Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Arkadasslar merhaba brn mi abartiyorum diye dusunerek size danişmak istedim. Esimin is yerinde bi kiz arkadasi var kiz brnim dogumuma geldi gitti arabasiyla beni rve getirdi. Yilbasinda falan cocuguma hediye alir. Esimin bu kizdan haric iki de erkek arkadasi var biri evli biri bekar. Diger erkegin de esi gelir. Biz boylr disari cikariz, bizim kiz bekar ama esimle onun tavirlarindan cok rahatsiz olmaya basladim. Mesela masada surekli esimle goz gozeler . hatta gecen gun masada brn kalktim lavaboya gittim cafede bu. Kiz da benim yerime oturmus ben geldim yerimde oturuyor. Kocamin ysninda yerime gecicem esim diyor ki sen kizi neden kaldirdin kizin kalkmasinin istemiyor yanindan. Esim surekli aksamlari bu kizla donuyor bu kizin srabasi var. Kiz birakiyor eve diger iki erkegi evlerine birakmiyor bi tek esimi birakiyor . esim eve hep yedi sekizde geliyor. Gecen gun baktim telefonuna kiza mesaj atmis beste isim bitti brkliyim mi. Yine de eve gec geldi kizi o kadar saat beklemis. İs yeri de eve on bes dakika dusunun. Esimle kiz butun gun beraberler gun icinde zirt pirt watsaptan konusuyorlar. Evr gelincede. Telefon da da. Bazi aksamlar bi saat kadar konusuyorlar. Surekli sacma sapan gruplari var caps falan paylasip onun makarasini yapiyorlar.ben de arabaya binsem esim arabada kizin yaninda otur. Crn gun canli muzige gittik. Erkeekler natgile icicz dedi benle kiz da alt kats canli muzige indik. Esim geldi sanki karisi o kiz , kiza diyor nasil egleniyor musun bana da laf atmiyor bisey demiyor. Kac kere dedim ben rahatsiz oluyorum bu tavirlardan mesafe koy diye yok diyor o brnm arkadasim. Bu arada kizi kiskanmiyorum cunku guzellik olarak brn kat kat baskinim. Her ortamda esime ne kadar guzel esin var derler.esim bi kerr bununla küsmustu gecr uce kadar bana dert yandi neden boyle oldu diye. Kizda otuz yasinda bekar evlenmrk cok istyor ama aradigini bulamiyor bi turlu. Kalabalik disari cikiyrz yuruyoruz brn kucagimda cocuk esim de kizin yaninda yurugor bende arkadan yabsnci gibi yuruyorum. Esime dun dedim sen bu kizdan kiz da senden hoslaniyor. Artik birbirinizr itiraf ettiniz mi bilmiyrm dedim . biktim cunku. Mesela toren olacak ben diyorum bunu bunu giy diyor bi de arkadasa sorayim kiza diyor sunu giysem olur mu? Kiz baska secenek sunarsa onu giyiyor. Basimiza bi is gelse hemen kiza danisir sence napalim. Gobegimiz kizla kesilmis nerdeyse. Gecen gun bi yere gidicez kiz erken gelmis bes dakika bizi bekledi esim diyor ayip oldu bi hediye var mi goturelim kiza. Dedim sen onu bu kadar dusunene kadar bana hediye dusunsene. Allahtan dogum gunum var yoksa hediye yalan. Kendime bi biblo aliyorum mesela diyor kiza da al. Neden acaba? Gecen gun dedim keske onla evlrnseydn benden once taniyordun. Diyor istesem evlenirdim. Dedim e bosanalim onla evlen simdi. Diyor ki sana mi sorcam kimle evlencegimi. Biktm hsyatimiz bu kizin ustune kurulu. Cocugumun dogum gunu olacskti bi mekanda sirf bu kiz hasta diye kutlamadik. Neden brnim ilk cocugumun dogum gunu onlara gore planlaniyor. Faha anlatmadigim bu tarz bir suru olay var. Kizlar ne diyorsunuz brn mi abartyorum. Benm telefonum bi kere acilmaz mesajlara crvap verilmez. Ayni is yerindr kizla surekli mesaj telefon. Evde yatana kadar mesaj telefon. Benle resim cekilmek istemiyor esim telefonunda yakaladim bu kizla hep selfie. Cok doldum inanin.uzun oldu kusura bakmayin. Okuyan herkese tesekkur ederim.bu arada esime diyorum ben bekar bi erkekle boyle olsam kabullenir misin hayir asla diyor e sen neden boylesin diyorum sen art niyetli dusunuyorsun diyor.
bu ne ya hele masada göz göze olmak nedir öyle kardeşim bu adam seni resmen aldatıyor.

canım çok fazla iyimsersin..Bu arada güzel olabilirsin yaşında küçük olabilir..Ama o kızdaki cilve,bakışlar,sürekli birlikte olmaları,bunlar bir erkeğe cok çekici gelebilir.esin kizdan hoşlanıyor çok belli.kızda istediğini veriyor eşine ..sen böyle saf saf devam et tamammi..eşinde kızla işi pisirsin.çok ciddi ciddi konuşun bence ..kavgalar çıkarın.boşanmaya kadar götürün konuyu ..hatta gerekirse bir süre ailenizin yanına bile gidebilirsiniz.olmaz böyle olmaz açık açık aldatiliyorsun canım.

e kıskanmadığın belli zaten herşeyinle kabullenmişsin kızı
senin durumunun kıskançlıkla bir ilgisi yok
basbaya yanlış üstüne yanlışları kabul etmişsin

Sakami bu k onu eger oyleyse hic komik degil
Ama gercekse baslarim boyle askin izdirabina
degil arkadaasina
bacisina anasina boyle davransa yine cekilmez okurken ruhum daraldi

Oooo kizlar siz yurt disinda bir Turkle yasasaniz sinir krizinden duramazsiniz muhtemelen.
Benim eski erkek arkadaslarima (yabanci- yerli) burnumun dibinde flort yapan kadinlar oldu.
Evet onlar da salyalari akarak seyrettiler. Hasta numarasi yapip koluna girenleri mi dersin, yerden bir sey almak icin onunde belden egilenleri mi, mini etek giyip bacaklarini acarak oturanlarini mi. Neler gordu bu gozler. Turk erkegi kendi dirayetine asla sahip olamayan yetersiz karaktere sahip, bunu defalarca, yuzlerce gordum ve aksine asla denk gelmedim. Eger siz de gelmemisseniz gozunu yeterince acik veya uyanik degilsiniz demektir. Ama modern teknoloji artik onlarin foyalarini ortaya cikariyor, siz de uyanacaksiniz bir gun elbet.
Hoop hoop hoop noluyoruz kardes sen bi kendine gel ne demek TURK erkegi kendi dirayetine sahip olamayan yetersiz karaktere sahip ayip ediyosun cok ayip sen TURK deyilmisin baban abin atan ceddin ne demek oluyo bu sen TURK deyilsen bile cok sukur biz TURKUZ ve kendi payima cook mutluyum asla boyle bi genelleme yapmak senin haddine olamaaaz !ataturkunde dedigi gibi damarlarimizdaki asil kan siz TURK dusmanligi yapan herkezi kendi kaninda bogacaktir !!!! Lutfen ama lutfen bu hakareti cezasiz birakmayin bu hanimefendi haddini cogu kez asti kesinlikle Turk vatandaslarin girdihi bi formda yer almayi haketmiyor!!!!!

Konu cok absurt, bakin fake demiyorum:KK48:

5 dakika bekledi diye ayip oldu hediye var mi nedir ya
Dolaptan 2 sut kap goturelim der gibi :)

15 dklik yol icin 2 saat onunla takilicak ve 2 saat gec gelicek he? ben onu bir getirtirim ki kendi o yolu birdaha bulamaz! adam ol diceksin ya evden cocugu alir giderim yuzumu gormessin kendini duzeltirsin! ta da ben o kizla kavga eder seni rezil eder de. baktin kocan anlamio laftan kizi al karsina konus! 30 yasins gelen kadin bekarda olsa kendine ceki düzen verir evli adamla adim cikar diye dusunur densiz! Demek ki onun da isine geliyor. tehtid et esini kaynana na kayinpederine anlat durumu bune be valla icim sisti.sende ki de ne sabır.

Onu vazgeçirme değil de bu işin aslı astarı ne onu kendine (bak bize demiyorum) gösterme yoluna git ortada aldatma varsa ayrıl teknoloji çok gelişti aldatılıp aldatılmadığını 2 günde öğrenirsin kocan masumsa da işten çıkar ama senin yerinde olsam gönülden de çıkarırım hiç zorlama

Eksiği var faalasi yok inanin. Esimin o is yerinden ayrilmasini istyorum. Ona gore o kia erkek bi kanka gibiymis.
Sen göz göre göre harcanıyorsun kocan ve kız bunun farkında kocanda sen artık bu çirkin hareketlere maruz kalma ya o kız ya biz demenin zamanı çokdan gelmişde geçiyor canım hakkında hayırlısı olsun üzülme lütfen herşeye hazırlıklı ol

Sürekli güzelim güzelim demişsin

Ne alakası var güzellikle

Türkiyede ne taş bebek hatunlar
Taçlı güzeller aldatıldı

Sen böyle güzelim deyip avuturken kendini bu kız başına çok iş açar

Standartların çook dışında bi ilişki

Daha bisey olmadi ama kizla konusucam ne olursa olsun.

kizla konusacaginiza o kendini bilmez esinizle konusun once.
sinir koymayi beceremeyen,anlattiklariniza gore agzi acik ayran delisi gibi kizin pesinde pervane olan esiniz.
bu arada aldatmanin guzellikle uzaktan yakindan alakasi yok,hele ki belli yasa gelmis insanlar icin guzellik bir yere kadar para ediyor,adam giyecegi kiyafeti dahi kiza soruyor,evladinin dogum gununu iptal ediyor :oha: siz hala ben guzelim diyorsunuz..
valla baska biseyler bulmus o kizda demek ki.
gozunuzun icine baka baka arkadaslik ayagina flort ediyor bunlar:işsiz:

Nası yani
Siz evde yokken eşinizin kız arkadaşı sizde mi kaldı

Evet kaldı, hatta ben teklif ettim evinde yangın çıkmıştı. Biz yokken tek başına da kaldı köpeğimizle ilgilendi sağ olsun. Demek istediğim insanın içi çürük olmayınca elinde imkan olsa da yan gözle bakmıyor. Bu adam kardeş ayağına kendi karısına vermediği değeri başka bir kadına veriyor. Hem de gözünün önünde.
Zaten bence olay arkadaşı hastalandı diye çocuğunun doğum günü kutlamasını iptal ettiği yerde kopmuş. Önce sonra yaptıklarının hiiiiç önemi yok.

Hoop hoop hoop noluyoruz kardes sen bi kendine gel ne demek TURK erkegi kendi dirayetine sahip olamayan yetersiz karaktere sahip ayip ediyosun cok ayip sen TURK deyilmisin baban abin atan ceddin ne demek oluyo bu sen TURK deyilsen bile cok sukur biz TURKUZ ve kendi payima cook mutluyum asla boyle bi genelleme yapmak senin haddine olamaaaz !ataturkunde dedigi gibi damarlarimizdaki asil kan siz TURK dusmanligi yapan herkezi kendi kaninda bogacaktir !!!! Lutfen ama lutfen bu hakareti cezasiz birakmayin bu hanimefendi haddini cogu kez asti kesinlikle Turk vatandaslarin girdihi bi formda yer almayi haketmiyor!!!!!

sakin ol kardeş. ırkçılığı hiç sevmem fakat senin gibi fanatikleri de aşırı buluyorum. ben de türküm ama bunu bu kadar fanatik hale getirmeye gerek yok. bir kürtten ya da bir italyandan üstün değilsin değiliz, onlar da bizden üstün değil. aşırılık hiçbir konuda iyi değildir.

Sürekli güzelim güzelim demişsin

Ne alakası var güzellikle

Türkiyede ne taş bebek hatunlar
Taçlı güzeller aldatıldı

Sen böyle güzelim deyip avuturken kendini bu kız başına çok iş açar

Standartların çook dışında bi ilişki

Yani zaten kocanda sana güven vereyim diye o kız çok çirkin senin tırnağın etmez diye güya onu çirkin seni dünya güzeli ilan edersede asla inanma ! erkekler için fark etmez nedenmi çirkinse dahada işve cilve eder kendine bağımlı edenr vs ...dahada çok etkiker zina mıknatıs gibi güzel çirkin fark etmez !

sakin ol kardeş. ırkçılığı hiç sevmem fakat senin gibi fanatikleri de aşırı buluyorum. ben de türküm ama bunu bu kadar fanatik hale getirmeye gerek yok. bir kürtten ya da bir italyandan üstün değilsin değiliz, onlar da bizden üstün değil. aşırılık hiçbir konuda iyi değildir.

o kadar milliyetçi ki türkçeden haberi yok
en son alfabede w harfi yoktu insan okuduğunu anlar öyle yorum yapar

Ooooo sen daha sabretmesini ben ikisini de yolardim kesin...ne demek.başka kadınla mesajlaşacak bir yere kadar..haddini de bilecek yani..onu dusundüğün kadar seni de düşünse iyi olur..sinirlerimi zıplatti..:sinirli::sinirli:

burdan çanakkale savaşına herhalde bu toplum ne çekiyorsa sizin gibi okuduğunu anlamayandan çekiyor

Back