• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin İş Yerindeki Kız

Maalesef böyle tipler var. Bazen sırf bulundugu iş yerinde tutunabilmek icin, bazen daha cok para kazanabilmek icin, bazen de heyecan olsun diye özellikle yönetici, müdür, patron statüsündeki adamların evli mi degil mi hic umursamadan pesine takiliyorlar. Diyorum ya eskiden ne var insanin kadin erkek fark etmeksizin iş arkadasiyla samimiyeti olabilir diye düsünürdüm.. Ama öyle seyler gördüm öyle seyler duydum ki artik iyi niyet arayamiyorum.. Cünkü bu sekilde baslayan hic bir hikaye masumca sonuclanmadi.. Ama dilerim esiniz size yanlis yapmaz..

umarım artık eskı dostluklar yok kadın erkek dostluğu. hep bır fesatlık ara bozma. evlı erkek veya kadın ayırımı yok saygı yok

Merhaba hanımlar size çok kısa anlatmaya çalışacağım...Bu konu 1 aydır gündemimizde sürekli kavga artık bıktım. eşim bir yerde işletme müdürlüğü yapıyor. Buraya benim için geldi(tayin alamıyordum o geldi) iş buldu çalışıyor. Neyse. Bir kaç haftalığına memlekete gittim. İnstagramda eşimle orada çalışan bir kız karşılıklı takibe almışlar. Eşime sorduğumda telefonda bir şeye bakıyordum o , telefonumu istedi bir şeye bakabilir miyim abi demiş, istemiş, ordan kendini eklemiş kız. eşimde kabul edip ona istek göndermiş. sebebi de ayıp olmasınmış. Ben bu bahaneyi duyunca çok sinirlendim çok aşırı kavga ettim. Daha önce de işyerinde kızlarla takipleşiyorlardı hiçbir şey dememiştim.Gayet normal. Ama eğer kız telefonunu isteyip alıp ekleme cesareti gösteriyorsa burda bir samimiyet burda bir rahatlık var. Neyse kavgalardan sonra eşime kız beni arayacak söyleyecek bu ne demek diye direttim. Sonra kız mesaj attı özür diliyor, yanlış anladınız vs.diyor. Aslında burda kızın değil de eşimin zor durumda kalmasını sağlamaktı amacım.Sonra neyse bu konuyu zor bela kapatmaya çalıştım. Az önce eşimin telefon faturasında arananlara mesaj atanlara baktım fatura gelince. Bu kızın bana mesaj atmasından 1 hafta sonra, bulunduğumuz şehire gitmeden 1 gün önce gece 22.30 ile 00.00 arasında eşim ona 6 defa mesaj atmış.(kızın kaç tane attığı görünmüyor malum.) Eşime sorduğumda iş içindir vs.vs.diyor o zamanlar kız işten çıkacakmış biriyle kavga etmişte o yüzden attım diyor. Yeminler ediyor, sevdiğini, benim için geldiğini söylüyor buraya. Kız zaten yarın işten çıkacak diyor.(kız eşimden 8-9 yaş küçük). O ay içinde benimle dahi o saatte konuşmamış ve mesajlaşmamış sadece o kız var. Ayrıca bundan 3-4 gün önce sabah mesaj atmış. 2-3 defa.Kız orada garson erken gelmesini söyledim işte şu eleman yoktu onun için diyor. Ama bu mesajları da siliyor sebebi de benim olay çıkarmammış.Eşimle 5 yıldır tanışıyoruz daha önce böyle bir şeye denk gelmedim ve çok üzülüyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım? Sinek küçük ama mide bulandırıyor. Benim de midem bulandı.

Normal mesaj olsa silmezdi. Hem ne münasebet akşam 12 de mesajlaşmak. Ayrıca ver telefonunu diyip kendini eklemek. Eşiniz nasıl müdürlük yapıyor orada, çalışanlarla bu kadar samimi olunmaz.

1. Biz işyerinde hepimiz patronumuzla face de insagramda takipleşiyoruz. Burada bir problem göremedim. Bu yüzden bir ölçüt olamaz bence.
2. Biz de patronumuzla iş saatleri içerisinde ve eğer yerinde değilse, mesajlaşabiliyor yada araşabiliyoruz. Mesai saatleri dışında ise acil birşey ise gerçekten araşıyoruz. Ama asla 10.00-00.00 arasında değil. Acil olsada aramam o saatte, ve patronumda beni aramaz asla.
3. ve en önemlisi, biz patronumla ortak çalıştığımız için araşma, haberleşme yada izin alma ihtiyacı duyuyoruz, garson yada herhangi bir görevli ne demiş olabilir ki ne sormuş olabilir ki neden işe gelmeyi bekleyememiş olabilir ki ve neden o saatte..

iş kültüründe böyle bir şey olamaz olmamalı, ben iyi niyet göremem bu durumda,

NOT: kötü niyet sadece tek tarafta olma ihtimali var, o yüzden iyi gözlemlemeden kızı rezil etmeyin, yada kocanızı heba etmeyin bence.
Ama kesinlikle birinden birinde yada ikisinde birden var bir mokluk bence.

1. Biz işyerinde hepimiz patronumuzla face de insagramda takipleşiyoruz. Burada bir problem göremedim. Bu yüzden bir ölçüt olamaz bence.
2. Biz de patronumuzla iş saatleri içerisinde ve eğer yerinde değilse, mesajlaşabiliyor yada araşabiliyoruz. Mesai saatleri dışında ise acil birşey ise gerçekten araşıyoruz. Ama asla 10.00-00.00 arasında değil. Acil olsada aramam o saatte, ve patronumda beni aramaz asla.
3. ve en önemlisi, biz patronumla ortak çalıştığımız için araşma, haberleşme yada izin alma ihtiyacı duyuyoruz, garson yada herhangi bir görevli ne demiş olabilir ki ne sormuş olabilir ki neden işe gelmeyi bekleyememiş olabilir ki ve neden o saatte..

iş kültüründe böyle bir şey olamaz olmamalı, ben iyi niyet göremem bu durumda,

NOT: kötü niyet sadece tek tarafta olma ihtimali var, o yüzden iyi gözlemlemeden kızı rezil etmeyin, yada kocanızı heba etmeyin bence.
Ama kesinlikle birinden birinde yada ikisinde birden var bir mokluk bence.

normal bir takipleşmeye bişey demem ama esımın telefınunu isteyip kendını eklıyosa ona karşıyım.iş çıkış saatleri gec olduğu için mesajlaşma olmuş olabilir ama ben esımın yerınde olsam 6 defa cvp vermem sabahı beklerım.

Back