Eşimin iş grubundaki evli bayandan kuşkulanmaya başladım,eşimin hesabına gizli girer oldum.yanlış mı sizce?

Bir ne giyindiğimize karışmamışlardı ajkdKJDHJkdd
Kaç yıllık aynı odada çalıştıgım eski iş arkadaşımla (erkek) seçim günü yazıştık biraz, sonra aradım eşi açtı telefonu.
Üç beş hasbihal ettikten sonra bir baktım ki whatsapptan engelliyim.
Salak mıdır, nedir.

Son düzenleme:
Ben iş yeri arkadaşlarının birbirlerinin yazışmalarına emoji vs heleki kalp atmasına aşırı irite oluyorum . Bana atılınca hoşlanmıyorum birkere iş resmiyetine uymuyor ikinciside elin evli adamına ne diye kalpli cicili emoji atılır anlamış değilim. Bende rahatsız olurdum Eşinizde yorum yazmamalıydı dm den ne munasebet burda o da hatalı. Resmi konuşmalardan rahatsız oluyorsanız haksızsınız ama emoji varsa bende rahatsız olurdum. Ama bir kadın giyimine kuşamına dikkat ediyor diye kocanızı avlamaya çalışmıyor bu da hatalı bir fikir her bakımlı hatunu düşman bellemeyelim.
Lakin bunlardan başka birşey varki iç güdüsel olarak rahatsız olduysanız takipte kalın. Kimseye güven olmuyor

"Ayy kadınlar kocamı kapacak ayyy süper yakışıklı kocam pis kadınlar " vakası. geçmiş olsun

Kaplar fazla onları sil temizle lafına kahkaha be anlama gelir sizce
Eşinden korkuyorsun anlamına gelmez diye düşünüyorum. Komik gelmiş olabilir.

Genel olarak aralarındaki yakınlıkta rahatsız oluyorum deseniz daha anlaşılır benim için.
Ama kadının kıyafetine bu kadar kafa yormanız, başka sosyal ortamı yok demeniz nereden biliyorsunuz, eşinizin iş arkadaşının özel hayatını? Ayrıca gruba ayak uydurmaya çalışıyor olsa bile size ilgilendirmez ki. Niye eşinize bağlıyorsunuz bunu ?

Kuzum yazdıklarını okuyunca, tüylerim ürperdi. Ben olsam ben de öyle omuzları açık giysilerle dolaşan kadınları kocamın yanında istemem. Ne hakla kocamın gözlerinin önünde dolanıyor. Yer mi yok? İstese kendisini böyle göze sokmazdı. Ben görüyorsam kocam hayli hayli görür. Bence en doğrusu diplomasız, evde oturup, ev işi yapan, burnunu pencereden çıkarmayan bir koca bulmak gerek. Dışarı çıkıp kadın görüyorlar saygısızlar.

Erkek dedigin perdeyi bile acmadan evde oturur, çalışmakta neyin nesiymis ahwysy

Beğendiyseniz tüyo isteyin siz de aynı tarzı yapın, hasetlenip fesatlanmayın oturduğunuz yerde.

Amma kıskanmışsınız kadını. İçlerine giremiyor musunuz yoksa, ondan mı bu tatava?

Bütün kadınlar eşinizle samimi olmaya mi çalışıyor yani? Aralarında kıskançlık oluyor bu yüzden.

Konuda kıskançlık olduğu kesin ama bilin bakın asıl kıskanan kim?

Siz o giyim tarzını değiştiren kadını kıskanmışsınız,belli ki bayağı da güzel olmuş bu ablanın yeni imajı ondan bu fokurdamalarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…