Çok iyi eşiniz size yemek ve temizlik konusunda neden yardımcı olmuyor? Hadi bunu geçtim anne olma isteğiniz bile umurunda değil kendi rahatı ve bencilliği için anında vaz geçiyor bebekten.Merhabalar, gerçekten bugün çok stresli ve bezmiş hissediyorum. Benim uzun zamandır kendi işimi kurma hayalim vardı. Bunun için de iki senedir bağlantılar kurmak için işin içindeyim. Tabi aynı zamanda çalışıyorum da bu dediğim sadece ek olarak yaptığım bir işti. Neyse dün akşam ablamın eşi bazı bağlantılar iletti bana ve hemen işe girebileceğimizi fark ettik. Eşim benim hep destekçim bu duruma da çok sevindi.
Sonra eve gittik ve eşim bana iş için sermaye buldum sana dedi. İşten kendi de çıksa tazminat alabiliyorlar iş yerinde. İşten çıkacakmış tazminatı da bana verecekmiş. Ben de olmaz dedim iş bulmadan çıkamazsın. Yok ben çok sıkıntı yaşıyorum zaten çıkıcam dedi. Ne sıkıntı yaşıyosun oyun bile oynayabiliyorsun rahatlıktan dedim. Yüzde 10 zam yapmışlar dalga geçer gibi. Bir de terfi sözü vermişlerdi sorumlulukları müdür sorumluluğu ama terfisini vermemişler. O da çıkıp hemen iş bulurum ben diyor. Ama iş bulmak kolay değil şuanda. Böyle bir risk almaya değer mi dedim maksimum 2 hafta hemen bulucam iş görürsün diyor ama bulamayacağını biliyorum ben. Çünkü zaten 1 senedir birsürü yere başvurdu ya onlar çağırmıyor ya eşim beğenmiyor. Ben karar verdim çıkıcam işten dedi.
Ben de çocuk planı yaptık o kadar şuan çıkıp bulamazsan ben evi geçindirip bi de çocuk mu bakıcam dedim erteleyelim o zaman dedi. Bende pcos var bu yüzden olmadı çocuğumuz doktor sürecim devam ediyordu. Benim 1 senedir çocuk konusunda nasıl gözyaşı döktüğümü bildiği halde bu kadar kolay dedi bunu. Ben anlamıyorum ben o kadar yoruluyorum gün içinde bir de eve gidip yemek temizlikle uğraşıyorum. O iş bulmadan işten çıkıyor. Benim geçim korkum yok. Ama iş bulamaz da aylarca evde oturursa benim ona saygım biter diye korkuyorum. Çünkü bizim eşimle ilişkimiz gerçekten çok iyidir. Eşim de çok iyi bir insan çok sevgi dolu bir evliliğimiz var ama bu bitecek diye korkuyorum bu şekilde. Normalde hiç böyle bir insan değildi. Sorumluluk sahibiydi her zaman. Ben bu konuda nasıl ikna edebilirim onu? İş kurmaktan vazgeçtiğimi söyledim. Doktoruma da yazdım tedaviyi ertelediğimi söyledim. Cidden ruhum daralıyor düşündükçe. Bu sorunlar ne aileyle ne arkadaşla konuşulamıyor biraz da içimi dökmek için yazdım buraya.
vaaayValla kanka ben herkesten farklı bir şey yazıcam. Eleman sorumsuz, işten eninde sonunda çıkacak, çoluk çocuk da yok aslında bu evlilik zaten telef olacak gibi. O yüzden bence kendini kurtar. Senin yerinde olsam madem çıkacak işten şimdi ya da sonra işten çık diyip parayı alır sermaye edinirdim kendi işimi kurardım. Kendi işini kurma hayalin varsa sermayeye ihtiyacın var, bankalar kredi vermiyor pek bu tek şansın olabilir. Bence sermayeyi al, ek işi falan da yapma onun yerine kendi işini inşa etmeye başla. Yok dersen de yine de ek işi yapma canına yazık ... Sonrasında da iş bulursa bulur bulmazsa da koyarsın kapının önüne.
halihazırda çalışıyor gibi okudum siziEk iş yapmak istemiyorum kendi işimi kurmak istiyorum sadece. Saçma bir istek mi bu?
İśten gelince temizlik yemek tek mi yapıyorsunuz? O yapmıyor ya da az yapıyorsa bence işi de rahat rahat batmış eşinize. İş bulmadan çıkma rızam yok deyin kapatın konuyu. Sonrasına mani olamazsınız zaten. Çocuk istemenizde rağmen rahat a erteleyelim demesi de çok bencilce. Ha çocuk yapmayın bu durumda o ayrı ama bu sizin kararınız olmalı. bencil yani kocanızMerhabalar, gerçekten bugün çok stresli ve bezmiş hissediyorum. Benim uzun zamandır kendi işimi kurma hayalim vardı. Bunun için de iki senedir bağlantılar kurmak için işin içindeyim. Tabi aynı zamanda çalışıyorum da bu dediğim sadece ek olarak yaptığım bir işti. Neyse dün akşam ablamın eşi bazı bağlantılar iletti bana ve hemen işe girebileceğimizi fark ettik. Eşim benim hep destekçim bu duruma da çok sevindi.
Sonra eve gittik ve eşim bana iş için sermaye buldum sana dedi. İşten kendi de çıksa tazminat alabiliyorlar iş yerinde. İşten çıkacakmış tazminatı da bana verecekmiş. Ben de olmaz dedim iş bulmadan çıkamazsın. Yok ben çok sıkıntı yaşıyorum zaten çıkıcam dedi. Ne sıkıntı yaşıyosun oyun bile oynayabiliyorsun rahatlıktan dedim. Yüzde 10 zam yapmışlar dalga geçer gibi. Bir de terfi sözü vermişlerdi sorumlulukları müdür sorumluluğu ama terfisini vermemişler. O da çıkıp hemen iş bulurum ben diyor. Ama iş bulmak kolay değil şuanda. Böyle bir risk almaya değer mi dedim maksimum 2 hafta hemen bulucam iş görürsün diyor ama bulamayacağını biliyorum ben. Çünkü zaten 1 senedir birsürü yere başvurdu ya onlar çağırmıyor ya eşim beğenmiyor. Ben karar verdim çıkıcam işten dedi.
Ben de çocuk planı yaptık o kadar şuan çıkıp bulamazsan ben evi geçindirip bi de çocuk mu bakıcam dedim erteleyelim o zaman dedi. Bende pcos var bu yüzden olmadı çocuğumuz doktor sürecim devam ediyordu. Benim 1 senedir çocuk konusunda nasıl gözyaşı döktüğümü bildiği halde bu kadar kolay dedi bunu. Ben anlamıyorum ben o kadar yoruluyorum gün içinde bir de eve gidip yemek temizlikle uğraşıyorum. O iş bulmadan işten çıkıyor. Benim geçim korkum yok. Ama iş bulamaz da aylarca evde oturursa benim ona saygım biter diye korkuyorum. Çünkü bizim eşimle ilişkimiz gerçekten çok iyidir. Eşim de çok iyi bir insan çok sevgi dolu bir evliliğimiz var ama bu bitecek diye korkuyorum bu şekilde. Normalde hiç böyle bir insan değildi. Sorumluluk sahibiydi her zaman. Ben bu konuda nasıl ikna edebilirim onu? İş kurmaktan vazgeçtiğimi söyledim. Doktoruma da yazdım tedaviyi ertelediğimi söyledim. Cidden ruhum daralıyor düşündükçe. Bu sorunlar ne aileyle ne arkadaşla konuşulamıyor biraz da içimi dökmek için yazdım buraya.
vaaay
sayısal kafa böyle oluyo demek
süpper
Sonra da bosanirken kurduğu işin, kazandığı paranın yarısını adama verirYani şöyle ki bence bu işten karlı çıkılacak tek senaryo bu ... neden derseniz adam her halükarda sorumsuz o yüz den çocuk işi bu evlilikte her türlü yalan. KOnu sahibesi işini kurar, işini yürütür, oturtur kar etmeye başlar ondan sonra da bilmiyorum artık bu hıyartoyla mu yoksa yapacağı yeni bir evlilikte mi çocuk sahibi olur. BU evlilikten de, adamdan da hayır gelmez. Madem konu sahibesi her şeyi tek sırtlanmaya razı, bari işini kursun kendini kurtarsın. Bu adam ne uzar, ne kısalır konu sahibesi kendi atılımlarını kendi yapmalı.
Bi dakika şimdi ikiniz de çalışıyorsunuz ama siz eve gelince extra yemek ve temizlikle uğraşıyorsunuz. Sonra da ilişkiniz çok iyiMerhabalar, gerçekten bugün çok stresli ve bezmiş hissediyorum. Benim uzun zamandır kendi işimi kurma hayalim vardı. Bunun için de iki senedir bağlantılar kurmak için işin içindeyim. Tabi aynı zamanda çalışıyorum da bu dediğim sadece ek olarak yaptığım bir işti. Neyse dün akşam ablamın eşi bazı bağlantılar iletti bana ve hemen işe girebileceğimizi fark ettik. Eşim benim hep destekçim bu duruma da çok sevindi.
Asla ızın vermeyin ıkı haftaya bulabılıyorsan ıkı hafta sonra bulunca çık deBulamayacak zaten ben biliyorum. Ya tabi ki ablamlarla otururken konuşuldu bu ama ben zaten altınlarım var gerektiği noktada kullanırım dedim. Zaten vazgeçtim işten de çocuktan da
Eşim yardımcı oluyor bana ben engel oluyorum çoğu zaman sevmiyorum birinin yanımda olmasını veya işime karışması kontrol isteğinden kaynaklı ben yapıyorum yani bu konuda onu suçlayamam.Yani hem çalışıyorsun hem eve gelip temizlik hemde yemek yapıyorsun.Esin çok iyi bir insan
Az önce iş yerinde benim de yakından tanıdığım bir arkadaşı var eşimin. Bir tartışma falan olup olmadığını öğrenmek için ona sordum. Ve dedi ki direktör onu işten çıkardı. Bir tartışma gerginlik olmamış 1 ay önceden belli olan bir şeymiş. Tazminatla çıkarmayı teklif etmişler. O da benim iş konusunu fırsat bilip bana kendi bırakıyor gibi anlatmış. Zaten yarın sonmuş iş yerinde. Cidden ne desem bilemiyorum.Valla kanka ben herkesten farklı bir şey yazıcam. Eleman sorumsuz, işten eninde sonunda çıkacak, çoluk çocuk da yok aslında bu evlilik zaten telef olacak gibi. O yüzden bence kendini kurtar. Senin yerinde olsam madem çıkacak işten şimdi ya da sonra işten çık diyip parayı alır sermaye edinirdim kendi işimi kurardım. Kendi işini kurma hayalin varsa sermayeye ihtiyacın var, bankalar kredi vermiyor pek bu tek şansın olabilir. Bence sermayeyi al, ek işi falan da yapma onun yerine kendi işini inşa etmeye başla. Yok dersen de yine de ek işi yapma canına yazık ... Sonrasında da iş bulursa bulur bulmazsa da koyarsın kapının önüne.
Az önce iş yerinde benim de yakından tanıdığım bir arkadaşı var eşimin. Bir tartışma falan olup olmadığını öğrenmek için ona sordum. Ve dedi ki direktör onu işten çıkardı. Bir tartışma gerginlik olmamış 1 ay önceden belli olan bir şeymiş. Tazminatla çıkarmayı teklif etmişler. O da benim iş konusunu fırsat bilip bana kendi bırakıyor gibi anlatmış. Zaten yarın sonmuş iş yerinde. Cidden ne desem bilemiyorum.
Arar ya cidden sorumsuz biri değil. Bir kere bile ben evin bir şeyini düşünmedim. Çok çalışsam da ben paramı hep kenara attım. Evin geçimiyle o ilgilendi yani. Şimdi böyle olduğunu duyunca üzüldüm 1 aydır yaşadığı stresi kimseye diyememiş. Dün kavga ederken ağladı zaten bilmiyorum kız salak mıyım ben acaba hemen üzülüyomMadem tazminati aliyor, bence durma al kur isini. O sirada da yeni is arasin beyefendi, tabi ararsa
İnsan karısına niye dürüst olmaz ki?Az önce iş yerinde benim de yakından tanıdığım bir arkadaşı var eşimin. Bir tartışma falan olup olmadığını öğrenmek için ona sordum. Ve dedi ki direktör onu işten çıkardı. Bir tartışma gerginlik olmamış 1 ay önceden belli olan bir şeymiş. Tazminatla çıkarmayı teklif etmişler. O da benim iş konusunu fırsat bilip bana kendi bırakıyor gibi anlatmış. Zaten yarın sonmuş iş yerinde. Cidden ne desem bilemiyorum.
Eşiniz size önemli bir konuda yalan söylüyor ama o kadar normal karşılıyor bir de üzülüyorsunuz ki.. Çok tuhaf bir durum gerçekten olayları değerlendiremediğinizi düşünüyorum.İş için sermaye gerekmiyor. Sadece kenarda köşede belki lazım olur başlarda diye bir para olması iyi olur. O tazminat almasa da hallederdim yani. Uff inşallah bulur biran önce. O iş bulmadan çocuk falan düşünmicem zaten
Nasıl tepki vermemi istersiniz. Burada isyan mı edeyim size göstermek içinEşiniz size önemli bir konuda yalan söylüyor ama o kadar normal karşılıyor bir de üzülüyorsunuz ki.. Çok tuhaf bir durum gerçekten olayları değerlendiremediğinizi düşünüyorum.
Dediğine göre benim gözümden düşmekten korkmuşİnsan karısına niye dürüst olmaz ki?
Siz bu adamdan bebek yapmayı tekrar düşünün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?