• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin İş Yerindeki Kız

Sadece Instagram da eklemekten ilişki var diyemezsinjz. Eşinizi siz daha iyi bilirsiniz. Bu devirde herkes herkesi ekliyor bana göre yanlış ama çoğu insana göre normal. Eşiniz sadece ayıp olmasın diye kabul etmiş olabilir. Yüz yüze baktığın insan sonra 'sanki yedik mi neden kabul etmiyor' tarzında yaklaşabiliyor.

yaklaşırsa yaklaşsın . böyle kavgalara şüphelere imkan vermezdi en azından :(

ben benim kocam masum kız suçlu demiyorum asla. ona o cesareti samımıyetı veren de kocam. defalrca soyledım soyluyorm da sadece ne yapmam lazım su durumda bılemedıgım ıcın yardım ıstedm
Olay kocanızın anlattığı gibi bile değil belki de. Mevkisini kullanarak kızı zor durumda bırakmış bile olabilir. Yapacağınız şey kızla muhatap olup kendinizi de kızı da rezil etmek yerine kocanızın durumunu irdelemek. Saga sola yazan eden biriyse ayrılırsınız,üçüncü şahıslar evlilik bitirmez bitiren eşlerden biridir her zaman,kimse kendini kandırmasın

Olay kocanızın anlattığı gibi bile değil belki de. Mevkisini kullanarak kızı zor durumda bırakmış bile olabilir. Yapacağınız şey kızla muhatap olup kendinizi de kızı da rezil etmek yerine kocanızın durumunu irdelemek. Saga sola yazan eden biriyse ayrılırsınız,üçüncü şahıslar evlilik bitirmez bitiren eşlerden biridir her zaman,kimse kendini kandırmasın

kocam asla oyle biri değildir yani en azından öyle tanıyorum bilmiyorum

iyide kocan öyle söylüyor.
normal ekleşmişler belki korkudan kız ekledi dedi.
kocan zaten rezil olacağı kadar olmuş kıza sizi arattırıp özür diletmiş falan kız totosuyla gülmüştür. öyle bir adamlada sevgili olacağını sanmam kimsenin.

yuvası yıkılacağına böyle bir şeyi tercih etmiş olabilir

kız kendi mesaj attı ben ekledim yanlış yaptım düşünemedim diye msaj atıp özür dilediği için olayı öyle kabul ediyorum bu durumda
Siz o kız bana yazacak diye saçmaladığınızdan esiniz kızın üstü olması durumunu kullanıp aratıp öyle dedirti belki de diyorum bende. Olay nasıl oldu bilemiyorum ama arkanızdan milleti kendinize güldürdüğünüz kesin

yaklaşırsa yaklaşsın . böyle kavgalara şüphelere imkan vermezdi en azından :KK43:
İş ortamı malesef öyle olmuyor ya:KK43: sabahtan akşama kadar yüz yüze baktığın insanlarla mumkun olduğunca az problem yaşamak istiyorsun. Yoksa çekilmiyor iş. Ve calistigim yerde kimseden zerre hazetmezdim ama bı yerde mecburiyet

Siz o kız bana yazacak diye saçmaladığınızdan esiniz kızın üstü olması durumunu kullanıp aratıp öyle dedirti belki de diyorum bende. Olay nasıl oldu bilemiyorum ama arkanızdan milleti kendinize güldürdüğünüz kesin
ne yapmalıydım sizce siz ne yapardınz. eleştiriyosunuz anca bir fikir verin şöyle yapmalıydın yapmalısın diyin

Bn müdürümün tlfnunu alıp instagramına girip kendimi ekleyemem. Aralarında bir samimiyet var yada eşiniz yalan söylüyo. Kesin altından bişiler çıkar. Unutmuş gibi yapın ama takip edin. Elalemin kızı tlfununu karıştıyorsa sizde eşinizin tlfnunu karıştırabilirsiniz. Yada kızı takipten çıkarın.

eşim kapattı ınstagramını unutmuş gibi nasıl yaparım bilemiyorum .
Bn müdürümün tlfnunu alıp instagramına girip kendimi ekleyemem. Aralarında bir samimiyet var yada eşiniz yalan söylüyo. Kesin altından bişiler çıkar. Unutmuş gibi yapın ama takip edin. Elalemin kızı tlfununu karıştıyorsa sizde eşinizin tlfnunu karıştırabilirsiniz. Yada kızı takipten çıkarın.

Fatura da mesajlar nasıl görünüyor ayrıca bir şey olsa mesajlaşmaz telde konuşurlardı hem mesaj mı kaldı whatsapp var ne alaka normal mesaj zaten bir ınstagram eklemesi için bile olay çıkarmışsınız ne olacak ekleyince çok mu samimi olmuş olacaklar zaten aynı yerdeler 5 6 mesaj ile de sorun çıkarılmaz yani. Zaten tayinini aldırmış yanınıza gelmiş bu insan

İş ortamı malesef öyle olmuyor ya:KK43: sabahtan akşama kadar yüz yüze baktığın insanlarla mumkun olduğunca az problem yaşamak istiyorsun. Yoksa çekilmiyor iş. Ve calistigim yerde kimseden zerre hazetmezdim ama bı yerde mecburiyet

şimdi yaptıkları ne olacak iş çekilmiyor ama evlilikte bu şekilde yazık oluyor

Fatura da mesajlar nasıl görünüyor ayrıca bir şey olsa mesajlaşmaz telde konuşurlardı hem mesaj mı kaldı whatsapp var ne alaka normal mesaj zaten bir ınstagram eklemesi için bile olay çıkarmışsınız ne olacak ekleyince çok mu samimi olmuş olacaklar zaten aynı yerdeler 5 6 mesaj ile de sorun çıkarılmaz yani. Zaten tayinini aldırmış yanınıza gelmiş bu insan
ınstagram eklemesi değil, kız esımın telefonunu ıstıyor alıp kendini eklıyor sorun bu. yoksa diğer arkadaşları da eklemişti sorun etmemıstım

Merhaba hanımlar size çok kısa anlatmaya çalışacağım...Bu konu 1 aydır gündemimizde sürekli kavga artık bıktım. eşim bir yerde işletme müdürlüğü yapıyor. Buraya benim için geldi(tayin alamıyordum o geldi) iş buldu çalışıyor. Neyse. Bir kaç haftalığına memlekete gittim. İnstagramda eşimle orada çalışan bir kız karşılıklı takibe almışlar. Eşime sorduğumda telefonda bir şeye bakıyordum o , telefonumu istedi bir şeye bakabilir miyim abi demiş, istemiş, ordan kendini eklemiş kız. eşimde kabul edip ona istek göndermiş. sebebi de ayıp olmasınmış. Ben bu bahaneyi duyunca çok sinirlendim çok aşırı kavga ettim. Daha önce de işyerinde kızlarla takipleşiyorlardı hiçbir şey dememiştim.Gayet normal. Ama eğer kız telefonunu isteyip alıp ekleme cesareti gösteriyorsa burda bir samimiyet burda bir rahatlık var. Neyse kavgalardan sonra eşime kız beni arayacak söyleyecek bu ne demek diye direttim. Sonra kız mesaj attı özür diliyor, yanlış anladınız vs.diyor. Aslında burda kızın değil de eşimin zor durumda kalmasını sağlamaktı amacım.Sonra neyse bu konuyu zor bela kapatmaya çalıştım. Az önce eşimin telefon faturasında arananlara mesaj atanlara baktım fatura gelince. Bu kızın bana mesaj atmasından 1 hafta sonra, bulunduğumuz şehire gitmeden 1 gün önce gece 22.30 ile 00.00 arasında eşim ona 6 defa mesaj atmış.(kızın kaç tane attığı görünmüyor malum.) Eşime sorduğumda iş içindir vs.vs.diyor o zamanlar kız işten çıkacakmış biriyle kavga etmişte o yüzden attım diyor. Yeminler ediyor, sevdiğini, benim için geldiğini söylüyor buraya. Kız zaten yarın işten çıkacak diyor.(kız eşimden 8-9 yaş küçük). O ay içinde benimle dahi o saatte konuşmamış ve mesajlaşmamış sadece o kız var. Ayrıca bundan 3-4 gün önce sabah mesaj atmış. 2-3 defa.Kız orada garson erken gelmesini söyledim işte şu eleman yoktu onun için diyor. Ama bu mesajları da siliyor sebebi de benim olay çıkarmammış.Eşimle 5 yıldır tanışıyoruz daha önce böyle bir şeye denk gelmedim ve çok üzülüyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım? Sinek küçük ama mide bulandırıyor. Benim de midem bulandı.
Ya bu sosyal medya coktigondan beri ayriliklar kavgalar bitmedi gitti nereye gidiyoruz biomyorum bu gidisin sonu dusmanlik milletce birbirimizi gircez baska bisey degil eli izden geldigo kadar su instgrm bilmem ne kapatin kapattirin ya.binlerce kiz olyo adamlar bakiyo bakmasada aklimizda icimizde bi kurt yiyo bitiriyo

aptal kız çok merak etmeyın sadece yakışıklılığa paraya bakan

ben merak etmiyorum zaten.
eşiniz para ve görünüşü için kullanıldığını anlayamayacak kapasiteyse alın karşınıza öğretin o zaman bak dışarda böyle böyle kızlar var dikkatli ol diye.
ha yok değilse sizde merak etmeyin bence..

aptal kız çok merak etmeyın sadece yakışıklılığa paraya bakan

Hiç.görmediğiniz tanımadığınız biri hakkında nasıl böyle bir ithamda bulunuyorsunuz onu anlamadım mübarek gün insanların günahına girmeyin iftira atmayın eşini bir müdür olarak kızın karşısında zaten küçük düşürmüş ve kıskanç özgüvensiz biri imajını siz çizmişsiniz zaten.

Back