Eşimin işten çıkma sevdası

Hanım efendi bende konu sahibinin konuyu açarkenki beyanlarina göre kendi fikrimi söyledim .Hanım efendi eşinin sorumsuz olmadığını işinde mutlu olmadığı için çıkmak istediğini tazminatı da kendisi iş kurmak istediği için ona vermek istediğini beyan etmiş..yalan dolanı bilmem ilk açtığı zaman yoktu kocam sorumsuz değil çok iyi diyip durdu bende ona istinaden 1 ay işsiz kalabilir,iş arayabilir hayat müşterek bu kadar süre için yardımcı olunabilinir diye kendi fikrimi söyledim

Hiç duymamıştim inanin

Ay hiç duymadım böyle şeyler

eşin senin kuracağın işe geçmek istiyor bu kadar basit

kerkenes e hanıma katılıyorum asla evli kalmam hariç tabi işten çıkmak hobi halini alırsa evlilikten ben çıkarım orası ayrı.Bence çocuk için beklemek iyi fikir

kac senelik evlisin canimda normalde boyle degildi diyorsun kocana

cocugun acelesi yok once bi kendinizd gelin.birbirinizi sevin cocuk diye.bu ne cocuk hasreti
Bazen gerçekten neye yorum yapacağınızı şaşırıyorsunuz. 2 yıllık evliyim ama insan eşini tanır. İnsanların kelimelerine neden bu kadar takılıyorsunuz. Normalde sorumsuz değildir evin her eksiğini o görür herşeyi zamanında öder ben düşünmem birden böyle olması beni sasirtti bu yüzden normalde böyle değildir dedim. Ayrıca konu benim çocuk hasretim mi şimdi? Kızlar sizce çocuğa hasret olmak için kaç yıl çocuğumun olmaması lazım diye mi sordum? İlk evlendiğim ay da isteyebilirim bunun zamanı çok kişisel değil mi neden herkes sizin doğrularınıza uysun istiyorsunuz? Ben zaten çocuktan vazgeçtiğimi şuan için rafa kaldırdığımı söyledim. Geçmişte istemiş olmam mı sorun oldu şimdi? Ben çocuğum olup olmayacağını bile bilmiyorum böyle şeyler insanın korkusunu tetikledigi için böyle bir sorunu olmayan bir insana göre daha hassas olabilir bu gibi bir konuda.

Üstüne gitmedim. Biraz tartıştık önce ama sonra gerçekten ne kadar sıkıntılı bir durumda olduğunu gördüm. İlk seçenek benim için daha kötüydü bu arada. Bana iyi gözükmezdi yani sana sermaye olsun diye çıkıyorum işten demesi beni çok öfkelendirdi ve hayal kırıklığına uğrattı. Çünkü bu sorumsuzluktur. Ben asla bir iş bulmadan diğerinden çıkmam mesela onun bunu daha çok düşünmesi lazım bebek düşünürken üstelik. Ama biraz detayları öğrenince üzerine gidemedim daha fazla. Ben eşimi sevgililik dönemi de dahil ilk defa ağlarken görüyorum. Gözyaşı yok ki onun diye dalga geçeriz hatta. Ben tatil planları yapıyordum. Ona otel secenekleri atiyordum erken rezervasyon yapalım diye. O ara ne kadar üzüldüğünü falan anlattı. Evde durmicam zaten duramam her yere bizzat gidip cv bırakıcam dedi. Gerçekten de eşim 17 yaşından beri çalışan bir insan okurken de çalışmış. İşsiz kaldığı bir dönem yok hayatında. O yüzden bulmasından çok araması önemli benim için. O rehaveti onda görmek istemiyorum sadece. Geçim sıkıntımız yok çok şükür evimiz var bir iki aya bulacağına inanıyorum. O yüzden çok uzatmicam ben de abim iş ayarlayabilecegini söyledi orayı denicez önce inşallah olur.

Bu ne ya. Yalancı. Bir yalanciya guvenme asla. Neyse ben ondan bağımsız yorum yapicam. Ben işimi kurarken ailem dahil kimseden yardim kabul etmemistim. Zaten insanlar köstek olur daha çok. Yok öyle is mi olur yapamazsin batarsin hep olumsuz laflar duyulur. Bazisi da böyle akbaba gibi ortak olmaya çalışır. Borc alsan is büyüse fazlasina göz diker ya da arkandan konuşur ben olmasam b.k yapardi diye. Bi isi tamamiyle kendin yapmiyorsan hic yapma çünkü aksi türlü %100 senin başarın olarak görülmez bi nasiplenen nemalanmaya çalışan elbet cikar. Sermayeni kendin koy kimseye de haber verme. Emin ol insanlarin bir halttan anladigi yok.

Kocana gelecek olursak oscarlik performans oynamış. Boylesi adamdan ben aşırı korkarim. Atildim deseydi sen zaten okaydin nasip der gecer parayi almayi degerlendirirdin. Ama kendi cikacakmis gibi konusmasi woww yani kan dondurucu. Oylesi daha kötü sana guvenip isi birakio gibi libido killer bi yumusakligi var. Niye dogruyu soylememis süzük resmen. Bu zekada biriyle bi ömür yanyana yolculuk etmek istemem şahsen iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…