Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Onlar benim önmden yürücekler ben kucamda çocukla arkasından gelicem adamı paralarım ne demekmis ilk çocumun doğum gününü elin kadını hasta die iptal etmek o kimki bunu belirliyor

Valla diyeceğim tek şey GEÇMİŞ OLSUN.
Kusura bakmayın ama gözünüzün önünde sevgililer resmen. Abartı ne kelime. Madem bir şey yokmuş sizde erkek arkadaş edinin ve yaşattığı herşeyi yaşayın bakalım neler hissedecek eşiniz...

Bence konu sahibinin maddi durumu varsa, adamiyla bir "son konusma" yapip niyetini ogrenmeli ve ayrilmalidir. Sonra da profesyonel yardim alip, beklentilerinin, hayat gorusunun ustune gidip kendine ceki duzen vermesi gerekir. Mumkunse kendisini gelistirecek bir atilim yapmasi (mesela universite okumak) ya da calismasi hayata bakis acisini degistirecek ve gelecekte olusabilecek sikintilardan koruyacaktir. Ama once bu duzenden uzaklasmasi gerkiyor.

Benim eşimin de var çok yakın bir kız arkadaşı. Ben de çok severim, evimize gelir gider, ben olmasam da kaldığı bile olmuştur. Bunu söyleme nedenim rahat bir insan olduğumu anlamanız için. Ben bile yuh dedim. Ben aralarında öyle aşk meşk ayarı bişi olduğunu düşünmüyorum aslında ama size göstermediği özeni başkasına göstermesi fiyasko. Eğer anlattığınız gibiyse haklısınız delirmeye.

Eşiniz o kızdan hoşlanıyor, giyecegi kıyafeti bile ona soruyor.Bu adamdan koca olmaz , yanında siz varken bile kıza asılıyor.Önünü açında belasını bulsun derim.

Kadinlari dis gorunusyle degerlendiren, son derece sig dusunen bir toplum mutlu olabilir mi?
Bakiniz ABD ve AB'ye. Depresyonun en buyuk sebeplerinden biri kucuk yasta programlanan "dis guzellik" kriterleri. Dis gorunus mu bizim sosyal statumuzu belirleyecek? Zengin bir koca mi? Evli olmak mi?
Su anda dusunulenler deger yargilarimizin ne yazik ki bu ucu yonunde gelistigini gosteriyor. bunu degistirmek birey olarak bizim elimizde olmali.

Aaa aaa resmen gozunun onunde flortlesiyolar kardesim ne demek ya cocukla sen arkada ne munasebet ya ne arkadasi ne kankisi cevrenizdekiler bunlar birbirine yaziyo karisi da haberdae ses etmiyo diye dusunuyolardir... sen hic ben ondan guzelim ona bakmaz diye dusunme senin de esinden once daha yakisikli erkek arkadaslarin oldu belki ama esinle evlisin bunis dis gorunuse bakmaz bilesin elini cabuk tut ve kesinlikle tepkini cok sert bi sekilde goster bi etrafina bak neler oluyo dunyada adamlar baldizlariyla kaciyo tobe tobe Allah dusmanbbasina bike vermesin sen ben daha guzelim diye kendini avutuyosun bu neyin rahatligi ?ne demek ya giyecegi kiyafeti secmeyi birak yorum yapsa yerin dibine sokarim!acilen disini goster

Oooo kizlar siz yurt disinda bir Turkle yasasaniz sinir krizinden duramazsiniz muhtemelen.
Benim eski erkek arkadaslarima (yabanci- yerli) burnumun dibinde flort yapan kadinlar oldu.
Evet onlar da salyalari akarak seyrettiler. Hasta numarasi yapip koluna girenleri mi dersin, yerden bir sey almak icin onunde belden egilenleri mi, mini etek giyip bacaklarini acarak oturanlarini mi. Neler gordu bu gozler. Turk erkegi kendi dirayetine asla sahip olamayan yetersiz karaktere sahip, bunu defalarca, yuzlerce gordum ve aksine asla denk gelmedim. Eger siz de gelmemisseniz gozunu yeterince acik veya uyanik degilsiniz demektir. Ama modern teknoloji artik onlarin foyalarini ortaya cikariyor, siz de uyanacaksiniz bir gun elbet.

Ya iyi güzel yazıyorsunuz da bunun bir erkeğin dediği ''Türk kadınları çok reröre''den farkı var mı ? Yok.
İnsanları genellemekten vazgeçelim.Bahsettiğiniz gibi insanlar dünyanın her yerinde var ayrıca,sadece bu ülkeye özgü değil,ha sayıları az çok o biraz da toplumda böyle şeylere alışkın olmamakla alakalı.

Nası yani
Siz evde yokken eşinizin kız arkadaşı sizde mi kaldı

Vallahi ateş bastı sinirden. Rüyamda gorsem bunları tüm günüm berbat geçer siz gercegine bu kadar tepkisiz nasıl kalabildiniz. hiç mi ozeliniz yok her dakika o kadin ne diye burnunuzun dibinde defolsun evleniyo mu ne yapıyorsa yapsın. Siz yapsaniz bunları inanin küçük kıyamet kopardı. Esinizle ciddi bir şekilde konusun o kızı erkek gibi goruyor olabilir fakat kadınlar hassastır kim bilir kadının aklından neler geçiyordur. Buarada o kadın da hic masum değil. Erkek arkadaşlarıma asla samimi davranmam ne kadar samimiyetim olursa olsun eşi sevgilisi vs. rahatsız olmasin diye. Bunu dusunenemeyecek kadar cahil oldugunu hic zannetmiyorum. psikolojim bozuldu sanırım

Gine uçtun!!pilav arkadaş türk erkeği meselesine girme çok yabancı erkek sempatizanıysan evlen bacım!!çok şükür atamdan, dedemden memnunum gurur duyuyorum bir kaç bozuk adam çıkmış diye geçip gözünüzü açın Türk erkeği deme!! bu vatan o evlatlar o babalarla Vatan oldu geçip oraya asmışsın kimin bayrağı belli değil önce sen Türkmüsün de bakalım gardaş.....

Ben bunlarin onda birine izin vermezdim.Kapiyi gosterirdim arkasindan da carpardim
Olay yarat.Kuma getirmis adam nerdeyse.Benim midem bu adami almazdi bu kadar seyin ustune ama sen bilirsin

Rica edicem uyanin aylardir yazmiyorum dayanamadin girdim yani ya çok safsiniz ya da safsiniz...
Karsinizda kendisini ezik ve daha cirkin hisseden kocaniz sakın kendini daha rahat ve etkin hissettigi bir kadin bulmuş olmasin...o kadina gelince evlenmek istiyor ama bulamiyor demissiniz müjde bulmuş haberiniz yok
Erkek kadin arkadas olamaz 15 dk lik yoldan elin kadiniyla gelen kocayı şişlerim ...
Uyanik olun keklik olmayin

Ya canım sen neyi abartıyorsun ben olsam aferdersin ama abartmakla kalmam bi güzel evi başına yıkarım bu ne kusura bakma ama kız sana kuma gelmiş gibi. Kocanla adam akıllı konuş Emin'im boşansanız gidip o kızla evlenir. Kadın milletine güven olmaz ( herkes için geçerli değil ) etrafta çok kadın var yuva yıkmaya uğraşan alttan alttan arkadaş gibi girip sonra koynuna giren bence dikkatli ol derim

Canim sen cok daha guzel olabilirsin ama adam senden daha cirkinin ilgisini,karakterini,esprilerini ya da sadece baska ve yeni biri olusunu cekici bulabilir ki bu kadar samimiyet cok anlamsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…