Eşimin isteği

Değil mi değil mi????? Geçen de kv ile dogustuk demişti Allah kadına yardım etsin.
Ben o konuda konu sahibini magdur olarak görüyorum. Ailesi egitim almasi icin zorlamamis, belki de kotu insanlardi erkenden evlendirdiler bilemiyorum o kısımları. 22 yasinda gencecik kadın. 4 yasinda ve 5 aylik cocuklari var. Şirret bir kv var. Kocasi olacak adam annemden özür dile uzamasin falan diyebiliyor. Nerden tutarsan elinde kaliyor. Eğitim almis meslek sahibi biri olsa bir kere 17 yasinda evlenmezdi. Elinde işi olurdu bu adama şirret kv ye tahammul etmezdi.

Sizin öyle demenizle ben tamam diyecek değilim ama böyle olan varmı eşi bu istekte bulunan veya izleyen varmı diye sormak istedim
Ben de size bu genellenip tavsiye alınacak bir şey değil sizin canınız istiyorsa deneyin, içinize sinmiyorsa denemeye mecbur hissetmeyin demek istiyorum😊

Ben o konuda konu sahibini magdur olarak görüyorum. Ailesi egitim almasi icin zorlamamis, belki de kotu insanlardi erkenden evlendirdiler bilemiyorum o kısımları. 22 yasinda gencecik kadın. 4 yasinda ve 5 aylik cocuklari var. Şirret bir kv var. Kocasi olacak adam annemden özür dile uzamasin falan diyebiliyor. Nerden tutarsan elinde kaliyor. Eğitim almis meslek sahibi biri olsa bir kere 17 yasinda evlenmezdi. Elinde işi olurdu bu adama şirret kv ye tahammul etmezdi.
Bu konuda çok guzel konuştunuz .yani kv ile dogustum diye başka bir konu acamaz miyim veya soramaz miyim . Allah da o kişinin kv sine yardım etsin ve sabır versin🤲

İkiniz içinde izlemek problem değil demek ki.

Olsa eşiniz böyle bir teklifle gelemezdi zaten.

Başkasının fikrinin önemsiz olduğu konular vardır, bu da onlardan biri.

Bu konuda çok guzel konuştunuz .yani kv ile dogustum diye başka bir konu acamaz miyim veya soramaz miyim . Allah da o kişinin kv sine yardım etsin ve sabır versin🤲
Bu fantezinizden cok senin egitim hayatin ve cocuklarin geleceği konusunda konusmak isterdim. Geçmiş uzerine degil gelecek uzerine. Açıktan egitim aliyor musun bir planın ya da hayalin var mi?

Ben sizden gelen sesleri değil de videodan gelen sesleri nasıl kamufle edeceğinizi düşündüm. Nihayetinde görsel ve işitsel bir video izleyeceğiniz için sesini kapatsanız mantıklı olmaz, açık bıraksanız o da duyulabilir malum kv ile yaşıyormuşsunuz.

Kizlar herkese selamlar.
Eşimle cinsel ilişkimiz çok uyumlu ve güzel gidiyor.degisik şeyler ve farklı fantaziler hoşumuza gidiyor tabi birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde .dün eşimle bu konulardan konuşurken bana bı teklifte bulundu. Sen de islersen cinsel içerikli video izleyelim mi dedi.
Birkac kez ben izlemiştim tabi o da bekarken bir iki kez izlemiş ama evlendikten sonra hiç izlemedi adım gibi eminim buna.cunki takip ediyorum her hesabını.sizce onaylamali miyim eşiyle izleyen varmı böyle şeyler
Cinsel içerikli videodan kastı ne acaba içerisinde sevişme sahneleri olan normal bilindik bir film mi,yoksa bir dönem televizyonlarda gece 12 den sonra çıkan kırmızı noktalı filmler mi,yoksa her şeyin açık açık en ince ayrıntısına kadar göründügü filmler mi? birde siz bunlardan hangisini izlemek istersiniz yada istemezsiniz buna karar vermelisiniz.

Ben sizden gelen sesleri değil de videodan gelen sesleri nasıl kamufle edeceğinizi düşündüm. Nihayetinde görsel ve işitsel bir video izleyeceğiniz için sesini kapatsanız mantıklı olmaz, açık bıraksanız o da duyulabilir malum kv ile yaşıyormuşsunuz.
Kulaklık ile izlenirse sorun olmaz diye düşünündüm.

Ilişkiniz size de , Lütfen kondom üstüne ekstra streç, buzdolabı poşeti falan sarın yani zaten öyle bir ortamda iki çocuk var bir tane daha olursa ömür billah kurtulamazsınız kaynana evinden. Birlikte izleyip , birlikte yapacaksanız sorun yok ama sonra triplere girme ihtimali var Yanı denersin ordaki gibi olmaz falan heyecan katmaya çalışırken bozmayın da

Ilişkiniz size de , Lütfen kondom üstüne ekstra streç, buzdolabı poşeti falan sarın yani zaten öyle bir ortamda iki çocuk var bir tane daha olursa ömür billah kurtulamazsınız kaynana evinden. Birlikte izleyip , birlikte yapacaksanız sorun yok ama sonra triplere girme ihtimali var Yanı denersin ordaki gibi olmaz falan heyecan katmaya çalışırken bozmayın da
Çok doğru ordakiler gibi olmuyor çünkü

Ben izlemem. Eşimin de izlemesini başka kadınların çıplak vücutlarına bakarak rahatlamasını asla istemem rahatsız olurum. Eşime böyle bir teklifte de bulunamam. Çünkü kendisi filmlerdeki açık sahnelere bile bakmaz.(inanç yönünden)
Diğer ses olayına gelecek olursak başkalarını bilemem ama muhtemelen benim sesimi komşular duyuyor 🙈
İlişkide resmen çığlık atan bir insanım 🙈
Ama yapabileceğim çok bir şey yok 🤗

Kayınvalidenle kalmiyormuydunuz siz 🤔.... 😔 Bir kere istemesi başka zaman istemeyeceği anlamına gelmez! Ayrıca neler neler var onlarda zamanla ben de isterem derse yapacakmisiniz?
Adam yavru ceylanı ürkütmeden adım adım hedefe ilerliyor 😁

Başka kadınlara bakıp tahrik olması sizi rahatsız etmeyecek mi ? Ayrıca bekarlıkta bir iki kere izlemiş şuan hiç izlemiyor helede gizli sekmesini görüyorum diyerek fazla emin olmayın. İzlemese size bunu teklif etmez

X