- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size katiliyorum bu nedir boyleGerçek değildir bu konu diye düşünmek istiyorum. Bunun bitanesini yapsa eşim çok fena olay olur. Böyle bi durum bizim ilişkide mümkün değil.. abartmıyorsunuz,abartın.. olay çıkartın.
Beni direkt kotuluyorsunuz farkindaysaniz, fikirlerinizi kendinize saklayin lutfen.Boşverin yorum yazmayın bu arkadaşımıza. Cezası biter bitmez başka konuya gelip hem kendine hem başkalarına ceza aldırmak en büyük hobisi
Konu sahibinin insanlari dis gorunusuyle degerlendirimesi hayatta olan beklentileriyle alakali ve hayal kirikligina ugrama sebeplerinden biri de ondan. Ne demek "ben ondan daha yuksekteyim" saka gibi bir beyan!
Bahsettiginiz ne sendromuymus merak ettim.
Boşverin yorum yazmayın bu arkadaşımıza. Cezası biter bitmez başka konuya gelip hem kendine hem başkalarına ceza aldırmak en büyük hobisi
Ah Mune, sen de olmasan halimiz duman...Hanımlar özür dilerim araya girmem lazım.
Bu konuyu sevmediğiniz üyelerin üstüne gitme, polemiğe girip banlanma yerine çevirirseniz haklı haksız demeden polemikten banlanırsınız.
Her üye üyelere veya 3. şahıslara hakaret etmeden, üslubunu bozmadan, polemiğe girmeden fikrini söylemekte özgürdür.
Sitede uyuşmadığınız üyeleri göz ardı et butonu olduğunu unutmayınız lütfen.
Ve lütfen şimdi konuya odaklanın üyelere değil.
Sizinki de biraz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olmuş. Eşiniz laftan anlamiyo siz en iyisi kızla konuşun. Hayır o kızın üzülüp kırılması sizin evliliginizin bitmesinden daha mı önemli? ?Bende esime dun acik wcik dedim. İtirwf edemiyrsunuz birbirinize diye. O da diyor ki bi kendine bak bi ona. Onun nesini begeneyim. Yuzde doksan herkes esime esimin benm yanimda daha asagida kaldigini soyler. Esim icin ben cok cok guzelim. Kiz brnm yanimda kiyaslanmaz bile. Ama esim bi kere bana keske dunyanin en cirkiniyle evlenseydm beni eziyosun demisti.