Eşimin iş grubundaki evli bayandan kuşkulanmaya başladım,eşimin hesabına gizli girer oldum.yanlış mı sizce?

Yaa insan arasıra kocasını kıskanmak yoluyla bir heyecan yaratmak istiyor evlilik hayatında :))

Ama hiç hoş olmuyo yaa fazla ileri gidince ve paranoya gibi yapınca..
Arkadaşlıklar falan bozulacak şimdi durduk yere

Aynen bilerek tipsiz kısa adam sevdim😃😃 birilerine yem atıyor ama ona bakan yok devam etsin böyle 😃

Tipsizlerin sevgilileri de baya kıskanç olabiliyor. 😀
Bir tanesi benim saçımı başımı yolacakti mesela. 😆

Hayır yani beni sevgilisiyle denk görmesine mi yanayım. Son erkek olsa bakmayacağım çocuk yüzünden dayak yeme tehlikesi geçirmeme mi yanayım bilemedim ya. 🤐
Ustelik cocukla sohbetim, tanisikligim bile yoktu.
Cok degisik ruh hastasi tipler gördüm cidden. 🙄

Hayır yani beni sevgilisiyle denk görmesine mi yanayım. Son erkek olsa bakmayacağım çocuk yüzünden dayak yeme tehlikesi geçirmeme mi yanayım bilemedim ya. 🤐
Ay nasıl oldu? Eğlenceli komikli bi' şeyler var gibi, Allah aşkına anlat. 😃

Eşim memur.işyerinde popüler lider biri gibi herkesin işine koşuyo, yardımcı oluyo.takıldıkları grup var 3-4 yıldır samimiler.kızları tanıyorum.içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
Bence kuruntu yapma. Ortalikta elle tutulur bir sey yok. Kadinsal hisler sadece. Kocani tut sen. Birak kim ne yapiyorsa yapsin

Ben aşık oldu demedim diğerleriyle samimiyetini kıskandı muhtemelen çünkü diğerleriyle daha samimi, bu kız ise o kadar samimi değilken giyim kuşam diğer kızların aynısı oldu ve aynı ortamda daha çeneniz ve muabbete giriyo eşimin.her detaydan bahsetmedim ilk yazdıra.eşime bayıldığı için demedim kafın kıskançlığı bence konu

he kadın diğer kadınlar gibi giyinmek istememiştir kesin eşinizin dikkatini çekmek için tarzını değiştirmiştir.

Aynen aynen ben Marmaray da böyle sağa döndüm, bir çocuk gördüm yeni estetik olduğum için burunlar ilgimi çekiyor. Çocuğun burnu o kadar kötüydü ki Allah affetsin şok olmuştum burnuna kitlendim yanında sevgilisi bir sarıldı yanındayken bile utanmadan bakıyorlar diye bağırdı sanki o olmasa sevgilisine bakıcam 😃

Ay nasıl oldu? Eğlenceli komikli bi' şeyler var gibi, Allah aşkına anlat. 😃

Bir eğlencesi yoktu ya toplu bir arkadaş buluşmasiydi. Gün sonunda da fotoğraf çekmek istediler bu tipsiz arkadaş fotoğraf çekilirken yanımda durmuş ama birlikte poz filan vermiyoruz aramızda mesafe var, yan tarafimda durdugunun farkinda bile değildim.
Kendisini de tanımıyorum hayatımda ilk defa gordum ustelik sohbet bile etmedik gruptan bir arkadaşın arkadaşı olarak gelmiş. 🥹 sevgilisi de çıldırmişti fotoğrafı görünce.😅 Beni dövmeye gelecekti.🫠 Diğer arkadaşlara filan yazıp tehditler savuruyordu.

Bi de görsen sıska, kısa boylu bir şey tipte yok. Gözü görmüyordu herhalde kizin.😃

Kuzum yazdıklarını okuyunca, tüylerim ürperdi. Ben olsam ben de öyle omuzları açık giysilerle dolaşan kadınları kocamın yanında istemem. Ne hakla kocamın gözlerinin önünde dolanıyor. Yer mi yok? İstese kendisini böyle göze sokmazdı. Ben görüyorsam kocam hayli hayli görür. Bence en doğrusu diplomasız, evde oturup, ev işi yapan, burnunu pencereden çıkarmayan bir koca bulmak gerek. Dışarı çıkıp kadın görüyorlar saygısızlar.
Kocamı çalıştırmam . Çalışma ortamı bir erkeğe göre değil bence de. Otursun evinin erkeği olsun

Eşim memur.işyerinde popüler lider biri gibi herkesin işine koşuyo, yardımcı oluyo.takıldıkları grup var 3-4 yıldır samimiler.kızları tanıyorum.içlerinden biri aslında daha düzgün ama 1 yıldır dikkatimi çeken giyimi çok değişti.etekler çoraplar vs, bi diğerine özendi kıskandı gibi.sanki ilgi çekmeye çalışmayabaşladı gibi .eşini de tanıyorum düzgünler ama sanki benimkinin ilgisini çekmeye çalışıyo başka niyet drğil de diğerlerinden samimiyetini kıskanıyo gibi.bunlar yıllardır doğumgünü konser vs grupça takılıyolar.gerçkten kötü anlarında yardımcılar vs.ama iş biraz kadınsı olmaya gelince iş değişiyo.eşimin instagrama girdim, hikayelere yorum alkış fln ikonlar olur ya,eşim o kıza yazmış ki ortalık hep kalp biraz temizleyiver yengem dşye.ona öyle hitap ediyo.eşini de tanıdığı için.o da kahkaha ikonu atmış.yani eşinden korkuyosun iması.dediğim gibi aralarında en düzgün o gözüküyo ama sanki ilgiyi kendşne çekmek istiyo, giyimi aşırı değişti.ne yapmalıyım
Yavaşça en son açtığım konuyu oku. Beklemiyorum sakın deme çünkü bizim şirkette karısını mı dersin kocasını mı dersin sevgilisini mi dersin aldatan aldatana. İçine böyle bir kuşku düştüyse kesinlikle derim. Geçmiş olsun. Şu hayatta yapacağım en son şey evlenmek olacak. Çünkü kendimden başka kimseye güvenmiyorum.

Ben aşık oldu demedim diğerleriyle samimiyetini kıskandı muhtemelen çünkü diğerleriyle daha samimi, bu kız ise o kadar samimi değilken giyim kuşam diğer kızların aynısı oldu ve aynı ortamda daha çeneniz ve muabbete giriyo eşimin.her detaydan bahsetmedim ilk yazdıra.eşime bayıldığı için demedim kafın kıskançlığı bence konu
Herkes senin kocanla samimi olmak icin sirada demek. Ilginc 🫨

Yavaşça en son açtığım konuyu oku. Beklemiyorum sakın deme çünkü bizim şirkette karısını mı dersin kocasını mı dersin sevgilisini mi dersin aldatan aldatana. İçine böyle bir kuşku düştüyse kesinlikle derim. Geçmiş olsun. Şu hayatta yapacağım en son şey evlenmek olacak. Çünkü kendimden başka kimseye güvenmiyorum.
Bu konuda haklısın aldatmak aşırı normalleşmiş

X