Eşimin isteği

Konu sahibi izleyebilirsiniz eğer iki tarafında isteği buysa. Biz izleyin dersek gidip izleyecek misiniz peki? Kararınız belli sadece destek bekliyorsunuz

Seni sevmesem heyecan istesem haberin haberin haberin olmaz parçası kafamda yankılandı

Bazi insanlar izlemekten de hoslaniyor bence onayla zevk katabilir.

Zevkten mi acıdan mı ???? Vajinismuslu olarak sormak boynumun borcu inş zevktendir kardeş

Bu çıģlık özelliğini törpülemeye bakin derim. Yarin bir gün çocuk olursa bu sekilde olmaz. Bir de esinizin acik sahnelere inanç yönünden bakmamasi ama sizin çığlıklarınıza da biraz kendini tut dememesi ironik geldi.
Bunu illa günah olarak da düşünmeyin. Komsularin gelişim çağındaki cocuklari uzerinde de etkisi var sizin sevisme seslerinizin.
Burada bir konuda okudum. Konu sahibinin 9 yasindaki kizi duyuyormuş. Kiz durgunlaşıyormuş bir tuhaf oluyormuş. Ne algılıyor ne saniyor ne düşünüyor bilemiyorum tabii. Ama yapabileceğim bir sey yok demek cok bencilce geliyor bana. Her türlü sese tahammül ederim. Ama Komşumun zevk çığlıklarını duymak istemezdim. Bu kadar özgür olabilmek için çocuksuz ve mustakil bir evde oturmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…