• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin İş Yerindeki Kız

Ben anlattıklarınızdan gece mesajlşma hadisesi dışında anormal bir şey görmedim. Hangimiz iş arkdaşlarımız ya da yöneticileriimizle yazışmıyoruz ki?
Sosyal medya takipleşmesi de öyle, biz bütün ofis birbirimizde ekliyiz mesela, bekar evli ayrımı da yok.

evet normal ekleşmede sorun yok. ama kız telefonuna bakabilir miyim diye esımden tlfonunu alıp kendını eklıyor sorun burda başlıyor

Yalan söylüyor. Önemli bir mesajlaşma olsa eşin silmezdi sen de zaten önemli bir durum olduğu için tepki göstermezdin. Hepsini geçtim mesajla değil telefonla çözerlerdi ve ayrıca gündüzler çuvala mı girdi?

Yalan söylüyor. Önemli bir mesajlaşma olsa eşin silmezdi sen de zaten önemli bir durum olduğu için tepki göstermezdin. Hepsini geçtim mesajla değil telefonla çözerlerdi ve ayrıca gündüzler çuvala mı girdi?

kesınlıkle katılıyorum aynı seyı dusunuyorum

sizce 3 umuz yüzleşsek çok mu saçma olur. en azından ıkısının davranışlarını görürrüm falan diye düşünüyorum
Bence yüzleşmek iyi bir fikir değil. Sonradan canınızı sıkacak saçma sapan şeyler olabilir. Siz hiç muhatap olmayın kızla. Madem gizli birşey yok aralarında kız özellikle mesajları silmemiştir o zaman. Eşiniz muhatap olsun kendini aklasın.

aşırı fevri davranıp hemen müdahale ettiğiniz için ne oldugunu asla öğrenemeyeceksiniz.ben de kocanızın yalan söylediğini düşünüyorum.ayrıca 3'lü yüzleşme şu durumda aşırı saçma olur, önlemler almalarından başka işe yaramaz.
geç de olsa sabırlı olup pusuya yatacaksınız. başka türlü hiçbir şey öğrenemezsiniz

Bence yüzleşmek iyi bir fikir değil. Sonradan canınızı sıkacak saçma sapan şeyler olabilir. Siz hiç muhatap olmayın kızla. Madem gizli birşey yok aralarında kız özellikle mesajları silmemiştir o zaman. Eşiniz muhatap olsun kendini aklasın.

kızdan mesajları ıstemesını mı soyleyeyım esıme

aşırı fevri davranıp hemen müdahale ettiğiniz için ne oldugunu asla öğrenemeyeceksiniz.ben de kocanızın yalan söylediğini düşünüyorum.ayrıca 3'lü yüzleşme şu durumda aşırı saçma olur, önlemler almalarından başka işe yaramaz.
geç de olsa sabırlı olup pusuya yatacaksınız. başka türlü hiçbir şey öğrenemezsiniz

ama aynı evde nasıl pusuya yatarım bir şey olmamış gibi davranırım :(

kızdan mesajları ıstemesını mı soyleyeyım esıme
Bir kere zaten kız size özür mesajı atmış yani biliyor bir soruna sebep olduğunu. Benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti. Eşi biriyle mesajlaşıp mesajları silmiş arkadaşım sonradan farketmiş durumu. Adam mesajların fotoğrafını kızdan atmasını istemiş, kızda göndermiş sorun çözüldü böylece. Sadece benimki bir öneri. Aklınıza yatarsa yapabilirsiniz.

valla sinek küçük değil miden bulanmakta haklı..ama sorun şu madem kocana güvenmiyorsun neden evlendin? güveniyorsan kurcalama ha güvenmiyorsan ilişkinizde sorunlar var demektir. Oturup karşılıklı konuşmanız lazım en kısa zamanda (kavgasız)

O kızdan başka çalışan yok mu orada hep muhatabı o hep bahaneler bence
Ben eşime böyle bir konuda kızıp tartışmama rağmen asla cesaret edip baş sağlığı dilemesi gerekse bile mesaj atmaz ki bende aynı şekilde asla ne konuda olursa olsun cesaret edip mesaj atmak eşimi üzmemek için
Birde silmis mesajları çok afedersin ama bu seni aptal yerine koymak olmuyor mu
Ben olsam evi başına yıkarım

Merhaba hanımlar size çok kısa anlatmaya çalışacağım...Bu konu 1 aydır gündemimizde sürekli kavga artık bıktım. eşim bir yerde işletme müdürlüğü yapıyor. Buraya benim için geldi(tayin alamıyordum o geldi) iş buldu çalışıyor. Neyse. Bir kaç haftalığına memlekete gittim. İnstagramda eşimle orada çalışan bir kız karşılıklı takibe almışlar. Eşime sorduğumda telefonda bir şeye bakıyordum o , telefonumu istedi bir şeye bakabilir miyim abi demiş, istemiş, ordan kendini eklemiş kız. eşimde kabul edip ona istek göndermiş. sebebi de ayıp olmasınmış. Ben bu bahaneyi duyunca çok sinirlendim çok aşırı kavga ettim. Daha önce de işyerinde kızlarla takipleşiyorlardı hiçbir şey dememiştim.Gayet normal. Ama eğer kız telefonunu isteyip alıp ekleme cesareti gösteriyorsa burda bir samimiyet burda bir rahatlık var. Neyse kavgalardan sonra eşime kız beni arayacak söyleyecek bu ne demek diye direttim. Sonra kız mesaj attı özür diliyor, yanlış anladınız vs.diyor. Aslında burda kızın değil de eşimin zor durumda kalmasını sağlamaktı amacım.Sonra neyse bu konuyu zor bela kapatmaya çalıştım. Az önce eşimin telefon faturasında arananlara mesaj atanlara baktım fatura gelince. Bu kızın bana mesaj atmasından 1 hafta sonra, bulunduğumuz şehire gitmeden 1 gün önce gece 22.30 ile 00.00 arasında eşim ona 6 defa mesaj atmış.(kızın kaç tane attığı görünmüyor malum.) Eşime sorduğumda iş içindir vs.vs.diyor o zamanlar kız işten çıkacakmış biriyle kavga etmişte o yüzden attım diyor. Yeminler ediyor, sevdiğini, benim için geldiğini söylüyor buraya. Kız zaten yarın işten çıkacak diyor.(kız eşimden 8-9 yaş küçük). O ay içinde benimle dahi o saatte konuşmamış ve mesajlaşmamış sadece o kız var. Ayrıca bundan 3-4 gün önce sabah mesaj atmış. 2-3 defa.Kız orada garson erken gelmesini söyledim işte şu eleman yoktu onun için diyor. Ama bu mesajları da siliyor sebebi de benim olay çıkarmammış.Eşimle 5 yıldır tanışıyoruz daha önce böyle bir şeye denk gelmedim ve çok üzülüyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım? Sinek küçük ama mide bulandırıyor. Benim de midem bulandı.
Şu erkekleri anlamicam hiç . Madem yalan soyleyemiyorsun bari dürüst ol adam desinler ...karsilarindakini de kendileri gibi zannedip , o yalana inanacak kadar aptal olacağımızı düşünmeleri ne kadar garip

Bu kadar kontrolcü bir eşi varken WhatsApp yerine sms kullanması bana ortada bir şey olmama ihtimalini düşündürdü. Yine de tedbiri elden bırakmayın tabii.

Mesajlar is ile ilgili olsa silmezdi ve bi kaniti olurdu ki isle ilgili mesaji neden yanlis anlayıp kavga cikaracgnizi dusunup silmis anlamadim cok sacma bi bahane. Burnuma pis kokular geldi.Dikkat edin.

Ya böyle konuları okuyunca sinirimden çatlıyorum gizli saklı işler
beni sinir ediyor:kızgın:

Eşiniz hiçç güven vermiyor nedense bence söyledikleri hiç doğru değil. Ama öğrenmek istiyosan sessiz olmalisin. Üstüne gittikce acıklarını tek tek kapatacaklar. Sabırlı ol

Back