Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Guzelliginize guvenmeyin. duruma biran once el atin. boyle sey olurmu:KK20:

Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
şaka mı bu ne abartması mümkün değil birini bile kaldıramam o kızı yanında oturuken görücem ben kalkar kalmaz varyaaaaa orda cıngar çıkarırırm o kocayı naparım bilemedim saçmalıkkkkk yaaa bunların hepsi arasına mesafe koymuyorsa ben koyarım onla arama mesafe arkadan yürücemmm birdee bacımm bilemedim sen çok mu polyanasın yoksa ben mi abartıyorum ama normal değil

Yay burcu bu kadar ağzına yüzüne bulaştırmaz, karda yürür izini belli etmez. Bence çapkın bir burç aramayın boşuna, bu adam çapkın değil bildiğin keko, hani vardır ya kendini çakal sanır, milleti uyuttum sanır, akıllı geçinir işte bence bu abi öyle bir insan evladı. Duygusal bir burç olabilir ama çapkın olamaz...

Üzgünüm ama insan kendi kardeşiyle bile bu kadar yakın olmamalı.. Eşini ve çocuğunu ihmal edecek kadar
Kaldı ki kız öz kardeşi bile değil. Aralarında kesinlikle bir şey olmalı. Güçlü durup kurtarın kendinizi bence
AY kesinlikle dogru soyluyo
yani benim abim yeni evlendi diye fazla aramam 2kez gitmisimdir ay onu gectim gelin kiskanir falan bise olur diye hareketlerimi konustuklarima cok dikkat ederim

valla yemesinler adami kardesmis
peh ne kardesi ya bu ne uslup bu ne dengesizlik :sinirli:

BU NE YAA BUNLARIN 10 DA BİRİNİ YAŞASAM ORTALIĞI YIKARDIM. EŞİNE ÇOK GICIK OLDUM GERÇEKTEN NEYSE ŞİMDİ KÖTÜ BİRŞEY SÖYLEMİYİM. SEN ÇOK SAFSIN BİRAZ DİŞLERİNİ GÖSTER O KIZI HAYATINDAN ÇIKARMADAN DA EŞİNİN SURATINA BAKMA BENCE

:KK57::KK57::KK57::KK57:
Bu ne rahatlık ya !!!Tabiki haklının kralısınız ,
Arkada yürümeler .yanında oturmalar,kıyafet beğendirmeler,işi bitsede kızı beklemeler,selfie çekilmeler
Bunlardan sadece biri Allah korusun ev içinde SES yükselmesine olay çıkmasına neden olcak şeyler!!!
Kesin irtibatınızı biran evvel !!!!nedemek ayıp oluyor oluyorsa oluyor yani neden bukadar ince düşünüyor sayın eşiniz.
sİZİ de bu anlayışınızdan dolayı tebrik ederim ,yani ben olsam Allah korusun yerinizde kıyamet kopardı.

Konuyu dün okudum lakin yorum yapmaya fırsatım olmadı.Eşin sana saygısızlık yapıyor.Bence hiçbir kadın bu durumu kabullenemez.Normal arkadaşlık bu şekilde olmaz.İyimser malesef olamayacağım.Eşinin iyi bir derse ihtiyacı var.

Kızlar son durum ne oldu?

Bizde bilmiyoruz
Konu sahibi bayan pek yazmıyor hatta toplasan 80 sayfada 5 kez falan yazmıştır

Kızla mı konuşuyo konuştumu
Eşinin hal hareketi ne bu aralar
Gelişmeler ne
Hala sessiz bekliyor mu????? Bir sürü soru

Ay taş olsa çatlar

Bizde bilmiyoruz
Konu sahibi bayan pek yazmıyor hatta toplasan 80 sayfada 5 kez falan yazmıştır

Kızla mı konuşuyo konuştumu
Eşinin hal hareketi ne bu aralar
Gelişmeler ne
Hala sessiz bekliyor mu????? Bir sürü soru

Ay taş olsa çatlar

Kendimden alıntıladım ama
Bence kocası 100 de bir milyon kadınla şuan sohbettedir yine
Ya öğretmenler odasında ya bahçede veya kantinde veya koridorlarda
Yada yemeğe bile çıkmış olabilirler

Konu sahibi eğer evde kocanızın dediği lafa inanıp
Bekliyorsanız vede sadece evdeki hareketlerinden yola çıkıyorsanız, (yani telefonda yazışmıyorlar konuşmuyorlar kadının lafı geçmiyo gibi şeyler) çok hata yaparsınız

Bunu anlamanın tek yolu var habersiz iş yeri baskını
Eşinizi ziyarete gidiyormuş gibi gidin ortama bir girin bakalım beraberler mi yada iletişimleri nasıl uzaklar mı
Ancak böyle anlarsınız

Öyle şeyler deme eşine ya hoşlanıyonuz falan. davetiye çıkarma. bunu da ilk duyuyorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. ortada bi sıkıntı var ama ne? senin yerinde olsam olay çıkartırdım. paralarım o kızı saçını başını yolup verirdim kocamın eline baksın ağıt yaksın dursun artık.

:super::super::super:

Ondan güzel olabilirsin belki eşin onda farklı şeyler buluyordur..

Doğum günü konusuna gelirsek ben evde çocuğuma doğum günü kutlaması yapardım eşim ve çok değer verdiği arkadaşını çağırmazdım..

Sanki eşinle okıza sen bu yolu vermişsin gibi geldi bana arkadanmı yürüdün ben eve gidiyorum size iyi gezmeler, eşinemi yaklaştı kolay gelsin ben bozmayayım sizi, eşin onun istediği gibimi giyindi dönüşte o giydiklerini çöpe atardım...

Seni ayakta alkışlıyorum.:KK9: Eğer yerinde tepkiler verseydi eve gelip küsmek yerine dediğin gibi olay anında tepki koyabilseydi kendini de bu kadar ezdirmemiş olurdu.

Bu adam giyeceği kıyafeti dahi bu kadına soruyosa evdeki sorununu eşiyle küs olmasını hatta sitede konu açıp anlattığını da söylemiştir diye düşünüyorum.
Bide öğretmenmiş hanımefendi.Böyle öğretmen mi olur be çocuklarımızı sizin gibi ahlak yoksunlarına mı teslim ediyoruz biz. :sinirli::sinirli:

bence bu konu fake. yani hepimiz kadınız kim eşinin bi bayanla bukadar sarmaş dolaş bi arkadaşlık kurmasına müsade eder tahammül eder. bir uyarırsın iki uyarırsın olmadı kıçına tekmeyi basarsın.

Kizlar yeni is baiyor esim is degisikligi olacak. Muhabbeti tamamen kesecek. Basvuru yapti bi kac yere haber bekliyoruz simdi. Hslen fake diyenler var fake olduguna inananlar yazmasn yorum yapmasin o zaman. Aramiz halen soguk bugun esim disari cikalim beraber biseyler yapalim dedi bakalim olmaz dedim ama israr ediyor. Onu uyardim zaten bu zamana kadar yaptiklarinin bir tanesi daha oursa direk gidecegim. Yeminler etti sozler verdi. Simdi gozlem yapiyorum. Bi hatasina bakar. Sonucta kac yillik esim ve oncesi de var. Direk bi kalemde silmek istemiyorum. Yuva kurmak cok zor yikmak cok kolay. Cocugum icin deneyecegim bir kere . kizi aramadim. Aramayi da dusunmuyorum. Esimin is yerine gidince elbet karsilasacagiz. O zaman alttan alttan laf vuracagim. Baska bi arkadasla bi yakinlasma durumu olmus aldigim haberlere gore. Valls bilmiyorum ya inceldig yerden kopsun. Ya bi duzene girsin. Bu gunlerde esimin is yerine gidecegim gecrrken ugradim. Cikisa denk gelcemberaber donelim gibisinden . ogle arasina gidebilirim yemege cikalim diye. Kiza aramizin cok iyi oldugunu gosterrecegim. Hatta ask tazeliyoruz dicem.

Kizlar yeni is baiyor esim is degisikligi olacak. Muhabbeti tamamen kesecek. Basvuru yapti bi kac yere haber bekliyoruz simdi. Hslen fake diyenler var fake olduguna inananlar yazmasn yorum yapmasin o zaman. Aramiz halen soguk bugun esim disari cikalim beraber biseyler yapalim dedi bakalim olmaz dedim ama israr ediyor. Onu uyardim zaten bu zamana kadar yaptiklarinin bir tanesi daha oursa direk gidecegim. Yeminler etti sozler verdi. Simdi gozlem yapiyorum. Bi hatasina bakar. Sonucta kac yillik esim ve oncesi de var. Direk bi kalemde silmek istemiyorum. Yuva kurmak cok zor yikmak cok kolay. Cocugum icin deneyecegim bir kere . kizi aramadim. Aramayi da dusunmuyorum. Esimin is yerine gidince elbet karsilasacagiz. O zaman alttan alttan laf vuracagim. Baska bi arkadasla bi yakinlasma durumu olmus aldigim haberlere gore. Valls bilmiyorum ya inceldig yerden kopsun. Ya bi duzene girsin. Bu gunlerde esimin is yerine gidecegim gecrrken ugradim. Cikisa denk gelcemberaber donelim gibisinden . ogle arasina gidebilirim yemege cikalim diye. Kiza aramizin cok iyi oldugunu gosterrecegim. Hatta ask tazeliyoruz dicem.

okudumu burdaki yorumları ..
hadi hayırlısı olsun inşallah hatasının farkına gerçekten varmıştır..

kötü de davranma kıza ama durduk yere, cok ıyıyız de tabıkı de, her seyınden haberım olur esımın de.,bır de baskasınla arası samımı dıye sanırım senın eşinle uzaklastılar yoksa senın basarın gıbı durmuyor.
cok guclu bır karakter degılsın bu bellı, bu da ınsanın basına gelmeyecek sey degıl, neyse senın ıcın sevındık bu gelısmeler guzel. basından ayrılma ama oglen yemeg aksam cıkısı kac gun boyle yap bır de gıdemıycek dahı olsan da gelıyorum dıye ara ama gıtme mesela derlesın toplasın kendını yoksa gıdıişiniz gıdıs degıldı her an dagılacak bır yuva gıbı idi. allahtan aldatma gıbı sey yoktu arkadaslıgın çivisi çıkmış gıbıydı yalnızca.

bır de ögretmen degıl mıydı neden iş bakıyor cok sacma degıl mı? bır de orada yerlesmıs demırbas eleman falan demıstın ınsan duzenını boyle kolay degıstırır mı hem de bır kanki yuzunden. burda mantık hataları yok mu ben mı bır yerı kacırdım? Matunumm Matunumm

Tam da sizin kavganızın üstüne kız başka biriyle yakınlaşmış nasıl da bi tesadüf, yalan kokusu alıyorum, eşin seni yumuşatmak için yalan söylüyor. Yumuşarsan eski muhabbetleri devam edecek, inanma sakın, bunu o kızla rahatça muhabbet edebilmek için demiş sana.

nedense eşini bunca zaman uyardın adam iş değişikliği yapmadı da sen geldin burada konu açtın adam ondan sonra iş değişikliği yaptı!

Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
.kusura bkmada fazlami iyi niyetlisin niye bu kdar izin verdin bnce senin sucun bunu bastan onaylamamn gerekirdi

Back