Katılıyorum, öncelikle o kızın sürünmesini. güzel bir ders verilmeli bu tip kadinlarà. toplum önünde rezil edip küçük düşürmek..ve bir daha böyle bir şeye yeltenmesinler.. ben olsam zaten çoktan müdahele ederdim bitireceksemde ortalığı karıştırir öyle giderdim..ya bu konu kafama çok takıldı
konu sahibinin intikam almasını istiyorum resmen
kızın süründüğünü görsün bize de yazsın istiyorum ayrıntılarını
eşini dövesim var
Katılıyorum, öncelikle o kızın sürünmesini. güzel bir ders verilmeli bu tip kadinlarà. toplum önünde rezil edip küçük düşürmek..ve bir daha böyle bir şeye yeltenmesinler.. ben olsam zaten çoktan müdahele ederdim bitireceksemde ortalığı karıştırir öyle giderdim..
Sakin degilim ruhum yorgun artik. İcime ata ata. Kavga ede ede bi gere varamadim bu zamana kadar.yalnız bişe dikkatimi çekti
konu sahibinden çok biz sinir olduk koca olacak adama ve o kıza
ne kadar sakinsiniz siz yaMatunumm
Arkadaslar hrpinize tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin. Bazilariniz bersber olduklarini soylemis buna ihtimal bile vermiyrm. He etkilesim olmus olabilir bunu kabul ediyorum. Esim ksbul etmiylr. Kiz her firsatta bana sende esin de benim kaedesimsiniz diyor. Ama soyle bi durum var kiz evli olsa onun kocasi baska brkar bi kadinla boyle olsa eminim o da benim gibi kabul etmez. Bi dusunsun ben bu adamla bu kadar samimiyim acaba karisi rahatsiz olur mu. Esimle dun gecedren beri kpnusmuyoruz eve gelince de konusmayi dusunmuyorum. Dun com israr etti barisma konusunda suan icim ona karsi buz gibi. O kadar kirildimki anlatamam. Sevgililer demiyorum ama tavirlari gaptiklarini hazmedemiyorum. Ne olacaksa olsun . tek gercegim cocugum benim. Kendine ceki duzen verdi verdi vermedi keyfi bilir. Kimse vazgecilmez yada bulunmaz hint kumasi degil. Kendime guzel bi is bulmam lazim gerisi corap sokugu gibi gelecek zaten. Magdur olan brnim uc gunluk dunya icime at at uzul uzul konus konus bi yere varama o zaman herkes neyin mucadelesindeyim. Ayrica bosanma durumu olsa dahi ailemin yanina gidemem cocugumla tek basima ayakta kalmak zorundayim. Bilmiyorum kizlar suan sadece cok kirginim cok uzgunum paramparcayim. Cocugumdan destek aliyorum onun bi gulusu bi sarilmasi beni ayakta tutuyor.
Üzgünüm ama insan kendi kardeşiyle bile bu kadar yakın olmamalı.. Eşini ve çocuğunu ihmal edecek kadarArkadaslar hrpinize tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin. Bazilariniz bersber olduklarini soylemis buna ihtimal bile vermiyrm. He etkilesim olmus olabilir bunu kabul ediyorum. Esim ksbul etmiylr. Kiz her firsatta bana sende esin de benim kaedesimsiniz diyor. Ama soyle bi durum var kiz evli olsa onun kocasi baska brkar bi kadinla boyle olsa eminim o da benim gibi kabul etmez. Bi dusunsun ben bu adamla bu kadar samimiyim acaba karisi rahatsiz olur mu. Esimle dun gecedren beri kpnusmuyoruz eve gelince de konusmayi dusunmuyorum. Dun com israr etti barisma konusunda suan icim ona karsi buz gibi. O kadar kirildimki anlatamam. Sevgililer demiyorum ama tavirlari gaptiklarini hazmedemiyorum. Ne olacaksa olsun . tek gercegim cocugum benim. Kendine ceki duzen verdi verdi vermedi keyfi bilir. Kimse vazgecilmez yada bulunmaz hint kumasi degil. Kendime guzel bi is bulmam lazim gerisi corap sokugu gibi gelecek zaten. Magdur olan brnim uc gunluk dunya icime at at uzul uzul konus konus bi yere varama o zaman herkes neyin mucadelesindeyim. Ayrica bosanma durumu olsa dahi ailemin yanina gidemem cocugumla tek basima ayakta kalmak zorundayim. Bilmiyorum kizlar suan sadece cok kirginim cok uzgunum paramparcayim. Cocugumdan destek aliyorum onun bi gulusu bi sarilmasi beni ayakta tutuyor.
Arkadaslar hrpinize tek tek cevap yazamadim kusura bakmayin. Bazilariniz bersber olduklarini soylemis buna ihtimal bile vermiyrm. He etkilesim olmus olabilir bunu kabul ediyorum. Esim ksbul etmiylr. Kiz her firsatta bana sende esin de benim kaedesimsiniz diyor. Ama soyle bi durum var kiz evli olsa onun kocasi baska brkar bi kadinla boyle olsa eminim o da benim gibi kabul etmez. Bi dusunsun ben bu adamla bu kadar samimiyim acaba karisi rahatsiz olur mu. Esimle dun gecedren beri kpnusmuyoruz eve gelince de konusmayi dusunmuyorum. Dun com israr etti barisma konusunda suan icim ona karsi buz gibi. O kadar kirildimki anlatamam. Sevgililer demiyorum ama tavirlari gaptiklarini hazmedemiyorum. Ne olacaksa olsun . tek gercegim cocugum benim. Kendine ceki duzen verdi verdi vermedi keyfi bilir. Kimse vazgecilmez yada bulunmaz hint kumasi degil. Kendime guzel bi is bulmam lazim gerisi corap sokugu gibi gelecek zaten. Magdur olan brnim uc gunluk dunya icime at at uzul uzul konus konus bi yere varama o zaman herkes neyin mucadelesindeyim. Ayrica bosanma durumu olsa dahi ailemin yanina gidemem cocugumla tek basima ayakta kalmak zorundayim. Bilmiyorum kizlar suan sadece cok kirginim cok uzgunum paramparcayim. Cocugumdan destek aliyorum onun bi gulusu bi sarilmasi beni ayakta tutuyor.
Konu sahibi yazmıştır diye açıp okuya okuya 43 sayfa olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?