Benim derdim sizi niye bu kadar gerdi acebaCinsellikte iki tarafin rizasi ile yasanan her eylem normaldir. Normal olmayan baska seyler var sizin hayatınızda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim derdim sizi niye bu kadar gerdi acebaCinsellikte iki tarafin rizasi ile yasanan her eylem normaldir. Normal olmayan baska seyler var sizin hayatınızda.
telefonda da var pc de deHer PC de var mıdır bu gizli sekme olayı?
Ben o konuda konu sahibini magdur olarak görüyorum. Ailesi egitim almasi icin zorlamamis, belki de kotu insanlardi erkenden evlendirdiler bilemiyorum o kısımları. 22 yasinda gencecik kadın. 4 yasinda ve 5 aylik cocuklari var. Şirret bir kv var. Kocasi olacak adam annemden özür dile uzamasin falan diyebiliyor. Nerden tutarsan elinde kaliyor. Eğitim almis meslek sahibi biri olsa bir kere 17 yasinda evlenmezdi. Elinde işi olurdu bu adama şirret kv ye tahammul etmezdi.Değil mi değil mi????? Geçen de kv ile dogustuk demişti Allah kadına yardım etsin.
Ben de size bu genellenip tavsiye alınacak bir şey değil sizin canınız istiyorsa deneyin, içinize sinmiyorsa denemeye mecbur hissetmeyin demek istiyorumSizin öyle demenizle ben tamam diyecek değilim ama böyle olan varmı eşi bu istekte bulunan veya izleyen varmı diye sormak istedim
Bu konuda çok guzel konuştunuz .yani kv ile dogustum diye başka bir konu acamaz miyim veya soramaz miyim . Allah da o kişinin kv sine yardım etsin ve sabır versinBen o konuda konu sahibini magdur olarak görüyorum. Ailesi egitim almasi icin zorlamamis, belki de kotu insanlardi erkenden evlendirdiler bilemiyorum o kısımları. 22 yasinda gencecik kadın. 4 yasinda ve 5 aylik cocuklari var. Şirret bir kv var. Kocasi olacak adam annemden özür dile uzamasin falan diyebiliyor. Nerden tutarsan elinde kaliyor. Eğitim almis meslek sahibi biri olsa bir kere 17 yasinda evlenmezdi. Elinde işi olurdu bu adama şirret kv ye tahammul etmezdi.
SağolunBen de size bu genellenip tavsiye alınacak bir şey değil sizin canınız istiyorsa deneyin, içinize sinmiyorsa denemeye mecbur hissetmeyin demek istiyorum
Tabiki de canimSizin odanız sizin hayatınız izlemekte bir sakınca yok bence önemli olan o odada olanları dışarı taşımamak gerisi mübah
Bu fantezinizden cok senin egitim hayatin ve cocuklarin geleceği konusunda konusmak isterdim. Geçmiş uzerine degil gelecek uzerine. Açıktan egitim aliyor musun bir planın ya da hayalin var mi?Bu konuda çok guzel konuştunuz .yani kv ile dogustum diye başka bir konu acamaz miyim veya soramaz miyim . Allah da o kişinin kv sine yardım etsin ve sabır versin
Cinsel içerikli videodan kastı ne acaba içerisinde sevişme sahneleri olan normal bilindik bir film mi,yoksa bir dönem televizyonlarda gece 12 den sonra çıkan kırmızı noktalı filmler mi,yoksa her şeyin açık açık en ince ayrıntısına kadar göründügü filmler mi? birde siz bunlardan hangisini izlemek istersiniz yada istemezsiniz buna karar vermelisiniz.Kizlar herkese selamlar.
Eşimle cinsel ilişkimiz çok uyumlu ve güzel gidiyor.degisik şeyler ve farklı fantaziler hoşumuza gidiyor tabi birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde .dün eşimle bu konulardan konuşurken bana bı teklifte bulundu. Sen de islersen cinsel içerikli video izleyelim mi dedi.
Birkac kez ben izlemiştim tabi o da bekarken bir iki kez izlemiş ama evlendikten sonra hiç izlemedi adım gibi eminim buna.cunki takip ediyorum her hesabını.sizce onaylamali miyim eşiyle izleyen varmı böyle şeyler
Kulaklık ile izlenirse sorun olmaz diye düşünündüm.Ben sizden gelen sesleri değil de videodan gelen sesleri nasıl kamufle edeceğinizi düşündüm. Nihayetinde görsel ve işitsel bir video izleyeceğiniz için sesini kapatsanız mantıklı olmaz, açık bıraksanız o da duyulabilir malum kv ile yaşıyormuşsunuz.
Suan canlandırma yaptım ıı-ııhhh cıksss olmaz o işKulaklık ile izlenirse sorun olmaz diye düşünündüm.
Çok doğru ordakiler gibi olmuyor çünküIlişkiniz size de , Lütfen kondom üstüne ekstra streç, buzdolabı poşeti falan sarın yani zaten öyle bir ortamda iki çocuk var bir tane daha olursa ömür billah kurtulamazsınız kaynana evinden. Birlikte izleyip , birlikte yapacaksanız sorun yok ama sonra triplere girme ihtimali var Yanı denersin ordaki gibi olmaz falan heyecan katmaya çalışırken bozmayın da
Adam yavru ceylanı ürkütmeden adım adım hedefe ilerliyorKayınvalidenle kalmiyormuydunuz siz .... Bir kere istemesi başka zaman istemeyeceği anlamına gelmez! Ayrıca neler neler var onlarda zamanla ben de isterem derse yapacakmisiniz?