neredeyse hiç kimseye konuşma hakkı tanımadan sürekli bunları anlatıyor(ama konuşma tarzı ve diksiyonu düzgün olduğundan kimse bu kadın birşeyleri yanlış yapıyor diye düşünmez biraz tanımadan,ben bile ilk başlarda pek yadırgamamıştım)
2- Birçok evli bayanın rahatsız olacağı gibi; tüm bu konuşmaların eşime olumsuz örnek oluşturmasından,bunları normal karşılamasından korkuyorum çünkü Rafet kardeşten öte kankası..

Anlayacağınız onlarında böyle bir karakteri var, sürekli her ortamda böyle davranıyorlar, ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım,siz olsaydınız böyle bişr durumda ne yapardınız arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..?

eşim çok yakın arkadaşı bile olsa iyi elektirik almadığım ve hareketlerini,karekterini hoş bulmadığım biriyle arkadaşlık etmem...

bence kesinlikle görüşmeyi kesmelisin. pek normal gibi gelmediler bana...kompleksli insanlar öyle davranır.demek ki gizlemeye çalıştığı bir nokta var ki sürekli bu şekilde kapatıyor.dediğin gibi eşin etkilenip aynı şeyi senden de bekleyebilir.

Son düzenleme:
bence kesinlikle görüşmeyi kesmelisin. pek normal gibi gelmediler bana...kompleksli insanlar öyle davranır.demek ki gizlemeye çalıştığı bir nokta var ki sürekli bu şekilde kapatıyor.dediğin gibi eşin etkilenip aynı şeyi senden de bekleyebilir.

Birçok arkadaş görüşmeyi kesmelisin demiş ama kesebileceğim bir durumda yok şuan için:43:

Back