• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin İş Yerindeki Kız

ben merak etmiyorum zaten.
eşiniz para ve görünüşü için kullanıldığını anlayamayacak kapasiteyse alın karşınıza öğretin o zaman bak dışarda böyle böyle kızlar var dikkatli ol diye.
ha yok değilse sizde merak etmeyin bence..

sanırım evlı degılsınız ya da boşandınız...

Hiç.görmediğiniz tanımadığınız biri hakkında nasıl böyle bir ithamda bulunuyorsunuz onu anlamadım mübarek gün insanların günahına girmeyin iftira atmayın eşini bir müdür olarak kızın karşısında zaten küçük düşürmüş ve kıskanç özgüvensiz biri imajını siz çizmişsiniz zaten.

bu kıız hakkında demedim bunu. arkadaşla yazışmaları okuyun karşılıklı cvpları ondan sonra anlarsınız. kımsenın günahına gırmem ben

Ya bu sosyal medya coktigondan beri ayriliklar kavgalar bitmedi gitti nereye gidiyoruz biomyorum bu gidisin sonu dusmanlik milletce birbirimizi gircez baska bisey degil eli izden geldigo kadar su instgrm bilmem ne kapatin kapattirin ya.binlerce kiz olyo adamlar bakiyo bakmasada aklimizda icimizde bi kurt yiyo bitiriyo

maalesef :(

şimdi yaptıkları ne olacak iş çekilmiyor ama evlilikte bu şekilde yazık oluyor
Yani esinizi gozlemleyin. Ama gerçekten eşinizin hiç suçu da olmayabilir. Bazen karşıdaki insanlar fazla yersiz samimi davranıyor. Kimsenin günahını alamam kızı da bilemem ama. Eşinize güveniyorsanız çok sorun etmeyin benve

Faturalara bakmaya devam et ama eşine söyleme sakla kizida unutmuş gibi yap bir süre telefonunu karıştırma bahsetmeki tetikte olmasin rahat davransin takipte ol yani

kız normalde rahat kız. ama tabiki dedğinizde haklısınız eşimden almış
Ne kadar rahat olsa da sizin tepkinizi öğrendikten sonra durmuyorsa karşı taraftan hali açıldığı için şöyle ki gecenin bi vakti eşinizin yanında olabilirdiniz kac kadın gece bunu bilerek mesaj atar o acıdan diyorum . Aman zaten hangi erkek bisey yaptım der ama inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur tekrarı olmaz üzmeyin kendinizi

Ne kadar rahat olsa da sizin tepkinizi öğrendikten sonra durmuyorsa karşı taraftan hali açıldığı için şöyle ki gecenin bi vakti eşinizin yanında olabilirdiniz kac kadın gece bunu bilerek mesaj atar o acıdan diyorum . Aman zaten hangi erkek bisey yaptım der ama inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olur tekrarı olmaz üzmeyin kendinizi

umarım ama çok üzgünüm

umarım ama çok üzgünüm
Üzülecek biri varsa o siz değilsiniz eliniz bundan sonrası için ayağını denk alacak dışardan biri için evindeki huzuru bozmaması dank edecek elbet kafasında . Şeytam vesvese verir bunu paylaştığınız herkes yerden yere vurup olur olmaz şeyleri söyleyebilirler dinlemeyin ortada düzelmeyecek bi olay yok

kendim aşırı fevriyim zaten maalesef. sinsi sinsi unutmuş gibi nasıl davrancam aynı evde bilemiyorum. :KK43:
Güldürdün beni, çok yaşa emi.
Tut kendini fevri olma, baktın kendini kaybedeceksiniz gel kk ya yaz içini dök bizler buradayız.
Fevri olursan haklı bile olsan haksız duruma düşersin.
Esin geldigin de bu konu üzerinde durma ama o telefonu her dakka çaktırmadan karıştır.
Bilgisayardan WhatsApp ini da aç esin anlamasın ama, birde Instagram iki telefondan da acilabiliyor.
Benim ki hem bende, hem eşimde açık.
Eşinin telefonu sendeyken senin relefondan aç Instagramı, eşinin telefonuna gelen bildirimi sil.
Sonra başla takibe.

Üzülecek biri varsa o siz değilsiniz eliniz bundan sonrası için ayağını denk alacak dışardan biri için evindeki huzuru bozmaması dank edecek elbet kafasında . Şeytam vesvese verir bunu paylaştığınız herkes yerden yere vurup olur olmaz şeyleri söyleyebilirler dinlemeyin ortada düzelmeyecek bi olay yok

ayağını denk alsada güvenim kırılıyor :( bir daha aynı şeyleri yaşarsam diyorum :(

sanırım evlı degılsınız ya da boşandınız...

15 senelik evliyim.
eşimin kiminle ne mesafede ilişki kurması gerektiğini bildiğine güvenirim.
sırf insg dan ekleştiler diye elin kızına kendimi arattırıp özür dileterek komik, kıskanç, kendine güvensiz duruma düşürmem kendimi eşimi de rezil etmem.
ben beni benim kontrollerimle, kısıtlamalarımla, gütmemle aldatmasını engelleyeceğim erkek istemem. bunu gururuma yediremem. hem bu engellemeler bir işe yaramaz adamın niyeti varsa. aldatma potansiyeli varsa bunu bilmek en doğal hakkımdır müdahale etmem ki kiminle evliyim bileyim..

Güldürdün beni, çok yaşa emi.
Tut kendini fevri olma, baktın kendini kaybedeceksiniz gel kk ya yaz içini dök bizler buradayız.
Fevri olursan haklı bile olsan haksız duruma düşersin.
Esin geldigin de bu konu üzerinde durma ama o telefonu her dakka çaktırmadan karıştır.
Bilgisayardan WhatsApp ini da aç esinin anlamasın ama, birde Instagram iki telefondan da acilabiliyor.
Benim ki hem bende, hem eşimde açık.
Eşinin telefonu sendeyken senin relefondan aç Instagramı, eşinin telefonuna gelen bildirimi sil.
Sonra başla takibe.

instagramını tamamen kapattı bu olaydan sonra facesı de yok. telefonunu karıstııyorum ama silmiş msjları mesela. ben görünce kavga cıkartırmısım dıye

Bence de güzel yazmışsıniz. İnsanlar dolduruşa getirir. Konu sahibi yakın çevrenize de bahsetmeyin . Ortada kesin bir şey bile yok. Ne eşinizin ne de kızın günahını almayin. Bir şeyler kesinlesirse o zaman üzülür düşünürsünüz. Şimdi rahat olun.

15 senelik evliyim.
eşimin kiminle ne mesafede ilişki kurması gerektiğini bildiğine güvenirim.
sırf insg dan ekleştiler diye elin kızına kendimi arattırıp özür dileterek komik, kıskanç, kendine güvensiz duruma düşürmem kendimi eşimi de rezil etmem.
ben beni benim kontrollerimle, kısıtlamalarımla, gütmemle aldatmasını engelleyeceğim erkek istemem. bunu gururuma yediremem. hem bu engellemeler bir işe yaramaz adamın niyeti varsa. aldatma potansiyeli varsa bunu bilmek en doğal hakkımdır müdahale etmem ki kiminle evliyim bileyim..

herkesın karakterı farklı,herkesın evlılıgı farklı sızınkı oyle olabılır

Bence de güzel yazmışsıniz. İnsanlar dolduruşa getirir. Konu sahibi yakın çevrenize de bahsetmeyin . Ortada kesin bir şey bile yok. Ne eşinizin ne de kızın günahını almayin. Bir şeyler kesinlesirse o zaman üzülür düşünürsünüz. Şimdi rahat olun.

akşam işten gelince nasıl davranmalıyım peki. bişey olmamış gibi mi

Back