Eşimin iş grubundaki evli bayandan kuşkulanmaya başladım,eşimin hesabına gizli girer oldum.yanlış mı sizce?

Yok be abartıyor eminim yüzüne bakılmaz bir tipi vardır benimki öyle mesela kimse bakmıyor
kimisi kocasını yüceltiyor. Benim kocam kendince ve benim gözlemimle çok tatlış çok yakışıklı. Ama bu demek değil ki sokaktaki tüm kadınlar ona aşık hepsi ona asılıyor. İşte kimisi böyle sanıyor

Her detayı roman gibi yazacak halim yoktu aşık olmadan bahsetmedim ayrıca samimiyeti kıskanma dedim

Eşinizi gözünüzde çok büyütüyor olabilir misiniz?
Kadının kıyafetleriyle konunun alakası nedir? Gözünüze yeni tarzı güzel geldi, kıskandınız diye düşündüm.

Kahkaha atmayı da tamamen kendi kendinize yorumlamışsiniz.
Yengem hitabı kıskanma açısından değilde genel olarak rahatsız ederdi beni sanırım.

Ayy ne kocaymış herkes ölüyor senin pasaklı kocana. Yahu biz kadınlardan elinizi çekin. İstediğimizi giyelim bu aranmak değil! Yeter be sanane kadının giyiminden kıskanç sen de öyle giyin o zaman
Ben aşık oldu demedim diğerleriyle samimiyetini kıskandı muhtemelen çünkü diğerleriyle daha samimi, bu kız ise o kadar samimi değilken giyim kuşam diğer kızların aynısı oldu ve aynı ortamda daha çeneniz ve muabbete giriyo eşimin.her detaydan bahsetmedim ilk yazdıra.eşime bayıldığı için demedim kafın kıskançlığı bence konu

Kadin tarzini değiştirmiştir,
Is yerinde her etek corep giyen eşinizin dikkatini cekmek icin mi öyle giyiniyor olacak size göre

Önemli olan eşiniz,
Eşinizin daha once bu konularda bir vukuati oldu mu?
Asıl güvenmediginiz o olabilir mi?

Kadının tek ortamı o diyebilirim o grupla mutlu ve onlarla takılıyo sadece, giyimi diğer kızların aynısı oldu etek gitmezdi şimdi etek çoraptan başka gşymiyo.tarzı beni ilgilendirmez, kız gruptan farklı kalmak istemiyo ve en az o samimiykem en çok yorum emoji vs onda

Kaplar fazla onları sil temizle lafına kahkaha be anlama gelir sizce

Kadının tek ortamı o olduğunu nereden biliyorsun yahu ben kardeşiminkini bile bilmem. Ay cidden iyi değilsiniz.

Valla benimde bir iş arkadaşım var evli bende eşimden yeni boşandım sayılır. Çokta samimiyiz. İkimiz aynı odada tekiz. Hiçte aramızda öyle bir durum yok. Yani sadece arkadaşız. Çok güleriz birlikte.birbirimize takılırız filan ama asla aramızda farklı bir durum yok.

benim hakkımda da böyle düşünen acayip eşler var mı diye düşünceye sürükledi bu başlık beni

10 yıldır tanıdığım karşı cins olan iş arkadaşıma ''hacım'' diye hitap ediyorum o da bana ''hacım'' diyor.
yürüyor muyum acaba ben bu adama

ne kadar boş vaktiniz varda bunları düşünüyorsunuz hayret doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…