Eşimin isteklerine yetişemiyorum

Bence şöyle "uykusuzluktan insanlıktan çıktım şu halime bak bencil herif!!!" le başlayan güzel bi cinnet esinizi kendine getirir. Bazen yumuşak yumuşak dert anlatmak yetmiyor ben olsam ağzımı bozardim hem bi b..yaptığın yok hem benden şikayet ediyosun s...git cehenneme kadar yolun var diye. Valla sinirlerim bozuldu böylelerine yedi sülale duz gidiceksiniz hem çocuğu doguruyosunuz hem ikiz bebeklere tek başınıza bakıyorsunuz hem de bi de azar isitiyosunuz bütün çileyi çektiğiniz halde öyle adami bebeğimin pis bezinde bogarim valla

Ben sizi haklı buldum. Bebekleriniz çok küçükler. Elbette yardıma çok ihtiyaç duyacaksınız. Eşiniz hem yardımcı olmayıp, hem lingir lingir gezelim istiyor.İnadına gidin. Asla yemek falan yapamayacağınızı söyleyin. Bebekler uyuyunca yada arada ona sorumluluklarını verip sizde biliyorsanız yüzün, gezin dolaşın.Sizinde stresinizi atmaya ihtiyacınız var.Yardım istemekten asla çekinmeyin.

Konu sahibini haksız bulanlara, uyumayan ağlayan ikizler ve hiç yardımcı olmayan gezmeyi çok seven koca nasip etsin Allah. Beddua değil. Bol bol gezersiniz. Siz gezmeyi seviyorsunuz.
Cidden ya
onlar konu sahibi gibi söylenmezler de hem
Tek bir bebeği olanlar bile tuvalete gidecek zaman bulamıyorum diye ağlıyor bu kadından iki bebeğiyle yollara düşmesi denizden gelenlere yemek yapması falan bekleniyor

Gezmeninde bir zamanı var evde oturmanında adam mama vermeye bile söylenen bir adammış tatilde de tüm iş kadının başına düşecek denize giremeyecek bir kenarda oturup bebek emzirmeye çalışacak
Adamda orada oturup deniz keyfi yapacak

Yani konu sahibi yine dayanıklıymış ben olsam kafasına çoktan bir şeyler fırlatmıştı adam mız mız söylenirken

Eşin de haklı.havalar ne güzel adam gezmek istiyor.arkadaşlarımla gezmeye tatile gidicem demiyor ki ailesiyle gezmek istiyor adam.e haksız da değil.emzirirken kullanılan psikiyatrik ilaçlar var sen önce git bir doktora , öyle hemen ay ben emziriyorum diye kestirip atma.Hem Allah korusun acil bir şey olsa yok ben arabaya binemiyorum mu diyeceksin.Benim ailemde de şeker genetik herkeste var ne yazıkki.Herkes de ilaç /hatta bir kısmı insülin kullanıcısı.Öyle tasvir ettiğiniz şekilde hayatı engelleyen bir rahatsızlık değil bunu da bahane ediyorsunuz.sık sık süt sağıp dolapta depolayıp gezerken sağdığın sütleri kullanabilirsin.Bu kadar seni yıpratıyorsa mama verebilirsin , mama yedirmek bebeğin sonu değil emmeyen/ememeyen ben dahil bir ton bebek var.Artık mamalar anne sütünden bile besleyici.İlacınızı kullanıp bebekleri mamayla besleyebilirsiniz.Şimdi doğruya doğru , kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.Ben kalkıp anneme güvenip çocuk yapamam.Eğer bakmakta zorlanıyorsanız yardımcı tutabilirsiniz, ya eve yardıma gelsin siz çocuklara odaklanın ya da eve siz bakın çocuklara bakıcı baksın.Her şey sizin elinizde, bahaneler yerine çözüme odaklanırsanız daha mutlu olursunuz.

Ben konunuzda sizi haksız bulacak bir detay bulamadım. Kapris veya nazla alakalı bir durumunuz da yok. İki tane bebeğin ne denli yorucu olabileceğini tahmin edebiliyorum. Üstelik yardım alamıyorsanız ve sağlık problemleriniz, uykusuzluk eklenince insanın dermanı kalmaz, ne denizi? Beyefendi herşeye koşturuyor da bir denizinizi eksik etmiyormuş aman ne düşünceliymiş. Bol sabırlar dilerim size.

Evet. Kadını gezdirmek değil amaç. Aile ile gidilecek kadın mecbur götürülüyor. Ben bu tatil durumlarını iyi biliyorum. Kadın bebek, bez, yemek, ateşlenen çocuklar ile uğraşacak. Adam tavla oynayıp denize girecek. Ayrıca kadın panik atak hastası ama kimsenin umrunda değil. Bu kadın 160 kalp atışı ile hastanede yatarken bebeklere kim bakacak.

Oglum 2 yasinda. Cok hareketli, surekli yeni yeni seyler kesfetmeye calisan bir cocuk. Yani birak oynasin demek mumkun degil. Eger esim yardimci olmasa asla bir yere gitmem tek basima. Cesaret edip ucakla annemlerin yanina gidemedim. Oyle gezme olmaz. Burnundan gelir insanin. Ben konu sahibine hak verdim.

Tatilde Türk erkekleri görüyorum. Havuzda denizde... Animatörle geyik yapıyor. Anneler çocukla meşgul. Yabancılarda ise sıraya koymuşlar. Kadın teknenin önünde oturmuş manzarayı seyrediyor. Adam çocuğu oyalıyor. Herşeyi yapıyor emzirmek dışında. Neyse Gidilmez bu adamla hiçbir yere. Kadın dinlensin.gece çocukla ilgilen. Valizi hazırla, arabayı düzgün kullan. Niye gitmesin ki tatile.

Herkesin haklı olduğu nadir konulardan biri. İkiz çocukla gezmek zor hem de çok zor ama adam karısıyla çocuklarıyla karısının araba fobisi yüzünden bir yere gidemeyecek mi? Deniz olmaz piknik olur. Çarşı olmaz AVM olur. Alternatif şunun esinize,deniz dediğinde piknik deyin vs

Panik atak için psikolog diyin ,eşinize de senide çağırdı deyin beraber gidin ,srnin eşin 18 yaşında bekar ergen gibi davranıyor ,flört bitti baba oldun desin biri ona

Adam ben hamileyken kaza yapacak ve aynı tempoyla hayatına devam edecek... Başına yıkarım dünyayı, ya kendine çeki düzen verir ya da def olur gider.. Bu ne bencillik, bu ne aymazlık yahu! Eşinin ve evlatlarının hayatını tehlikeye atmış, kendi kusurunu görmeden eşine hakaretler ediyor. Daha olay yeni, kadın panik atak olmuş.. Minicik ikiz bebeklere bakıyor ve üzerine de atar gider yiyor.. Vay anam ne güzel dünyaa... Ailenizden birisi bunu karşısına alıp bir ayar versin, bu kadar düşüncesizlik bünyeye zarar...

Bazı yorumlara hic anlam veremedim...

3 aylik iki bebekle, yorgun ve uykusuz sekilde günübirlik gezmelere cikmak hicte kolay olmasa gerek, üstelik baba babaligindan bir haber ise.

Hayatinda artik kendisine muhtac iki varlik varsa, bir takim seyler ve öncelikler degisir. Kendi keyfinden hic ödün vermiyor ama babalik bunu gerektirir.
Tüm yük annede olmamali.

Ayrica böyle gezi planlarinda anneninde fikri alinmali önce ve beraber karar verilmeli. Hele hele hic bir sekilde yardim etmiyorsa.

Bence söyle teklif edin: Tamam geliyorum, ama iki bebeginde bakimi sende, emzirme vakti gelince bana haber verirsin, onu hallederim. Geri kalan zamanda denizin keyfini cikartmak istiyorum, sen de biricik cocuklarinla ilgilenirsin, nasilsa calistigin icin cok vakit geciremiyorsunuz, sanada iyi gelir kocacigim

Benim eşime diyabet teşhisi sonradan kondu ve ben 2yaşimdaki bebeğimizle bütün hayatimizi yeniden düzenledim, gidilecek en kısa yolculukta bile ne yiyecek ne içecek nerde kalınacak ben planladım,ustelik çalışıyorum,melek miyim ?hayır, bazen çok yoruldum ama sadece kızımın ve evimin huzuru için yapmam gerekeni yaptım,sizin eşinizin tavrı doğru değil üstelik 2 bebekle bunları konuşup planliyabiliyor olmanız gerekirdi,varsa psikolojik bi sıkıntınız doğru tedaviyi alabilmeniz için destekliyor olmasi gerekirdi yine de geç değil bence oturun guzelce konuşun

Aslında olaya iyi tarafından bakildiginda tek değil seni de gezdirmek isteyen bir eş profili var çocuklara yardım etmemesi sorumsuzluk tabi.Biraz önce eşimle tartıştim benim de ikiz kızlarim var tek baktım bakıyorum üstüne birde oğlum oldu eşim sürekli tek gezme derdinde bizle zorlanıyormus şimdi seninki mi dert benim ki mı bilemedim

Bu kadar bencil bir adam nasıl haklı bulunur şaşırdım doğrusu.

3 buçuk aylık ikiz bebek ve bu bebeklerle hiç ilgilenmeyen eşle gezmek iskenceden başka birşey olmaz konu sahibi için.

Eş denizden keyif alacak kadıncagiz da çocuklarla perişan olacak, ha birde ne güzel gezmeyi seviyor olacak. Eşini düşünen adam bebek bakımında yardımcı olur. Ben de olsam gitmez kendime eziyet etmezdim.

Ben sadece seye takıldım. Seker hastasi olup nasıl dışarda yiyemiyorsunuz? Benim babam senelerdir seker hastasi ama tip2 olan oluyor sanırım. Yaşlılarda olan ,hap iciyor ve senelerdir disarda da yemek yiyor icki de iciyor . Yürüyüş yapiyor ama. Sizin suan bunu yapmaya fırsatınız yok anliyorum da dışarda niye yiyemeyiseniz?
Evet sabah hapı ictikten yarim saat sonra kahvalti ediliyor. Kahvalti edin çıkın yola.
Araba korkusu demissiniz,bitkisel tarzda antidepresanlar var. Doktor illaki bulur verecegi seyi.
Size hak veriyorum ama eşiniz e de hak veriyorum.
Söz alın çocuklara bakmasi sartiyla gidin.
Hem kafa dağıtır sınız size de degisiklik olur.
Çocuklar daha yürümüyor emip uyurlar. Haklısınız ama size de değişiklik olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…