• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin İş Yerindeki Kız

Eşinizin telefonunun onda ne işi var? Bir şeyler eksik anlatılmış size. Öyle görünüyor.

Isciyle mudur/patron arasinda her zaman mesafe olmali profesyonellik bunu gerektirir... Kizla muhattap olmaktan ziyede esinizle muhattap olun takip etmeye devam edin sinsice... Bu durumlarda terslik varsa illa bi acigi olur.. Takipte kalin

Valla kafana yatmıyorsa işten çıkarmasını sağla. Acımasızca olabilir ama yuva söz konusu. Benzer olayı yakınım yaşadı. İş yerinde bayan çalıştırmama kararı aldı sonunda eşi. Hatta abartmıyorum evden online kameraları takip ediyordu :) kadınlar ajan gibi yeminle.

Mesajlar is ile ilgili olsa silmezdi ve bi kaniti olurdu ki isle ilgili mesaji neden yanlis anlayıp kavga cikaracgnizi dusunup silmis anlamadim cok sacma bi bahane. Burnuma pis kokular geldi.Dikkat edin.

o kız daha önce saçma sapan bi şekilde instagramdan eklediği için eşimi şimdi msjlastıkları için kıyameti kopartırım diye silmiş

Valla kafana yatmıyorsa işten çıkarmasını sağla. Acımasızca olabilir ama yuva söz konusu. Benzer olayı yakınım yaşadı. İş yerinde bayan çalıştırmama kararı aldı sonunda eşi. Hatta abartmıyorum evden online kameraları takip ediyordu :) kadınlar ajan gibi yeminle.

ajan gibiyiz ama
Bu kadar kontrolcü bir eşi varken WhatsApp yerine sms kullanması bana ortada bir şey olmama ihtimalini düşündürdü. Yine de tedbiri elden bırakmayın tabii.

kız sms atınca bu da smsle karşılık verdi diye düşünüyorum

Oda sacmalamis adamın yapacağı varsa yapsinki karakterini öğrensin ömür boyu kendi kisitlamasiyla olmaz zaten adam o karakterdeyse ortada bi yuva yok sonuçta kızlar adama zorla tecavüz etmiyo yani

Oda sacmalamis adamın yapacağı varsa yapsinki karakterini öğrensin ömür boyu kendi kisitlamasiyla olmaz zaten adam o karakterdeyse ortada bi yuva yok sonuçta kızlar adama zorla tecavüz etmiyo yani
Evli olduğunu bile bile uğraşan kız çok ama. Allah iyilerle karşılaştırın. Adam abi gibi yklaştıkca kız yanlış anlıyordu

Back