Eşimin isteklerine yetişemiyorum

Eşiniz son derece anlayışsız Allah yardımcınız olsun.. birde size mızmız diyen yorumlara hayret ettim bebek bakmanın b sinden bir haberler sanırım aldırmayın. Siz sakin bir zamanınızda eşinize gezme tozma durumlarını bebeklerin ihtiyaçları dahilinde yapmanız gerektiğini aksi taktirde ikinizinde çok zorlanacağını aktarın. Bebek bakım odaları mikrop yuvası uzun araba yolculukları ise bu sıcakta hiç uygun değil klima açsan hasta cam açsan rüzgar alacaklar kapatsan size yazık yani ne anladım ben bu tatilden .. seneye rahat edersiniz en azından bu yaz yakın yerlerde piknik gezme gibi orta yolu bulmanızı tavsiye ederim. Yavrularınızla bir ömür huzurlu yaşayın inşallah :)

Manyağa bak...
Kolaydı cocuk emzirmek...
Benim de bir oğlum var 21 günlük.
Tam emmeyi de beceremiyor bazen sinir küpü oluyorum.
Vallahi çakıldım kaldım yatak odasına...
Eşim yediriyor iciriyor bazen...
Allah size 3 4 kat sabir versin

Bana kızacaksınız biliyorum ama ikiz bebek sadece emerek büyür mü arkadaşım yaa!En az bir öğün mama ver de karınları doysun böyle yaparak kendini bitiriyorsun farkında mısın?
Valla benim bildiğim bütün ikiz anaları bebelerini emzirdi.
Ben de hep ikiz bebek demek mama demek derdim ama alakası yokmuş...
Hatta doktorlar teşvik ediyor...
Hakketen de emziriyorlar ve bir süre sonra baya rahat oluyorlar...
Ikisini aynı anda emzirip uyutuyorlar
Ben tek bebeyle yapamadım henüz bunu...
Millet iki bebeğini cok cok emziriyor...

Benim de bi bebeğim var. Bi de büyük var. En rahatı ev geliyor bana. Tatile falan gitmedik bu yaz. Evden 2 saatliğine falan çıkıyoruz. Gezip geliyoruz. Çocuklar 1 yaşına falan gelsin gezersiniz acelesi neymiş. Çocuk demek fedakarlık demek. Orda burda hasta mı olsun minnacık bebekler.

Allah yardımcınız olsun. Bende plansız programsiz gezmeyi sevmem.
Yapılarınız farkli. Malesef ikinizde kendi çapınızda haklisiniz.

Gitme arkadaşım canına mı susadın
Haklısın korkmakta
Bebeklerimi ben olsam bindirmem o arabaya

Koca okuz o ayri.
Ama gezin bence. Kizim 40 gunluk iken eskisehirden istanbula muzikale gittim ben. Bebeyle gezmeside cok zevkli. Alin iyi bir kanguru. Sizin durumunjzda iki iyi kanguru atin bebeleri icine gezin. Sizede iyi gelecektir. Zaten suan bebek icin yemek sikintinizda yok meme mama idare edilir.

Size sormadan plan yapmamalı bence hem de böyle başkalarını dahil ederek.. 2 tane 3 aylık bebekle denize filan da gidilmez. Anlamazlar da zaten kummuş, denizmiş vs. Siz köşede onları izlersiniz.

Eşinize hak verdiğim yerler de dışarıda yemek yok, arabaya binmek yok çok sıkıcı ve mızmız bir eşsiniz. Böyle biriyle evli olmak da zor olmalı. Bence sizden sıkıldığı için sürekli gezmek istiyor. Yanına bilerine alıyor ki sizin şikayetleri dinlemesin.

Anladım, çok geçmiş olsun Allah korumuş.
Tabi haklısınız bu durumda, eşiniz daha anlayışlı olmalı.
Kolaylıklar diliyorum

Kesinlikle çok haklısınız bir tane 3.5 aylık bebekle bile gezmek zorken iki taneyle gezmeyi tahmin edemiyorum. Hele arabada veya dışarıda emmek isterlerse. Gezmeyi seven hanımlar gezin tozun diyorlar ama daha yeni o zamanları geçirdiğim için bebekle araba yolculuğunun ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum panik atağı olmayaan bile atak geçirir. Diğer hanımlar çocukları büyüyünce unutuyorlar bence bazı zorlıkları. Durumunuz varsa bence eşiniz yardımcı tutsun en mantıklısı bu. Siz kendinizi heba ediyorsunuz eşinizin hali olmadığı için kalkmıyor. Sizin çok mu var haliniz? Allah yardımcınız olsun. Geçecek muhakkak ama neden zor geçsin

Gezmeye para ayıracağına biraz da szie yardıma para ayırsın
En azından haftada iki gün yardımcı çağırın etrafı falan temizlesin
Eşin çok sinir bozucu evde yayılıp size yardım etmediği için gezmeye hali kalıyor iki saat bebek pışpışlasın bak bakalım hala gezmelere doyamayacak mı

Tabiki haklısın. Hele ki ikizlerin var, sağlık sorunun olmasa bile bir yere gitmek bir zulüm. Gece 2sine de siz mi bakıyorsunuz. Uyku düzeniniz nasıl? Nöbetleşe bakmazsaniz yipranirsiniz.

Valla ben eşinizle empati kurdum. Sizi de kusura bakmayın ama biraz mızmız buldum. Adam bunalmıştır, sürekli derdi olan ve şikayet eden sıkıntılı bir kadınla. İnsanlar işte bu yüzden evlenmek istemiyor ya da evlendiğine pişman oluyor.

Güler yüzle ve neşeyle yardım ister ve yapıcı olursanız emin olun size yardım eder. Bakar ki bu kadın da dışarı çıkmak için çaba sarf ediyor ve şikayet etmiyor

Arkadaşım bu yorumundan önce yazanlar uykusuzluğu, her gün aynı şeyleri yapmanın yarattığı sıkıntıyı, tuvalete bile koşturarak gitmenin gerginliğini bilmiyorlar belli ki. Bırak sakaryaya denize gitmeyi insan sabah yataktan çıkmak istemiyor bebek bakarken. Hem de ikizlermiş Allah yardımcın olsun

Böyle bir adami neden baba yaptin? Adam cocuklarina zerre zaman ayirmiyor. Yardim etmiyor.
Sende neden tedavi olmuyorsun?

Sonuna kadar haklısın aynı pislikten bir tane de bende vardı işi gücü gezmek tozmak yemek içmek arkadaş olan onlara değil bize yazıklar olsun ki onları baba yaptık boşandım ve dedim ki sen baba olmayı hiç beceremedin evet ağır geldi dedi Allah’a havale ettim bayramda bile çocuğunu görmeyen biri sen düşün artık sanada Allah tez zamanda çıkış kapısı göstersin inş

Ne alaka ya belli ki çocuk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…