Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Okurken sinir krizi geçirecektim siz mudahale etmeye gec kalmissiniz herseyin bir dozu olmali

Okurken sinir krizi geçirecektim siz mudahale etmeye gec kalmissiniz herseyin bir dozu olmali
Bende okurken deli oldum başlarım öyle eşe yani laflara bide tövbe tövbe napti acaba konu sahibi

Bi de her şeyi karısının gözünün önünde yapıyor adi normalleştirmek için. 3kişilik ilişki yaşamışsınız resmen

aman Allahim sok ustune sok.. bacim daha neyi gormeyi umuyorsun bir gun geldiginde yataginda basmayi mi? yoksa onu zaten yaptilar bile mi kizin evinde.. cok uzgunum uzmek kirmak istemem ama gozunuzu neden kapatiyorsunuz nedir bu aman Allahim yaa resmen ucuncu kisi sizsiniz. sunu da soylemek isterim guzelligin hiiic onemi yok bu gibi durumlarda..

Ben de merak ettim sonucu. Ben affettim mesela sonra ne oldu dersiniz? Evimizden çıkmayan yakın arkadaş yüzünden şu anda boşanıyoruz.
off kadinin kadina yaptigini erkek yapmiyor bu kadina siddet vs dagin gorunen kismi. gorunmeyen kisminda bunlar var. normalde bekar olsa bakip gececegi erkek evliyse bir degerleniyor bazi ortalik mallarinin gozunde. iyi adammis ki biri kapmis diyolar herhalde.. kanceyi takiyolar.. gecmis olsun Allah yardimciniz olsun.

Aynen dediğiniz gibi. Evli olduğuna göre iyi adam oluyor. Eh potansiyelde varsa işler çığırından çıkıyor.

Geçecek inşallah. İyi dileğiniz için teşekkür ediyorum.

Bu nasıl birsey böyle..inanmak istemiyorum..baslarım öyle arkadaslığa..ikisinide kafa kafaya tokuştur bi akılları baslarına gelsin..parcalarım önce eşimi sonra o kızı..düşününce çıldırıyorum..birseyler yap bir an önce..

Eğer bunlar gerçekse , yani bilemiyorum. Eşim böyle yapamaz. Yapamaz yani. Gebertirim valla. Ben çok kıskanırdım şahsen. Noluyor bee o kim kii ?

Bende böyle bir durumla karşılaşmak istemezdim.Allah korusun.Kadınla erkeğin arkadaşlığı bu kadar ileri seviyede olamaz bekarken bile farklı sebepler düşünülür ki adam bir de evli

Ayyy film gibi yemin ederim. Film alıntısı deyin nolurrrrrr 1 dk bile durmam nedemek çocuğumun ilk doğum günü veo kıza göre ayarlanacak hanımefendi hasta diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…