- 3 Temmuz 2023
- 123
- -63
- 40
- Konu Sahibi seda84yilmaz
Kalp
Mesela uzgun surat atsa bunun anlami ne olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela uzgun surat atsa bunun anlami ne olurdu
kimisi kocasını yüceltiyor. Benim kocam kendince ve benim gözlemimle çok tatlış çok yakışıklı. Ama bu demek değil ki sokaktaki tüm kadınlar ona aşık hepsi ona asılıyor. İşte kimisi böyle sanıyorYok be abartıyor eminim yüzüne bakılmaz bir tipi vardır benimki öyle mesela kimse bakmıyor
Uzgun surat kalp atmak anlamında mi
Her detayı roman gibi yazacak halim yoktu aşık olmadan bahsetmedim ayrıca samimiyeti kıskanma dedimkimisi kocasını yüceltiyor. Benim kocam kendince ve benim gözlemimle çok tatlış çok yakışıklı. Ama bu demek değil ki sokaktaki tüm kadınlar ona aşık hepsi ona asılıyor. İşte kimisi böyle sanıyor
Çok boş zamanınız var galiba.bazı kadınlar sanıyor ki, tüm kadınlar tava suratlı kocasına aşık
Ben aşık oldu demedim diğerleriyle samimiyetini kıskandı muhtemelen çünkü diğerleriyle daha samimi, bu kız ise o kadar samimi değilken giyim kuşam diğer kızların aynısı oldu ve aynı ortamda daha çeneniz ve muabbete giriyo eşimin.her detaydan bahsetmedim ilk yazdıra.eşime bayıldığı için demedim kafın kıskançlığı bence konuAyy ne kocaymış herkes ölüyor senin pasaklı kocana. Yahu biz kadınlardan elinizi çekin. İstediğimizi giyelim bu aranmak değil! Yeter be sanane kadının giyiminden kıskanç sen de öyle giyin o zaman
Kadin tarzini değiştirmiştir,Eşim memur.işyerinde popüler lider biri gibi herkesin işine koşuyo, yardımcı oluyo.takıldıkları grup var 3-4 yıldır samimiler.kızları tanıyorum.içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
Çok boş zamanınız var galiba.
Yanlış etiketledimÇok boş zamanınız var galiba.
Kadının tek ortamı o diyebilirim o grupla mutlu ve onlarla takılıyo sadece, giyimi diğer kızların aynısı oldu etek gitmezdi şimdi etek çoraptan başka gşymiyo.tarzı beni ilgilendirmez, kız gruptan farklı kalmak istemiyo ve en az o samimiykem en çok yorum emoji vs ondaKadin tarzini değiştirmiştir,
Is yerinde her etek corep giyen eşinizin dikkatini cekmek icin mi öyle giyiniyor olacak size göre
Önemli olan eşiniz,
Eşinizin daha once bu konularda bir vukuati oldu mu?
Asıl güvenmediginiz o olabilir mi?
Kaplar fazla onları sil temizle lafına kahkaha be anlama gelir sizceEşinizi gözünüzde çok büyütüyor olabilir misiniz?
Kadının kıyafetleriyle konunun alakası nedir? Gözünüze yeni tarzı güzel geldi, kıskandınız diye düşündüm.
Kahkaha atmayı da tamamen kendi kendinize yorumlamışsiniz.
Yengem hitabı kıskanma açısından değilde genel olarak rahatsız ederdi beni sanırım.
Eşini tanıdığı için öyşe diyo öyle söylemiş öyle kalmışKaplar fazla onları sil temizle lafına kahkaha be anlama gelir sizce
Birinin giyimi ilgilendirmiyor ben de giyiyorum mesele o muUzun etekler, tunikler alıp kadına götürüp verin ne münasebet size sormadan açık kıyafetleri giymeye başlamak sizin bu konudaki karar mercii olduğunuzu unutmuş hatırlatın.
Kadının tek ortamı o olduğunu nereden biliyorsun yahu ben kardeşiminkini bile bilmem. Ay cidden iyi değilsiniz.Kadının tek ortamı o diyebilirim o grupla mutlu ve onlarla takılıyo sadece, giyimi diğer kızların aynısı oldu etek gitmezdi şimdi etek çoraptan başka gşymiyo.tarzı beni ilgilendirmez, kız gruptan farklı kalmak istemiyo ve en az o samimiykem en çok yorum emoji vs onda
Mesele o değil dünya yakışıklısı, güzeller güzeli, maşallah inşallah kocanızın dikkatini çekmek için giyinmesi zaten.Birinin giyimi ilgilendirmiyor ben de giyiyorum mesele o mu