- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
Onu adam anlayacak,kadına hak verecek tamam çok yorgunsun diyecek birde kadına yardım edecek ohooo bu adama bunları anlatmak denize gitmekten daha zordur.Piknik mi ahahaelbet gezecek adam eşiyle ama şimdi ancak bir akşam turu... piknikti denizdi bunlar anca seneye. Birkaç ay gezmeyiversin de karısına yardım etsin, enerjisini evine akıtsın birkaç ay sabredil
Ben ücretsiz izindeyim eşimin maaşı bakıcıya yetmiyor şuan ben işe başlayınca tutacağız akşamları iki saat ilgilense uyusam o bile yetiyo inanın ama yapmıyor facede gezmek yayılmak daha cazip çünkü tek başıma bakmak için doğurdum hamileyken verilen sözler tırt sabah gözümü açamadım bebeklere süt sağdm kalk içir dedm kalkmadı hazır olanı bile yorgunum diyip yapmıyor işide çok yorucu değil üstelik bu hafta izindeydi zaten neden yoruldu bilmiyorum
Esiniz cok bencil ikiz annesisiniz cok uzuldum size bence esinize surekli soğuk davranin aziik akıllansınBen ücretsiz izindeyim eşimin maaşı bakıcıya yetmiyor şuan ben işe başlayınca tutacağız akşamları iki saat ilgilense uyusam o bile yetiyo inanın ama yapmıyor facede gezmek yayılmak daha cazip çünkü tek başıma bakmak için doğurdum hamileyken verilen sözler tırt sabah gözümü açamadım bebeklere süt sağdm kalk içir dedm kalkmadı hazır olanı bile yorgunum diyip yapmıyor işide çok yorucu değil üstelik bu hafta izindeydi zaten neden yoruldu bilmiyorum
Ayyyyy tam sopalik ha size cidden cok uzuldum namazdan sonra dua edicemÇok zor oluyor emdikleri için dışarıda daha çok meme istiyorlar halbuki pusette uyumaları gerek ama sevmiyorlar puseti. Her bebek bir değil demekki mama yeseler belki daha kolay olurdu ama sırf eşimin zevkleri için mama başlmak bencillik olur bütün vitaminlerim düşmüş halsizim diyorum napıyosunki bütün gün oturuyorsun diyor biyere gitsek arabayı ben kullandm sana noluyo diyo
İyi bayramlar herkese konuya giricem hemen şuan çok sinirliyim çünkü hamileyken panik atak başlangıcı oldu sebeplerini anlatmayacağım uzun sürer. Doğumdan sonrada geçmedi. 3 buçuk aylık ikiz kızlarım oldu. Çocuklarıma tek bakıyorum bakacak kimsem yok. Ara sıra kendi annem geliyor kaynanam değişik biri gelmiyor gelmesinde geldiğinde triplerinden nazından geçilmiyor yemek seçiyor ev işi sevmiyormuş çok dağınık vs yani iki katı iş çıkarıyor gelmesini istemiyorum. Problem eşimin bana yardım etmemesi. Sürekli oraya buraya gitmek gezmek istiyor. Çocuklara bakmaktan halim olmuyor. Gitmek istediği yerlerde hep çevre iller yada uzak ilçeler büyük şehirde yaşıyoruz. Panik atağımdan dolayı arabaya binemiyorum trafikten otobandan tırlardan ödüm kopuyor.
Dün yine bugün için herkesi ayarlamış denize gidecekmişiz sakaryaya birkaç gün kalıp dönecekmişiz. Yol çok uzak arabada fenalaşıyorum emzirdiğim için ilaçta alamıyorum . Anlayış göstermiyor bağırıp çağırıp senden bir bk olmaz hiçbişey yapılmaz neler neler deyip yattı kalkmıyor geceden beri. Çocuklar sürekli ağlıyor uykusuzum uyuyamadm yardım et dedm kalkmadı hali yokmuş. Bazen evlendiğime çok pişmanım. Sürekli sağda solda gezmek çocuk yokken bile zor oluyordu şeker hastasıyım herşeyi yiyemiyorum düzenli yemem gerekiyor bilerek kabul ederek evlendi anlayış sıfır. Tabiki dışarda da yiyebilirim arada ama hergün değil. Çok bunaldm haksız mıyım haksızsam nerede nolur yardımcı olun bana
Ben tek çocukla bile çıkmıyodum ikizlerim olsa adım atmazdım herhalde belkide yanlış ama dısarıda uğraşması zor geliyor durmayınca geriliyorum.Birde ikizleriniz çok küçük sürekli ağlayan bebeklerse daha da zor olur.Bu adamlar yapmaya gelince yaparlar,iki severler sonra yok.Bende eşime diyorum senden ikinciyi istemiyorum diyeİyi bayramlar herkese konuya giricem hemen şuan çok sinirliyim çünkü hamileyken panik atak başlangıcı oldu sebeplerini anlatmayacağım uzun sürer. Doğumdan sonrada geçmedi. 3 buçuk aylık ikiz kızlarım oldu. Çocuklarıma tek bakıyorum bakacak kimsem yok. Ara sıra kendi annem geliyor kaynanam değişik biri gelmiyor gelmesinde geldiğinde triplerinden nazından geçilmiyor yemek seçiyor ev işi sevmiyormuş çok dağınık vs yani iki katı iş çıkarıyor gelmesini istemiyorum. Problem eşimin bana yardım etmemesi. Sürekli oraya buraya gitmek gezmek istiyor. Çocuklara bakmaktan halim olmuyor. Gitmek istediği yerlerde hep çevre iller yada uzak ilçeler büyük şehirde yaşıyoruz. Panik atağımdan dolayı arabaya binemiyorum trafikten otobandan tırlardan ödüm kopuyor.
Dün yine bugün için herkesi ayarlamış denize gidecekmişiz sakaryaya birkaç gün kalıp dönecekmişiz. Yol çok uzak arabada fenalaşıyorum emzirdiğim için ilaçta alamıyorum . Anlayış göstermiyor bağırıp çağırıp senden bir bk olmaz hiçbişey yapılmaz neler neler deyip yattı kalkmıyor geceden beri. Çocuklar sürekli ağlıyor uykusuzum uyuyamadm yardım et dedm kalkmadı hali yokmuş. Bazen evlendiğime çok pişmanım. Sürekli sağda solda gezmek çocuk yokken bile zor oluyordu şeker hastasıyım herşeyi yiyemiyorum düzenli yemem gerekiyor bilerek kabul ederek evlendi anlayış sıfır. Tabiki dışarda da yiyebilirim arada ama hergün değil. Çok bunaldm haksız mıyım haksızsam nerede nolur yardımcı olun bana
Takıntılılık bende de başladı hiç rahat insan olamadım.Yeni doğum yaptığımda zaten gece kaç kere kalkıyorum sabah biraz uyuyayım dicem uyuyamıyorum temizlik yapıcam diye,birileri geliyor mutlaka bebeğe.Annem söylenmesin diye bende dinlenemiyodum dinlenemeyince noluyo sütte olmuyoPanik atak gibi rahatsızliklar genis olmayan her seyin dort dortluk olmasini isteyen insanlarda oluyor sanirim cunku bende panik atak rahatsizligini cekiyorum. Bizim gibi hayat yasanmaz arkadasim evdir dagilacak iki tane cocugun var gerekiyorsa onlar uyurken sen de yatip uyuyacaksin . Ben bunlari evladimi kaybettikten sonra yavas yavas ogrendim benim icin aci bir tecrube oldu. Hamile halimle ayakta duramazdim uykusuzluktan hep temizlik bulasik utu vs vs. Bak evladim gitti ben kaldim cok pismanim herhalde katbetmemde ev ve temizlik takintim da etkili oldu ... tabi bu bizim elimizde olan bir sey degil ancak insan kotu bir tecrube ile karsilasinca anliyor hatasini...
Ilk onceliginiz esinizin utusu camasiri yemegi olmasin zaten cocuklar emiyormus onlar uyurken siz de yatin uyuyun cunku uykusuzlukla insan sinir harbine giriyor.
Esinizin yaptigi da tabi kabul edilemez ancak bakmiyor dedikce kendinizi sinirlendirir o harp ile sanki butun evi bastan asagi iki cocukla temizleyip yemekler yapmiscasina yorulursunuz. En guzeli esinizi bir bitki gibi kabul edin suya gunese ihtiyaci olan evinizi susleyen bir bitki ...
O zaman her sey daha kolay gelir size insallah...
Allah yaedimciniz olsun