Eşimin isteği

Ya benim herif beni bala yatırıp yalasa ben gene zevke gelemiyorum (((( kendimi kapatıyorum hemen korkudan
mmm korkudan ben kızlık zarı ameliyatı olmuştum ondan sonra ilk korktum sonra afedersiniz masturbasyonla kendimi hazırladım 4-5 kez. Sonra kaslar zaten pert oluyor kasılma vs olmuyor ondan sonra tek seferde oldu

Farkındaysanız cinsellik bölümüne açtım konumu istemiyorsanız bakmazsiniz . Tabi herkesin yatağı ve inancı kendine ama böyle istek normla mi izleyen varmı diye sormak ve bilgi almak istedim
Kime göre neye göre normal? Esi swinger isteyen de var. Esi bdsm isteyen de var. O zaman esiniz bunlari isteyince aa normalmis ben de yapayim mi diyeceksiniz? Her iliski özelinde karsilikli istenmesi önemli.

Kadın bir soru sormuş demediğiniz kalmamış sorusunu begenmiyosaniz niye cevap veriyosunuz? Onayla yada onaylama diyemem bu kendi bileceğin iş. Esini az çok taniyosundur bi kere istedi diye her zman ister mi yada istemez mi bunu sen daha iyi bilirsin. Ben kaldiramam mesela çünkü fiziki özelliğim de beğenmediğim şey izlediğimiz kişi de güzel olursa bir kıskançlık yaşarım gibi geliyo tabii herkesin düşüncesi farklı. Yani sen bilirsin canım çok uzattım

Halbuseki biz öyle şeyler heç bakmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…