Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Bana baska bi arkadas laf arasinda dedi konulardan haberi olmayan biti. Esim soylemedi boyle boyle diye.
Ya valla çok safsın güzelim :)
O kişiye eşin dedirtmiştir aramız bozuldu, böyle der misin? diye, o garibim de iyilik ettiğini sanıp demiş, kocanın niyeti farklı.
Eşinin şifreni bilmesine gerek yok üye olmasa da dışardan bu yorumları okuyordur, senin neler yapacağını öğreniyordur.

öğretmenlikte hem sezon ortasında hem de milli eğitimde bu kadar kolay mı iş değiştirmek?
allah vere de kız 3 gün sonra öldü haberiyle gelmeseniz bari
Dur be sen de
Hala Zeynep in etkisinden kurtulamadık

Kesinlikle bu olayın üstüne gidin. Bu yaz yaşadığım olayı getirdi aklıma. Eşimin yanında çalışan kızla samimiydi normalde çook sert birisi olmadına rağmen. Şüphelenmedim çünkü kendisi mevki sahibi belli bir konumu var herşeyden önce evli dedim. Biraz üstüne gittikçe saçmalama deyip o kızı küçümsüyordu ( fiziksel olarak falan) şüphelerim şiddetlemeye başlayınca watsap webi kurup olanı biteni izledim. İlişkileri varmış yıkıldım. Şaka gibiydi daha önceleri de yaşamıştım ihaneti ama bu tanıdığım karşılıklı oturup çay içtiğim bir insandı.Şimdi boşanma aşamasındayız. İnanmayın yeminlere erkekler aptal ama biz kadınlarda çok çabuk inanıyoruz çabuk kanıyoruz.

öğretmenlikte hem sezon ortasında hem de milli eğitimde bu kadar kolay mı iş değiştirmek?
allah vere de kız 3 gün sonra öldü haberiyle gelmeseniz bari
Kocası yalan söylüyor bariz, avutmak için başvurdum demiş, bulamadım diyecek zaten çıkmayacak o işten, kız için de başkası ile görüşüyor dedirtip şüphelerini azaltmak için yol yapmış şimdiden. Aynı iş yerinde kalıp o kızla flörtleşmeye devam edecek.

Bende böyle dusunuyorum

aynen katılıyorum ama konu sahibi bu kadar saf olabilir mi ya da üç maymunu mu oynuyor onu bilemedim

İş yerindeki müdüre git olayları anlat kızla eşini ayrı bölümlere vermesini söyle aslada eşinden bunu bahsetme ,sonra bekle gör !

Matunumm gelismelerin olumlu olmasina cok sevindim. Ben esinin gercekten degisecegine inaniyoeum. Seni kandiramaz cunku ortak arkadaslarini cok ve arkadaslarinizla birlikte sik sik disari cikiyorsunuz anladigim kadariyla yani illaki aralarinda samimiyet devam ederse anlarsiniz. Aralarinda birsey oldugunu dusunenler cok cok azdi zaten flortlesmeye gidecek birsey varsada bunu engellemis oldun.
Esin sen ve bebegin nedense cok samimi sicak bir aileymissiniz gibi geliyor. Insallah cok cok mutlu olursunuz

Bence aşk tazeliyoruz deme, abartı sözler ya da hareketlerden kaçın. Doğal davran. Sadece bu aralar fazla uğra eşinin iş yerine özellikle çıkış saatlerınde dediğin gibi

kadına hırs yaptırma boşuna. sen de başka bi erkekle samimi ol. ne bilim en azından öyle biri yoksa bile herhangi biriyle bi tlf görüşmesi yaptırığın zaman eşin yanına gelirse tamam canım sonra görüşürüz de tlfu kapat. Eşin ondan gizlediğin birileri var sansın

Ayni yerdeler kiz esimin üstu. Mecbur gorusmeleri lazim. Ama bi sinir var . ben esimi kiskanmiyorum kimseyi kiskanmam damarimda kiskanclik yok ama boyle seyleri de kabul edemem .
birak kiz olmasini erkek arkadasi bile olsa bu kadari fazla. seni 2. plana nasil atabilir. kiskanclik degil bu aptal erkeklerin kime nasil davranacagini bilememesi. esinden daha üstte tutamaz. kiza esi oymus gibi davraniyor resmen.

dogum sonrasi dikkat etmek lazim. birbirlerine ilgileri var gibi geldi bana..sende kendine bir erkek arkadas bul ayrilmayip durumu kabullenceksen. esine ya rest cek ya erkek arkadas bul.

karisik yazdim is yorgunluguyla. anlasilmistir umarim

aynen katılıyorum ama konu sahibi bu kadar saf olabilir mi ya da üç maymunu mu oynuyor onu bilemedim
Bir üye yazmıştı başlığa eşin sen tartıştıktan sonra "o kızın görüştüğü biri var." diyip hatta çakma bir sevgili ile seni tanıştırabilirler diye, konu sahibinin eşi yüksek ihtimal bu başlığı dışardan takip ediyor, burda verilen akılları da görüyor, kendisi demek yerine ortak tanıdık birine söyletmiş bu yüzden, diyen de eminim iyilik yapmaya çalışıyordur kendince, ne bilsin adamın böyle tilkilik düşündüğünü, yine işten ayrılsın vs. yazan çok kişi oldu, "bak senin için denedim; ama olmadı, bulamıyorum, sen daha değerlisin." demeye getirecek. E nasıl olsa diğerinin flörtü var bu kadıncağızın da nasılsa hafiften yüreği rahatladı ya, neyse çalış burda diyecek. Bu sefer gizliden samimiyetleri yürüyecek, kimseye fark ettirmeden, daha bi heyecanlı olacak adam için her şey. Sonra o kadınla daha farklı bi boyuta geçecekler, bir süre sonra o kadın bu durumdan rahatsız olup boşan diyecek, adam da zaten karısından soğumuş olacağı için, boşanıyoruz diye başlıkla gelecek konu sahibesi buraya.

bence de okuyor burayı ben dedim işten çıksın diye çok

o yüzden o iş değiştirme lafta kalırsa blöf yapıyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…