Eşimin işten çıkma sevdası

Çok iyi eşiniz size yemek ve temizlik konusunda neden yardımcı olmuyor? Hadi bunu geçtim anne olma isteğiniz bile umurunda değil kendi rahatı ve bencilliği için anında vaz geçiyor bebekten.

Çok iyi(!) eşinizi şımartmışsınız canı ne isterse onu yapıyor.

Valla kanka ben herkesten farklı bir şey yazıcam. Eleman sorumsuz, işten eninde sonunda çıkacak, çoluk çocuk da yok aslında bu evlilik zaten telef olacak gibi. O yüzden bence kendini kurtar. Senin yerinde olsam madem çıkacak işten şimdi ya da sonra işten çık diyip parayı alır sermaye edinirdim kendi işimi kurardım. Kendi işini kurma hayalin varsa sermayeye ihtiyacın var, bankalar kredi vermiyor pek bu tek şansın olabilir. Bence sermayeyi al, ek işi falan da yapma onun yerine kendi işini inşa etmeye başla. Yok dersen de yine de ek işi yapma canına yazık ... Sonrasında da iş bulursa bulur bulmazsa da koyarsın kapının önüne.

vaaay
sayısal kafa böyle oluyo demek
süpper

Ek iş yapmak istemiyorum kendi işimi kurmak istiyorum sadece. Saçma bir istek mi bu?
halihazırda çalışıyor gibi okudum sizi
neden saçma olsun bence güzel bişey

ama eşinizin hemen bahane edip işten çıkacağım diye atlaması çirkin bir hareket

kendi işiniz eşinizin de çalışabileceği bir iş mi?

İśten gelince temizlik yemek tek mi yapıyorsunuz? O yapmıyor ya da az yapıyorsa bence işi de rahat rahat batmış eşinize. İş bulmadan çıkma rızam yok deyin kapatın konuyu. Sonrasına mani olamazsınız zaten. Çocuk istemenizde rağmen rahat a erteleyelim demesi de çok bencilce. Ha çocuk yapmayın bu durumda o ayrı ama bu sizin kararınız olmalı. bencil yani kocanız

vaaay
sayısal kafa böyle oluyo demek
süpper

Yani şöyle ki bence bu işten karlı çıkılacak tek senaryo bu ... neden derseniz adam her halükarda sorumsuz o yüz den çocuk işi bu evlilikte her türlü yalan. KOnu sahibesi işini kurar, işini yürütür, oturtur kar etmeye başlar ondan sonra da bilmiyorum artık bu hıyartoyla mu yoksa yapacağı yeni bir evlilikte mi çocuk sahibi olur. BU evlilikten de, adamdan da hayır gelmez. Madem konu sahibesi her şeyi tek sırtlanmaya razı, bari işini kursun kendini kurtarsın. Bu adam ne uzar, ne kısalır konu sahibesi kendi atılımlarını kendi yapmalı.

Sonra da bosanirken kurduğu işin, kazandığı paranın yarısını adama verir hatta adam işe girmezse nafaka da verir

Bi dakika şimdi ikiniz de çalışıyorsunuz ama siz eve gelince extra yemek ve temizlikle uğraşıyorsunuz. Sonra da ilişkiniz çok iyi e bi de beyefendi işten ayrılmayı düşünüyor yeni iş bulmadan. Evinin keyfini sürmek istiyor herhalde beyfendi de sorumsuzluk da var belli ki.. ama sizin ilişkiniz çok iyitam olarak neresi iyi

Ben artık, normalde böyle değil lafına da acayip sinir oluyorum, normalde niye böyle olsun zaten, adam bakıyor işten gelmiş yemek hazır ,ev temiz çay çorba önünde(sıfır sorumlulukla)

Ama iş sizin istek ve beklentilerinize gelince de,hop gerçek yüzlerini ve bencilliklerini böyle fütursuzca ortaya saçıyorlar işte,siz de hala ikna edilmesi gereken o, çözüm bulması gereken taraf sizmişsiniz gibi çırpınıyorsunuz.

Bulamayacak zaten ben biliyorum. Ya tabi ki ablamlarla otururken konuşuldu bu ama ben zaten altınlarım var gerektiği noktada kullanırım dedim. Zaten vazgeçtim işten de çocuktan da
Asla ızın vermeyin ıkı haftaya bulabılıyorsan ıkı hafta sonra bulunca çık de
Sorumsuz ve kendısıne bakacak enayı bulduğunu düşünüyor
Aman ha dıkkat edın

Yani hem çalışıyorsun hem eve gelip temizlik hemde yemek yapıyorsun.Esin çok iyi bir insan
Eşim yardımcı oluyor bana ben engel oluyorum çoğu zaman sevmiyorum birinin yanımda olmasını veya işime karışması kontrol isteğinden kaynaklı ben yapıyorum yani bu konuda onu suçlayamam.

Az önce iş yerinde benim de yakından tanıdığım bir arkadaşı var eşimin. Bir tartışma falan olup olmadığını öğrenmek için ona sordum. Ve dedi ki direktör onu işten çıkardı. Bir tartışma gerginlik olmamış 1 ay önceden belli olan bir şeymiş. Tazminatla çıkarmayı teklif etmişler. O da benim iş konusunu fırsat bilip bana kendi bırakıyor gibi anlatmış. Zaten yarın sonmuş iş yerinde. Cidden ne desem bilemiyorum.

Madem tazminati aliyor, bence durma al kur isini. O sirada da yeni is arasin beyefendi, tabi ararsa

Madem tazminati aliyor, bence durma al kur isini. O sirada da yeni is arasin beyefendi, tabi ararsa
Arar ya cidden sorumsuz biri değil. Bir kere bile ben evin bir şeyini düşünmedim. Çok çalışsam da ben paramı hep kenara attım. Evin geçimiyle o ilgilendi yani. Şimdi böyle olduğunu duyunca üzüldüm 1 aydır yaşadığı stresi kimseye diyememiş. Dün kavga ederken ağladı zaten bilmiyorum kız salak mıyım ben acaba hemen üzülüyom

İş için sermaye gerekmiyor. Sadece kenarda köşede belki lazım olur başlarda diye bir para olması iyi olur. O tazminat almasa da hallederdim yani. Uff inşallah bulur biran önce. O iş bulmadan çocuk falan düşünmicem zaten

İnsan karısına niye dürüst olmaz ki?
Siz bu adamdan bebek yapmayı tekrar düşünün bence

Eşiniz size önemli bir konuda yalan söylüyor ama o kadar normal karşılıyor bir de üzülüyorsunuz ki.. Çok tuhaf bir durum gerçekten olayları değerlendiremediğinizi düşünüyorum.

Sizin kuracafiniza guvenmis olabilir mi ? İkimiz o işi yaparız en kötü ihtimalle diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…