Cidden yaKonu sahibini haksız bulanlara, uyumayan ağlayan ikizler ve hiç yardımcı olmayan gezmeyi çok seven koca nasip etsin Allah. Beddua değil. Bol bol gezersiniz. Siz gezmeyi seviyorsunuz.
Yani konu sahibi yine dayanıklıymış ben olsam kafasına çoktan bir şeyler fırlatmıştı adam mız mız söylenirkenBence şöyle "uykusuzluktan insanlıktan çıktım şu halime bak bencil herif!!!" le başlayan güzel bi cinnet esinizi kendine getirir. Bazen yumuşak yumuşak dert anlatmak yetmiyor ben olsam ağzımı bozardim hem bi b..yaptığın yok hem benden şikayet ediyosun s...git cehenneme kadar yolun var diye. Valla sinirlerim bozuldu böylelerine yedi sülale duz gidiceksiniz hem çocuğu doguruyosunuz hem ikiz bebeklere tek başınıza bakıyorsunuz hem de bi de azar isitiyosunuz bütün çileyi çektiğiniz halde öyle adami bebeğimin pis bezinde bogarim valla
Evet. Kadını gezdirmek değil amaç. Aile ile gidilecek kadın mecbur götürülüyor. Ben bu tatil durumlarını iyi biliyorum. Kadın bebek, bez, yemek, ateşlenen çocuklar ile uğraşacak. Adam tavla oynayıp denize girecek. Ayrıca kadın panik atak hastası ama kimsenin umrunda değil. Bu kadın 160 kalp atışı ile hastanede yatarken bebeklere kim bakacak.Cidden ya
onlar konu sahibi gibi söylenmezler de hem
Tek bir bebeği olanlar bile tuvalete gidecek zaman bulamıyorum diye ağlıyor bu kadından iki bebeğiyle yollara düşmesi denizden gelenlere yemek yapması falan bekleniyor
Gezmeninde bir zamanı var evde oturmanında adam mama vermeye bile söylenen bir adammış tatilde de tüm iş kadının başına düşecek denize giremeyecek bir kenarda oturup bebek emzirmeye çalışacak
Adamda orada oturup deniz keyfi yapacak
Adam ben hamileyken kaza yapacak ve aynı tempoyla hayatına devam edecek... Başına yıkarım dünyayı, ya kendine çeki düzen verir ya da def olur gider.. Bu ne bencillik, bu ne aymazlık yahu! Eşinin ve evlatlarının hayatını tehlikeye atmış, kendi kusurunu görmeden eşine hakaretler ediyor. Daha olay yeni, kadın panik atak olmuş.. Minicik ikiz bebeklere bakıyor ve üzerine de atar gider yiyor.. Vay anam ne güzel dünyaa... Ailenizden birisi bunu karşısına alıp bir ayar versin, bu kadar düşüncesizlik bünyeye zarar...Çok zor oluyor emdikleri için dışarıda daha çok meme istiyorlar halbuki pusette uyumaları gerek ama sevmiyorlar puseti. Her bebek bir değil demekki mama yeseler belki daha kolay olurdu ama sırf eşimin zevkleri için mama başlmak bencillik olur bütün vitaminlerim düşmüş halsizim diyorum napıyosunki bütün gün oturuyorsun diyor biyere gitsek arabayı ben kullandm sana noluyo diyo
Aslında olaya iyi tarafından bakildiginda tek değil seni de gezdirmek isteyen bir eş profili var çocuklara yardım etmemesi sorumsuzluk tabi.Biraz önce eşimle tartıştim benim de ikiz kızlarim var tek baktım bakıyorum üstüne birde oğlum oldu eşim sürekli tek gezme derdinde bizle zorlanıyormus şimdi seninki mi dert benim ki mı bilemedimİyi bayramlar herkese konuya giricem hemen şuan çok sinirliyim çünkü hamileyken panik atak başlangıcı oldu sebeplerini anlatmayacağım uzun sürer. Doğumdan sonrada geçmedi. 3 buçuk aylık ikiz kızlarım oldu. Çocuklarıma tek bakıyorum bakacak kimsem yok. Ara sıra kendi annem geliyor kaynanam değişik biri gelmiyor gelmesinde geldiğinde triplerinden nazından geçilmiyor yemek seçiyor ev işi sevmiyormuş çok dağınık vs yani iki katı iş çıkarıyor gelmesini istemiyorum. Problem eşimin bana yardım etmemesi. Sürekli oraya buraya gitmek gezmek istiyor. Çocuklara bakmaktan halim olmuyor. Gitmek istediği yerlerde hep çevre iller yada uzak ilçeler büyük şehirde yaşıyoruz. Panik atağımdan dolayı arabaya binemiyorum trafikten otobandan tırlardan ödüm kopuyor.
Dün yine bugün için herkesi ayarlamış denize gidecekmişiz sakaryaya birkaç gün kalıp dönecekmişiz. Yol çok uzak arabada fenalaşıyorum emzirdiğim için ilaçta alamıyorum . Anlayış göstermiyor bağırıp çağırıp senden bir bk olmaz hiçbişey yapılmaz neler neler deyip yattı kalkmıyor geceden beri. Çocuklar sürekli ağlıyor uykusuzum uyuyamadm yardım et dedm kalkmadı hali yokmuş. Bazen evlendiğime çok pişmanım. Sürekli sağda solda gezmek çocuk yokken bile zor oluyordu şeker hastasıyım herşeyi yiyemiyorum düzenli yemem gerekiyor bilerek kabul ederek evlendi anlayış sıfır. Tabiki dışarda da yiyebilirim arada ama hergün değil. Çok bunaldm haksız mıyım haksızsam nerede nolur yardımcı olun bana