Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

hatala zincirinin sebebi konu sahibi zaten.
kocam benim değil onun istediği kıyafeti giyecek. hem kocayı hem kıyafeti yakarım.

onlar önde ben arkada kuyruk muamelesi göreceğim, o adamı eve almam.

çocuğumun doğum gününü o kadın yüzünden erteleyecek. o kocayı çocuğuna hasret bırakırım.

Hiç kıskanc bir insan degilimdir ve kendim de oldukca rahatımdır. Dogum günleri vs bunları da gereksiz bulurum ama cocugum olsa durum degisirdi herhalde.
Buna karşın kıyafet haricinde sizin gibi düşünüyorum.

Fakat konu sahibi güzelmiş. Eşi için 7/24 evde biblo gibi dursun.
Hem yemegini temizligini de yapıyor. Terketmeye degmez yani.

Digerine de servis şöförlügü ve muhabbet ile rol biçsin. 7/24 onunla konuşup mesajlaşsın.
Oh ne ala!

Ya valla ben içimden inşallah fakedir diyorum.
Adamla bir alakamız yok, ama sinirden biz kuduruyoruz.şaka gibi..
Kim nasıl dayanabilir ki bu duruma.

Restini çek, restine restmi diyor. Delillerni topla ve donunda kadar al!

Hiç kıskanc bir insan degilimdir ve kendim de oldukca rahatımdır. Dogum günleri vs bunları da gereksiz bulurum ama cocugum olsa durum degisirdi herhalde.
Buna karşın kıyafet haricinde sizin gibi düşünüyorum.

Fakat konu sahibi güzelmiş. Eşi için 7/24 evde biblo gibi dursun.
Hem yemegini temizligini de yapıyor. Terketmeye degmez yani.

Digerine de servis şöförlügü ve muhabbet ile rol biçsin. 7/24 onunla konuşup mesajlaşsın.
Oh ne ala!
hangi erkek iki kadına hayır der ki.
kocası kankam diyormuş ya, "tabi ki sevgiliyiz karıcığım" mı demeliydi?

Boşarım net. Herşeyi geçtim benim yanimda oturmayip arabada onun yaninda oturacak, neyim ben saksı mı? Bir de onunla yürüyecek ben arkada sığıntı gibi kalıcam. Yok öyle bacım adamın sana saygısı yok. Böyle evlilik mi olur.Saygısız adam.
Bi tek arabada onun yanına oturması normal kadın zaten arabasıyla bırakıyormuş konu sahibiyle kocası arkaya oturursa özel şoför gibi olur, kadın çocukla öne oturamaz , bir tek bu normal geldi bana, Diğerlerine de ne desem bilemedim. seviyor olsa sizin gözünüze sokamaz bu kadar gibi geliyor, ama neden kadının ağzına giriyor anlamadım. Allah kolaylık versin ne diyim

Konu sahibinin guzellik hiyerarsisinde yuksek yerde oldugunu iddia etmesi... sizin cok ciddi bir Prenses Sendromunuz var, bence o kocayi bosadiktan sonra bu narsisizm probleminizi gidermeye calisin.

Konu sahibinin guzellik hiyerarsisinde yuksek yerde oldugunu iddia etmesi... sizin cok ciddi bir Prenses Sendromunuz var, bence o kocayi bosadiktan sonra bu narsisizm probleminizi gidermeye calisin.
Bi bayan olarak, onca olay arasında buna takılmanız ne sendromuydu?

Aaaa! Bu ne bea?! :KK34:

O adama tek kelime diyicem..
EMPATİ !!!En Büyük KK

Kendi yaptıklarının 1/10unu sen yapmışsin gibi hayal etsin bakalım, ne hissediyor senin hakkında ne dusunuyor? :KK11:

A benim kocam olacak o, önce güzel bi bacaklarını kirdiririm babama. Afedersin ama böyle terbiyesizlik yuzssuzluk gormedim. Sen ne sabırlı kadınsin..Ama sabrın her seferinde daha fazlası için güç veriyor kocana. Mezhebi geniş adam! Kendi öyleyse de sen öyle değilsin kardeşim. Evliyse, ona gore davranacak. Sana ve çevrene karşı seni mahcup edecek hallerde bu-lu-na-maz:sinirli:

Bi bayan olarak, onca olay arasında buna takılmanız ne sendromuydu?
Konu sahibinin insanlari dis gorunusuyle degerlendirimesi hayatta olan beklentileriyle alakali ve hayal kirikligina ugrama sebeplerinden biri de ondan. Ne demek "ben ondan daha yuksekteyim" saka gibi bir beyan!
Bahsettiginiz ne sendromuymus merak ettim.

hangi erkek iki kadına hayır der ki.
kocası kankam diyormuş ya, "tabi ki sevgiliyiz karıcığım" mı demeliydi?

Hayır diyen insanlar var ama bu gerçekten cok saglam bir irade ve onu taşıyacak karakter istiyor...

Direkt aldatıyor diyemem ama saygı sıfır. Art niyetli biri varsa o kişi de kesinlikle eşi.

"sen çalışma, sen kimseyle benim gibi konuşma ama bunlar normal, kötü niyetlisin, kadın duysa üzülür..." Bu ne çelişki?

O kadın duysa kocasından başka kimse üzülmez bence. Mazallah kadın mesafe koyar, eşi de arkadassız kalır falan... Sonra kimle mesajlaşacak tüm gün?

Gönül işleri bi guzellikle olsaydı oohhooo... Ayrıca kime göre neye göre güzel.Çoğunluğa göre olan herşey %100 kesin öyledir diyemeyiz.Hele de çekim konusu hiç onunla alakalı değil yani diyecegim o ki kızla aralarında bişey olmama ihtimalini buna bağlamamak lazım.Bide bukadar şeye rağmen nasıl resti cekmiyosunuz onu da anlamadım

Sizi fazla rahat buldum. Simdiye kadar kim olsa catlardi. Sanirim sizin bu rahatliginiz sayesinde esiniz boyle rahat davranabiliyor.

Bir de guzelim falan demissiniz ya. Gecenlerde unlu bir grubun solisti ortalamanin altinda bir guzelligi olan biri icin manken karisini bosadi.

Hayır diyen insanlar var ama bu gerçekten cok saglam bir irade ve onu taşıyacak karakter istiyor...

Direkt aldatıyor diyemem ama saygı sıfır. Art niyetli biri varsa o kişi de kesinlikle eşi.

"sen çalışma, sen kimseyle benim gibi konuşma ama bunlar normal, kötü niyetlisin, kadın duysa üzülür..." Bu ne çelişki?

O kadın duysa kocasından başka kimse üzülmez bence. Mazallah kadın mesafe koyar, eşi de arkadassız kalır falan... Sonra kimle mesajlaşacak tüm gün?
karısına o yasakları koymasının nedeni, "kişi kendinden bilir işi" durumu yaşıyor ondan.
artık dişi kankasıyla neler yaşanıyorsa.

ay okurken içim şişti :sinirli: olamaz böyle bir şey, bu kadar aşırı sabırlı olmayın, olay çıkartın biraz. bu nedir ya:skandal:

Bende esime dun acik wcik dedim. İtirwf edemiyrsunuz birbirinize diye. O da diyor ki bi kendine bak bi ona. Onun nesini begeneyim. Yuzde doksan herkes esime esimin benm yanimda daha asagida kaldigini soyler. Esim icin ben cok cok guzelim. Kiz brnm yanimda kiyaslanmaz bile. Ama esim bi kere bana keske dunyanin en cirkiniyle evlenseydm beni eziyosun demisti.

Olay bu yanilgida yatiyor. Guzel oldugunuzu dusunerek kendinize herkesten ust bir mertebeye hak ettiginizi dusunmussunuz. Ama oyle degil. Fiziksel olarak nasil gorunuzrseniz gorunun, erkeklerin akli fikri cevrededir ve meyilli ise her tur ahlaksiz yollara basvuracak serbestlikte yetistirilmislerdir. Onlarin keyfi herseyin ustundedir onlara gore.

Back