Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Bana baska bi arkadas laf arasinda dedi konulardan haberi olmayan biti. Esim soylemedi boyle boyle diye.

iyide mantıklı olan eşinizin bunu size bu kadar kavga gürültü olmadan söylemiş olması değil miydi ?
üstelik hala da kendisi söylememiş bak yanlış düşünüyorsun zaten onun sevgilisi var diye..
kulağınıza su kaçırtmış gibi geldi bana da..

Oooo..ati alan Üsküdarı geçmiş..bosanmak icin daha ne olmasini bekliyorsun birlikte yakalamayi mi?

Canim yorumun icin cok tesekk ederim. Normslde oyleyiz zaten. Arada bu olay cikti. Ayrica cogu kisi kocasini cok savunuyor sma soyle de bi durum var bilmeden neler neler yaparlar kocalari anlamazlar . ruhlari duymaz. Ben biseleri en basindan engelleme sansina sahibi oldum hic yoktan. Şu da bi gercek hic bir erkek dort dortluk ve guvenilir degil. Sonucta erkekler kadin gibi dusunemez.

Bana baska bi arkadas dedi . gorustugu kisi de tanidik. Esim kizin adı gecmeyecek dedim diye soyleyemedi buyuk ihtimal. Ondan duymadim yani.

Başkasına rica eder niye etmesin, eşim yanlış anladı her gün kavga ediyoruz boşanmama sebep olacak der, karşıdaki de öküz değil ya yardım etmek için der.

Bence kocanın kadına karşı ilgisi var hemen uzaklaştır ben olsam ortalığı yıkardım yani saçmalık böyle bişey

Aslında biraz daha düşününce bu da saçma geliyor
Hadi doğru diyelim kızında hayatında biri var
Ee nolmuş

Birincisi bu ilişkilerine engel mi olacak? Evli hatta çocuğu olan kadınların bile neler yaptığını biliyoruz, yani var böyleleri

İkincisi bunun bir iç rahatlatma unsuru olması bile saçma aslında, ne yani aralarında bişey olmasına mani olan şey kızın bir başka ilişkisi olması mı
Olmasaydı, demek ki olabirdi yani, kocası hakkında kötü düşünebiliriz

Gerçi biz ne desek boş, konu sahibi Boşanmak istemiyor, kocasına inanmış

İçten içe bir şüphesi varsada bunu es geçerek devam etme kararı vermiş

Bir yandan eşine cidden konduramadığı için herşeyin düzeleceğini veya göründüğü gibi kötü olmadığını göreceğini umut ediyor

Bir yandan şans vermeden gidersem ilerde pişman olurum belki diye düşünüyor öünkü onca yaşanmışlığın alışılmışlığı acabalarla bitirmek istemiyor, net şeyleri bekliyor

Ama bir yandan da şüphelerinin doğru çıkacağının korkusunu yaşıyor

Hatta buraya konu açtığına bile pişman oldu

Bu kadar yıpranmaya değer mi bence değmez
Bakalım bekleyip görücek..

İnşallah hakkında hayırlısı olur ne diyelim..
bizde yuvanın yıkılmasını istemeyiz ama böyle muammalarla devam etmeye kendini zorlarsa psikolojisi derin hasarlar alıcak ve ömür boyu atamayacak bunu

Bir kaç yıl sonra hatırlar burada söylenenleri

İlk bi kac sayfayi okudu diye yazmistim arkadaslar. Siz kadinlar her seyi abartirsnz dedi .

madem kadınları bu kadar iyi tanıyor hareketlerine çeki düzen vereymiş o halde..
hepsini okutun bence..

Aynen ek olarak
madem kadınları bu kadar iyi tanıyor, biz kadınlar herşeyi abartırmışız ya hani
O zaman ne diye kardeşi sandığı KADININ yaptığı şeye bu kadar takıldı da size gece 3 e kadar dert yandı

Bilmiyomu, herşeyi abartıyoruz ya bu kadar dert edecek ne vardı kii??

Hadi eşin bizim abarttığımızı düşünüyor ( ) Sen de mi öyle düşünüyorsun?

Son durum ne acaba? Ben yeni okudum baya eski bi konu. Ben çoktan boşamıştım. Siz baya sabırlısınız. Aralarında birşey olmadığına inanmak zor gerçekten

Evet çok abartmışsınız ama sessiz kalmayı çok abartmışsınız, tepkisiz kalmayı çok abartmışsınız, eşinize kimin eşi olduğunu hatırlatmamayı çok abartmışsınız.... Okurken benim sinirlerim zıpladı siz bunları nasıl yaşadınız? Kız ile erkeğin arkadaş olmasına elbette kimse karşı değildir ama belli çerçeveler içinde, her şeyin bir sınırı olmalı. Eşiniz bekar değil size karşı sorumlulukları olmalı. Sorumsuzluk resmen yaptığı. Sizin duygularınızın ne kadar incindiğini fark etmiyor mu? Çocuğumun doğum gününü eşimin kız arkadaşı için erteleyeceğim öyle? Nasıl bir mantıktır bu böyle? Eşinize ben bile çok öfkelendim. Kıskançlık değil sizinki, sınırlarını bilmeyen kim olursa olsun insanın siniri bozulur.

Bence hiç de abartmıyorsun, evli bir adam erkek arkadaşı ile bile evliliğini etkileyecek kadar mıç mıç olmamalı..
kıyafet danışmak, Doğum günü ertelemek ancak anneler, babalar ya da kardeşler için olabilir ..
bence sınırını iyi çizmelisin ciddi şekilde
Çok da masum gelmedi bana anlattıkların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…