- 30 Aralık 2009
- 22.753
- 88.596
- 40
-
- Konu Sahibi seda84yilmaz
Kahkaha atmak esinden korkuyosun imasi miymiskendinize ozgu sözlüğünüz var sanırım
"Ayy kadınlar kocamı kapacak ayyy süper yakışıklı kocam pis kadınlar " vakası. geçmiş olsunEşim memur.işyerinde popüler lider biri gibi herkesin işine koşuyo, yardımcı oluyo.takıldıkları grup var 3-4 yıldır samimiler.kızları tanıyorum.içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
Eşinden korkuyorsun anlamına gelmez diye düşünüyorum. Komik gelmiş olabilir.Kaplar fazla onları sil temizle lafına kahkaha be anlama gelir sizce
Eşim memur.işyerinde popüler lider biri gibi herkesin işine koşuyo, yardımcı oluyo.takıldıkları grup var 3-4 yıldır samimiler.kızları tanıyorum.içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
Kuzum yazdıklarını okuyunca, tüylerim ürperdi. Ben olsam ben de öyle omuzları açık giysilerle dolaşan kadınları kocamın yanında istemem. Ne hakla kocamın gözlerinin önünde dolanıyor. Yer mi yok? İstese kendisini böyle göze sokmazdı. Ben görüyorsam kocam hayli hayli görür. Bence en doğrusu diplomasız, evde oturup, ev işi yapan, burnunu pencereden çıkarmayan bir koca bulmak gerek. Dışarı çıkıp kadın görüyorlar saygısızlar.
Beğendiyseniz tüyo isteyin siz de aynı tarzı yapın, hasetlenip fesatlanmayın oturduğunuz yerde.Ben aşık oldu demedim diğerleriyle samimiyetini kıskandı muhtemelen çünkü diğerleriyle daha samimi, bu kız ise o kadar samimi değilken giyim kuşam diğer kızların aynısı oldu ve aynı ortamda daha çeneniz ve muabbete giriyo eşimin.her detaydan bahsetmedim ilk yazdıra.eşime bayıldığı için demedim kafın kıskançlığı bence konu
alakası ne tam olarak ? Şuan iş yerimde tüm işlerimi bitirmiş kahvemi yudumlayarak yanıtlıyorum. Yani evet bir tık boş vaktim var.Çok boş zamanınız var galiba.
Amma kıskanmışsınız kadını. İçlerine giremiyor musunuz yoksa, ondan mı bu tatava?Kadının tek ortamı o diyebilirim o grupla mutlu ve onlarla takılıyo sadece, giyimi diğer kızların aynısı oldu etek gitmezdi şimdi etek çoraptan başka gşymiyo.tarzı beni ilgilendirmez, kız gruptan farklı kalmak istemiyo ve en az o samimiykem en çok yorum emoji vs onda
Bütün kadınlar eşinizle samimi olmaya mi çalışıyor yani? Aralarında kıskançlık oluyor bu yüzden.Ben aşık oldu demedim diğerleriyle samimiyetini kıskandı muhtemelen çünkü diğerleriyle daha samimi, bu kız ise o kadar samimi değilken giyim kuşam diğer kızların aynısı oldu ve aynı ortamda daha çeneniz ve muabbete giriyo eşimin.her detaydan bahsetmedim ilk yazdıra.eşime bayıldığı için demedim kafın kıskançlığı bence konu
Yanlış etiketledim
Yanlış etiketledim
Yanlış etiketledim
Yanlış etiketledim
Seni yanlışlıkla alıntılamış.alakası ne tam olarak ? Şuan iş yerimde tüm işlerimi bitirmiş kahvemi yudumlayarak yanıtlıyorum. Yani evet bir tık boş vaktim var.
bana yanlışlıkla atar yapılmışSeni yanlışlıkla alıntılamış.