Bence yetersiz bir cevap şöyle ne münasebet deyip mesaj atamayacak kadar çıkışsaydı tüm bunlara gerek kalmazdı..Eşine helal olsun kadin yuz vermemis , uslubunca cevabini vermis
Bence daha usteleme adam yesil isik yakmmais gayet seviyeli gitmis
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin İş yerindeki Kadın
- Konu Sahibi kaymera
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Abartıyorsunuz. Ben de erkeklerle çalışıyorum üstüm erkek. Sürekli yazmam ya da aramam gerekiyor. Kadının yürüme kastı var bunda farklı düşünmüyoruz ama eşiniz de iş gereği onu engelleyemez. Ayrıca sınır da koymuş sizi çok sevdiğini söylemiş, yüz vermemiş. İş arkadaşı nihayetinde atsan atılmıyor.Herkese merhabalar, esimle 3 yillik evliyiz. Her ikimizde memuruz. Birbirimizi severek evlendik. Eşim oturup kalkmasini bile agır başlı ama ayni zamanda eglenceli biridir. Kendisini çok seviyorum.
Simdi olaya gelelim. Eşim işi gereği şık giyinmek zorunda olan biri. Konuşmanı iyi biliyor ağzı da güzel laf yapar, taa küçüklüğünden itibaren diksiyon dersleri almış. Memuriyetinden öncede üniversitede okurken harçligini cikarmak icin çagrı merkezlerinde çalışmıs.
Neyse konuya gelecek olursak. Esimin ayni ortamda calistigi esimden tam 12 yas buyuk bir kadinla konusmalarini yakaladim. Konusmalarin ilk basinda kadin mesaj atmis. İsi bahane ederek birseyler sormus, esim uslubunca cevap vermis ama sonraki gunlerde kadin hep biseyleri bahane ederek esimle konusmaya calismis. Bu boyle tam 4 ay devam etmis ben yeni gordum bu konusmalari. Kadinin konusmalarindan cok rahatsiz oldum resmen esime kur yapiyor.
" İste bugunki toplantida cok iyiydin. Konusmalarini cok begeniyorum. Sen cok iyisin esin cok sansli falan filan. Kadin ilk bu mesajla esime kur yapmaya baslamis. Benimki yuz vermemis ama konusmayida kesmemis. Kadin bir kac kez de buluşmak istemis benimki reddetmis. Kadinin en sonunda ve beni zivanadan cikaran mesaji ise konusmanin basini atlayarak yaziyorum uzun uzun esimi ovdukten sonra sen cok iyi birisin seninle yanlis zamanda karsilastik. Zamani geri almak elimde olsaydi keske yazmis.
Esim bu mesaja karsilik kendisinin evli birisi oldugunu bu konusmalarin yeri ve zamani olmadigini esini(yani beni) sevdigini soylemis. O gunden sonra kadinla bir iki kez daha konusmuslar ama selam naber gibi konusmalar. Esim bazi mesajlarina cevap vermemis.
Ben bu mesajlasmalari yakalayinca, kocama seninle bisey konusmak istiyorum dedim ve mesajlarin hesabini sordum. Kocam hic birsey demeden telefonunu elime verdi ve al neye istiyorsan bakabilirsin hic bir seyi silmedim dedi. Bende bakmama gerek olmadigini, zaten baktigimi ve o mesajlarin hesabini istedigimi soyledim.
Esim yaptigi savunmasinda, kadinin is yerinden bir arkadasi oldugunu ayni odada calistiklarini ve ayni isi yaptiklarini soyledi yani onunla muhattap olmak zorundayim dedi. Neden engellemedin ya da neden bana anlatmadigin diye sordugumda ise beni cok sevdigini, benim cok kiskanc biri oldugum icin, boyle bir nedenden dolayi huzurumuzun kacmasini istemedigini soyledi. Kendi istemesede o kadinla muhatap olmak zorunda kalacagini soyledi. Ayrica o gorev yerinden kurtulmak icin kurum ici gorevlendirme istedigini ancak girevlendirmesinin kabul edilmedigini soyledi. Ve gorevlendirme dilekcelerinin resimlerini de gosterdi. Gercekten imzali muhurlu dilekceler. Pek inandirici gelmesede sustum. Bir kac gundur esime karsi cok soguk davraniyorum esim surekli pesimden kosuyor. Esime karsi olan butun guvenimi yitirdim ve bosanmayi ciddi ciddi dusunuyorum. Kizlar acaba ben mi cok abartiyorum. Ama bir yandan da ruhum incinmis kendimi kandirilmis hissediyorum.
Son düzenleme:
Eşiniz hiçbir şeyi saklamamış.Mesajları silmemiş.İmzalı kaşeli evrakları size göstermiş.Net cevaplar vermiş karşı tarafa.Biraz büyütmüşsünüz gibi geldi bana açıkçası eğer daha önce buna benzer durumlar yaşanmadıysa güven sarsacak bir durumda göremedim.Herkese merhabalar, esimle 3 yillik evliyiz. Her ikimizde memuruz. Birbirimizi severek evlendik. Eşim oturup kalkmasini bile agır başlı ama ayni zamanda eglenceli biridir. Kendisini çok seviyorum.
Simdi olaya gelelim. Eşim işi gereği şık giyinmek zorunda olan biri. Konuşmanı iyi biliyor ağzı da güzel laf yapar, taa küçüklüğünden itibaren diksiyon dersleri almış. Memuriyetinden öncede üniversitede okurken harçligini cikarmak icin çagrı merkezlerinde çalışmıs.
Neyse konuya gelecek olursak. Esimin ayni ortamda calistigi esimden tam 12 yas buyuk bir kadinla konusmalarini yakaladim. Konusmalarin ilk basinda kadin mesaj atmis. İsi bahane ederek birseyler sormus, esim uslubunca cevap vermis ama sonraki gunlerde kadin hep biseyleri bahane ederek esimle konusmaya calismis. Bu boyle tam 4 ay devam etmis ben yeni gordum bu konusmalari. Kadinin konusmalarindan cok rahatsiz oldum resmen esime kur yapiyor.
" İste bugunki toplantida cok iyiydin. Konusmalarini cok begeniyorum. Sen cok iyisin esin cok sansli falan filan. Kadin ilk bu mesajla esime kur yapmaya baslamis. Benimki yuz vermemis ama konusmayida kesmemis. Kadin bir kac kez de buluşmak istemis benimki reddetmis. Kadinin en sonunda ve beni zivanadan cikaran mesaji ise konusmanin basini atlayarak yaziyorum uzun uzun esimi ovdukten sonra sen cok iyi birisin seninle yanlis zamanda karsilastik. Zamani geri almak elimde olsaydi keske yazmis.
Esim bu mesaja karsilik kendisinin evli birisi oldugunu bu konusmalarin yeri ve zamani olmadigini esini(yani beni) sevdigini soylemis. O gunden sonra kadinla bir iki kez daha konusmuslar ama selam naber gibi konusmalar. Esim bazi mesajlarina cevap vermemis.
Ben bu mesajlasmalari yakalayinca, kocama seninle bisey konusmak istiyorum dedim ve mesajlarin hesabini sordum. Kocam hic birsey demeden telefonunu elime verdi ve al neye istiyorsan bakabilirsin hic bir seyi silmedim dedi. Bende bakmama gerek olmadigini, zaten baktigimi ve o mesajlarin hesabini istedigimi soyledim.
Esim yaptigi savunmasinda, kadinin is yerinden bir arkadasi oldugunu ayni odada calistiklarini ve ayni isi yaptiklarini soyledi yani onunla muhattap olmak zorundayim dedi. Neden engellemedin ya da neden bana anlatmadigin diye sordugumda ise beni cok sevdigini, benim cok kiskanc biri oldugum icin, boyle bir nedenden dolayi huzurumuzun kacmasini istemedigini soyledi. Kendi istemesede o kadinla muhatap olmak zorunda kalacagini soyledi. Ayrica o gorev yerinden kurtulmak icin kurum ici gorevlendirme istedigini ancak girevlendirmesinin kabul edilmedigini soyledi. Ve gorevlendirme dilekcelerinin resimlerini de gosterdi. Gercekten imzali muhurlu dilekceler. Pek inandirici gelmesede sustum. Bir kac gundur esime karsi cok soguk davraniyorum esim surekli pesimden kosuyor. Esime karsi olan butun guvenimi yitirdim ve bosanmayi ciddi ciddi dusunuyorum. Kizlar acaba ben mi cok abartiyorum. Ama bir yandan da ruhum incinmis kendimi kandirilmis hissediyorum.
Ancak ben olsam karşı tarafla konuşmamak için kendimi zor tutardım.Şimdi memurriyet koşullarını,iş ortamını vs. bilmediğim için ahkam kesemem amaaaaa bir haddini bildirirdim gibi geliyor bana
Adam siza anlatmamakta cok ama cok hakliymis. Keske mesajlari da silseymis. Resmi evraklar bile inandirici gelmiyorsa bu adam agziyla kus tutsa yaranamaz size. Uzuldum esinize.Herkese merhabalar, esimle 3 yillik evliyiz. Her ikimizde memuruz. Birbirimizi severek evlendik. Eşim oturup kalkmasini bile agır başlı ama ayni zamanda eglenceli biridir. Kendisini çok seviyorum.
Bak bu mantikli. Esimin whatsappindan kadina mesaj atardim. Attigi mesajlari rastgele gordumu, yaptiginin hic hos olmadigini cirkeflesmeden esimi taciz etmeyi kesmesini yazarim.Eşiniz hiçbir şeyi saklamamış.Mesajları silmemiş.İmzalı kaşeli evrakları size göstermiş.Net cevaplar vermiş karşı tarafa.Biraz büyütmüşsünüz gibi geldi bana açıkçası eğer daha önce buna benzer durumlar yaşanmadıysa güven sarsacak bir durumda göremedim.
Ancak ben olsam karşı tarafla konuşmamak için kendimi zor tutardım.Şimdi memurriyet koşullarını,iş ortamını vs. bilmediğim için ahkam kesemem amaaaaa bir haddini bildirirdim gibi geliyor bana
Ay ne alaka ya. Çocuğun velisiymişsiniz gibi. Boyle şeyler yapanlara sadece gülerler, kendi kendinizi rezil etmiş olursunuz durduk yere.Bak bu mantikli. Esimin whatsappindan kadina mesaj atardim. Attigi mesajlari rastgele gordumu, yaptiginin hic hos olmadigini cirkeflesmeden esimi taciz etmeyi kesmesini yazarim.
Eşiniz kabahatli olmamakla birlikte daha net bi tavır gösterebilirdi. Bu konuşmanın yeri ve zamanı değil derken ne demek istedi eşiniz sordunuz mu
Şuan saçmalıyorsunuz yaşça benden büyüksünüz iş arkadaşlığı dışında ablam sayılabilecek yaştasınız evliyim eşimi seviyorum ama ilişkim olmasaydı da asla sizinle birşey düşünmezdim lütfen tekrarlamayın benimle iş dışında hiçbir konuda da muhattap olmayın gibi bişey yazsa çok çok daha iyi olurdu. Kadın da yaptığı terbiyesizlikle iyice bi yüzleşirdi.
Şuan saçmalıyorsunuz yaşça benden büyüksünüz iş arkadaşlığı dışında ablam sayılabilecek yaştasınız evliyim eşimi seviyorum ama ilişkim olmasaydı da asla sizinle birşey düşünmezdim lütfen tekrarlamayın benimle iş dışında hiçbir konuda da muhattap olmayın gibi bişey yazsa çok çok daha iyi olurdu. Kadın da yaptığı terbiyesizlikle iyice bi yüzleşirdi.
Cocugun velisi mi? Belli ki karsida laftan anlamayan bir kadin var adami da taciz ediyor.Anladigi dil buysa eger bence iyi taktik. Rezil olan da kendisi olur. Atacaginiz mesajdaki üslup onemli tabi. Tutup kadina "senin agzini yirtarim ş.llık" yazarsan kendini kucuk dusurursun ama karsi tarafi ayiplar sekilde kendinizi kucultmeden yazarsaniz kendisi rezil olmus olur. Cunku adamin tavri kadini durdurmaya yetmemis demek ki ve kadin devam edecek mesajlara. Napsin mesela? Her gun kadinin attigi mesajlari okuyup aaa sagolsun her gun yaziyor deyip kapatsin mi ya da siz olsaniz ne yapardiniz?Ay ne alaka ya. Çocuğun velisiymişsiniz gibi. Boyle şeyler yapanlara sadece gülerler, kendi kendinizi rezil etmiş olursunuz durduk yere.
Ay ne alaka ya. Çocuğun velisiymişsiniz gibi. Boyle şeyler yapanlara sadece gülerler, kendi kendinizi rezil etmiş olursunuz durduk yere.
Yazanın karısı olduğu ne malum belki adam kendisi karısının ağzından yazdı? Yav böyle iş mi olur madem öyle gitsin işyerinde gövde gösterisi yapsın. Daha garanti.Cocugun velisi mi? Belli ki karsida laftan anlamayan bir kadin var adami da taciz ediyor.Anladigi dil buysa eger bence iyi taktik. Rezil olan da kendisi olur. Atacaginiz mesajdaki üslup onemli tabi. Tutup kadina "senin agzini yirtarim ş.llık" yazarsan kendini kucuk dusurursun ama karsi tarafi ayiplar sekilde kendinizi kucultmeden yazarsaniz kendisi rezil olmus olur. Cunku adamin tavri kadini durdurmaya yetmemis demek ki ve kadin devam edecek mesajlara. Napsin mesela? Her gun kadinin attigi mesajlari okuyup aaa sagolsun her gun yaziyor deyip kapatsin mi ya da siz olsaniz ne yapardiniz?
Sonuna yazan:karisi yazsinYazanın karısı olduğu ne malum belki adam kendisi karısının ağzından yazdı? Yav böyle iş mi olur madem öyle gitsin işyerinde gövde gösterisi yapsın. Daha garanti.
şube değişsin bir yolunu bulsunadam uzaklaşmak için uğraşmış ama olmamış
ne demek uzaklaşana kadar tavır takının adam istifa mı etsin?
konu sahibi eşiniz gerekli tavrı yapmış bence.. geriye kadına sağlam bir uyarı yapmamış olması kalmış sadece
bunu yapmadığı için kızardım ben olsaydım ve eşimle barışırdım
ya adam anlar kadının onunla ne seviyede konuştuğunu başta konuışmuş kadınla normal de olsa eğer bunu bir kadın yaşasaydı ne yapardı? mesela ben niyetini sezdiğim an konuşmazdım onun konuşmamı takdir etmeye ne hakkı var ne gerek var bir kereAy saçmalamayın lütfen. Adamın suçu ne?
Ben hiç bir şey yapmam. Yapacak olan kocamdir. Kadın asla muhattabım değildir. Koskoca adama sen kadını uzaklastiramiyirsun ben uzaklastirayim mi diyeyim? Kocam kadinla ilişki yaşarsa da gene kocamin sorunu, benim engellemelerimle yanımda duracak adam hemen gitsin zaten.Cocugun velisi mi? Belli ki karsida laftan anlamayan bir kadin var adami da taciz ediyor.Anladigi dil buysa eger bence iyi taktik. Rezil olan da kendisi olur. Atacaginiz mesajdaki üslup onemli tabi. Tutup kadina "senin agzini yirtarim ş.llık" yazarsan kendini kucuk dusurursun ama karsi tarafi ayiplar sekilde kendinizi kucultmeden yazarsaniz kendisi rezil olmus olur. Cunku adamin tavri kadini durdurmaya yetmemis demek ki ve kadin devam edecek mesajlara. Napsin mesela? Her gun kadinin attigi mesajlari okuyup aaa sagolsun her gun yaziyor deyip kapatsin mi ya da siz olsaniz ne yapardiniz?
Bu tamamen kendinizi nasil daha iyi hissedeceginizle alakali.Ben hiç bir şey yapmam. Yapacak olan kocamdir. Kadın asla muhattabım değildir. Koskoca adama sen kadını uzaklastiramiyirsun ben uzaklastirayim mi diyeyim? Kocam kadinla ilişki yaşarsa da gene kocamin sorunu, benim engellemelerimle yanımda duracak adam hemen gitsin zaten.
Aynı ofiste çalıştığın biriyle konuşmama gibi bi seçeneğin yok ama.şube değişsin bir yolunu bulsun
ya adam anlar kadının onunla ne seviyede konuştuğunu başta konuışmuş kadınla normal de olsa eğer bunu bir kadın yaşasaydı ne yapardı? mesela ben niyetini sezdiğim an konuşmazdım onun konuşmamı takdir etmeye ne hakkı var ne gerek var bir kere
Kaldı ki konu sahibinin eşi bazı mesajlara cevap vermemiş bile.
Eşiniz mesafesini koysun net bir şekilde iş yerinde merhaba merhaba o kadar iş dışında asla muhattap olmasın illa kadında geri çekilir. Eşiniz zaten evliyim eşimi seviyorum vs yazmış çok şükür Allah şeytana uydurmasın soğuk yapmayın eşinize bence sadece gizliden takip edin yinede belli etmeden eşinizden bir şey görmedikçe ayrılmanız doğru olmaz bence
Adam daha ne yapsın yani ? Gerçekten merak ediyorum adamın ne suçu var kadın böyle ise ve adam zorunlu sonuçta aynı yerdelsr belki ast üst ilişkileri var vs vs yüzyüze bakmak zorunda napabilir adam uslubunca uyarmış kadını .Herkese merhabalar, esimle 3 yillik evliyiz. Her ikimizde memuruz. Birbirimizi severek evlendik. Eşim oturup kalkmasini bile agır başlı ama ayni zamanda eglenceli biridir. Kendisini çok seviyorum.
İyi olmuşEşinizin iş yerine gitme durumunuz var mı?
Onun sevdiği bi tatlıyı alın götürün
Nasılsa aynı odadalarmış bi bakının gezinin oturun bi çay için
Bi olay uydurun
Az önce yolda bi kadın bana çarptı telefonuna bakarken
Pardon da demedi aksine dikkat etsene be dedi bana
Hatanın kendisinde olmasına rağmen
Ona öyle bi baktım ki 3 adım sonra topuklu ayakkabısı mazgala takıldı yere kapaklandı. Benimle uğraşan anında belasını bulur de bi bakış at
Eşiniz de birşey oldu mu hayatım desin
Sizde yok hayatım herşey yolunda gayet dersiniz
Esinin hatası bence kadının kur yaptığını baştan anladığı an önünü kesmekti madem bu kadar yok yordam bilen birisi eşin usulünce en başından bu muhabbeti uzatmaya bilirdi ille kadının ilan etmesini beklemesine sinir oldum ben ve is dışında iş yeri sınırları dışında özel konuşma bana göre değil ama ben kıskanç birisiyim aşırı.