Eşimin İş Yerindeki Kız

instagramını tamamen kapattı bu olaydan sonra facesı de yok. telefonunu karıstııyorum ama silmiş msjları mesela. ben görünce kavga cıkartırmısım dıye
E o zaman demek kavga çıkacak şeyler var mesajlarda.
Dur hele sakın ol cnm.
Ya ben çok büyük ve kurumsal firmalarda çalıştım.
En son çalıştığım sirketin danışmansinda bir arkadaş vardı.
Nasıl samimi olurdu erkeklerle.
O kadar çok uyardık ki yok laf anlamazdı.
Erkekler bankoda kuyruk olurdu.
Bazılarının huyu böyle maalesef.
Bide çok hoş sohbet, esprili bı kızdı.
Belki böyle bı tarzdır.

bu kız da gördüğüm kadarıyla eşimin patronununda soyledıgı kadarıyla herkesle samımı. herkesın masasında sipariş almadan sohbet eder herkesın tanıdığı bir kız. ama ne olursa olsun nasıl kız olursa olsun esım arasına mesafe koymalıydı b durumlara bizi düşürmemeliydi. kızın nıyetı cok farklı da olabılır bunu engelleyecek olan yıne esımdı.

herkesın karakterı farklı,herkesın evlılıgı farklı sızınkı oyle olabılır

sordunuz diye söyledim..
geliştirin o zaman kendinizi biraz.
bakın ne var elinizde şu anda şüpheden başka?
çabuk çabuk kızı arattırmışsınız. varsa birşey artık daha dikkatli olurlar.
belki bir daha görüşmezler olay kapanır ancak siz elinizde güveninizin tam olmadığı kocayla kalmış olursunuz.
üstelik o şüpheniz asla bitmez bundan sonra hayatınızı adamı kontrol ederek geçirirsiniz.
değer mi kendinize bunu yapmaya?

çoook haklısınız çok. tabki değmez ama çok fevriyim hemen her şey olsun ortaya dökülsün isityorum. yanlış hemde çok ama işte böyleyim maalesef. değiştirmeye çalışıyorum bu huyumu ama değişmiyor ya da az değişiyo. keşke o dedıgınız gibi olsam keşke bekleyip sınsı sınsı zamanını beklesem. ama aynı evde afedrsınız yatakta nasıl rol yaparım. böyle bı ınsan degılım keşke olabilseydım

Mesajlarını silmesi en büyük kanıt konusmada mesajlasmada olay olmuyorda mesajı sildim olay çıkmasın koca bi yalan...
Su erkekler yalan soylemeyi dahi beceremiyorlar.

Esinizin telefonunu aliyor. Instagramina giriyor, kendini ekliyor??? Dogru mu anliyorum????
Biri mudur biri garson. Nasil bu samimiyet olusuyor yahu?? Kaldi ki esinizin ustu bile yapamaz boyle bisey. Isle ilgili konusmak icin instagram nezamandan beri sart?
Bana boyle bisey yapilsa terbiyesiz diye dusunur kizarim ustune arkadasligi filan kabul etmem. Kiz yapmis diyio isinden cikmayin hic. Samimiyet olmas kimse boyle biseye cesaret edemez hele is yerinde.
O kizla esinin samimiyeti var belli ki...

ayağını denk alsada güvenim kırılıyor bir daha aynı şeyleri yaşarsam diyorum
İhtimaller şüphe insanı hep üzer bunun yarını bilmeden kurgulayıp kendinizi yıpratmayın bence çevredeki olaylardan etkilendiğimiz içinde bu kadar tepkiliyiz.eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz bi özrü size vereceği sözü ne kadar tutar bunu düşünün ki yükünüz belki ortadan kalkar sanırım ilk kez böyle bişey yaşıyorsunuz mutluluğunuz yine sizin elinizde.önemlş olan eşinizin pişmanlığı . Bu forumda genelde en ufak bişeyde insana boşan derler daha da aklına o an ki duygusallıktan dünya şey sokabilirler yine diyorum dinlemeyin kapılar kapanınca birbirinize kalacak olan sizsiniz. Ortada bi aldatma varsa ya da olsa bende ayrılın gerekeni yapın derim ama onu diyecek kadar birşey yok bence bi abdest alın dua edin rahatlayacaksınız

evet aynen dediğiniz gibi ekleşmeler.

Sizde aynı şekilde öyle:) buralarsa meşhurdur adam eve gelirken ekmek almayı unutsa boşan diyecek zihniyeti var şimdiye bile çoktan düzelecek bi konu aslında .

bu sehırde yalnızım zaten . namazı bekliyorum. Rabbım benı sevıyor bılıyorum. çok sağolun

bu sehırde yalnızım zaten . namazı bekliyorum. Rabbım benı sevıyor bılıyorum. çok sağolun
Sizde sagolun . ALLAH kabul etsin ..
Başkalarının yaptığı hatalar için daha fazla üzülmeyi bu hatayı yapmayan kişinin çekmesi doğru değil ve kimsede sizden önemli değil . İstediğiniz zaman konuşabiliriz Allaha emanet olun .

Özelden birşeyler yazcam cnm sana.
Sakın ol ama sakın fevri olma.

ah yatak konusunda haklısınız ama mantıklı düşününce şu anda aynı şey geçerli çünkü emin değilsiniz.
fevri olmayın net olarak emin olmadan adım atmayın karşınızdakine üstünü kapatacak fırsat vermiş olursunuz ancak.

Eşiniz mesajları silmiş olabilir ama kız silmemiştir. Eşiniz kızdan mesajların fotoğrafını çekip atmasını istesin. Bakalım gece yarısı neymiş bu kadar acil olan mevzu???

Eşiniz mesajları silmiş olabilir ama kız silmemiştir. Eşiniz kızdan mesajların fotoğrafını çekip atmasını istesin. Bakalım gece yarısı neymiş bu kadar acil olan mevzu???

sizce 3 umuz yüzleşsek çok mu saçma olur. en azından ıkısının davranışlarını görürrüm falan diye düşünüyorum

Ben anlattıklarınızdan gece mesajlşma hadisesi dışında anormal bir şey görmedim. Hangimiz iş arkdaşlarımız ya da yöneticileriimizle yazışmıyoruz ki?
Sosyal medya takipleşmesi de öyle, biz bütün ofis birbirimizde ekliyiz mesela, bekar evli ayrımı da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…