Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Malesef bir evli erkekle bir bayan kanka olamaz kuZenler bile bi ağırlaşıyorlar evlendikleri Zaman kız kötü niyetli olmayabilir fakat eşinizin ilgisi belli kıza karşı.Ne yazık ki güzellik değil eşler arasında uyum önemli ortak zevkler önemli.Demek ki çok iyi vakit geçiriyorlar.Bir de siz söyleye söyleye aklına karpuz kabuğu düşürüyorsunuz.Bahsetmeyin bence.Ama hiç normal şeyler gelmedi bana da.Allah göstermesin de.Allah kolaylık versin size de inşallah.

Özür dileyerek yazıyorum sen safmısın!! yoksa bu kadar ön vermişsin kendine çokmu güveniyorsun.. sendeki özgüven tavan yapmış!!
Bu işler güzelliğe bakmıyor!! ben ondan güzelim demişsin senin eşinin tavrı,tarzı arkadaşlığı aşmış fevkaladenin de şevkine varmış benden söylemesi!!
Ben olsam o kızın karşısına geçer haddini bildiririm, eşimde ağzının payını alır bu kadarına hadsizlik derler....

Kırıcı olmak istemiyorum ama atı alan üsküdarı geçmiş :( ben çoktan boşanmış aralarından çekilmiştim bile. Abartan birileri var ama bu kesinlikle sen değilsin canım.

:oha: Okurken kalbim sıkıştı

Eee başla başka diyeyim bari?

Sen iyi misin arkadaşım :KK57:

Konu sahibinin insanlari dis gorunusuyle degerlendirimesi hayatta olan beklentileriyle alakali ve hayal kirikligina ugrama sebeplerinden biri de ondan. Ne demek "ben ondan daha yuksekteyim" saka gibi bir beyan!
Bahsettiginiz ne sendromuymus merak ettim.

Aldatılıyor olabilitesiolan bir kadın söz konusuysa, acısından yanlış ifadede bulunabilir. Bunu böyle ezici hale getirmek, bunu yapma huyunuz var. Bir çok konuda görüyorum yorumlarınızı. Böyle bir meselede bunu gören birine bir şey demiyorum. Sırf ban yememek adına bundan sonraki cevaplara bir şey yazmayacağım. Sizdeki soruna "ego problemi" diyoruz. Hani şu kendini mükemmel gibi , harikuladeymiş gibi gösterme peşinde olup, başka insanları küçümseyip yerden yere vurma peşinde koşanların sahip olduğu... Prenseslik sendromundan beter yani :) iyi akşamlar Pilav hanım.
Boşverin yorum yazmayın bu arkadaşımıza. Cezası biter bitmez başka konuya gelip hem kendine hem başkalarına ceza aldırmak en büyük hobisi

Prenseslik sendromu canım, bilmiyor muydun? :) neyse, polemiğe girmiyorum ki, cevap yazmıyorum zaten. KİB denilen veli ninet varken... :)

Hanımlar özür dilerim araya girmem lazım.
Bu konuyu sevmediğiniz üyelerin üstüne gitme, polemiğe girip banlanma yerine çevirirseniz haklı haksız demeden polemikten banlanırsınız.
Her üye üyelere veya 3. şahıslara hakaret etmeden, üslubunu bozmadan, polemiğe girmeden fikrini söylemekte özgürdür.
Sitede uyuşmadığınız üyeleri göz ardı et butonu olduğunu unutmayınız lütfen.

Ve lütfen şimdi konuya odaklanın üyelere değil.

Ay okurken daraldim sinirden öldüm senin yerine.boyle hoşlanıyorsunuz birbirinizden falan deme.ona birşey hissedecek değilsin zaten tahmin etmem öyle birşey de hiç dikkatli hareket etmiyorsun ,samimiyetine dikkat et etraftan yanlış anlaşılır de.k endineden emin ol.tabiki bir şekilde kes bu samimiyeti.senin yerinde olsam direk değil de çaktırmadan kıza da birşeyler belli ederdim.azcik korkuturdum kızı.

Hanımlar özür dilerim araya girmem lazım.
Bu konuyu sevmediğiniz üyelerin üstüne gitme, polemiğe girip banlanma yerine çevirirseniz haklı haksız demeden polemikten banlanırsınız.
Her üye üyelere veya 3. şahıslara hakaret etmeden, üslubunu bozmadan, polemiğe girmeden fikrini söylemekte özgürdür.
Sitede uyuşmadığınız üyeleri göz ardı et butonu olduğunu unutmayınız lütfen.

Ve lütfen şimdi konuya odaklanın üyelere değil.
Ah Mune, sen de olmasan halimiz duman...

Bende esime dun acik wcik dedim. İtirwf edemiyrsunuz birbirinize diye. O da diyor ki bi kendine bak bi ona. Onun nesini begeneyim. Yuzde doksan herkes esime esimin benm yanimda daha asagida kaldigini soyler. Esim icin ben cok cok guzelim. Kiz brnm yanimda kiyaslanmaz bile. Ama esim bi kere bana keske dunyanin en cirkiniyle evlenseydm beni eziyosun demisti.
Sizinki de biraz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olmuş. Eşiniz laftan anlamiyo siz en iyisi kızla konuşun. Hayır o kızın üzülüp kırılması sizin evliliginizin bitmesinden daha mı önemli? ?

Back