Eşimin iş durumu ve köyde yaşama fikri

bu kişiyle mutlu olacağını sanmıyorum asla çocuk yapma

Hazır ikinizde memursunuz mesleğiniz var ama o saçmasapan hayaller kuruyor mantık sıfır. Üzgünüm yıllar geçsede bu saçmalaması devam edecek .O yüzden dikkatli ol.

Bu tarz adamlar ömür tüketir.
Kimse hobisi olan işi yapmiyor, ama ekmek parası deyip sahipleniyor.
Şu an kaç yüz bin kisinin hayali belki yaptigi memurluk.
Aynen ömür törpüsü böyle kişiler olgunlaşmamış çocuk gibiler .Bugün istifa edeceğim köyde yaşayacağım der o biter yarın saçma başka bir fikirle daha gelir değişmezler yorucu kişilikler maalesef

zarardan başka birşey değil

konuyu okur okumaz benimde gözümün önüne hallederiz kadir geldi

Acı gerçekleri söylediniz
Çok haklı .Eşiniz olgunlaşamamış çocuk gibi hayal dünyasında yaşıyor sorumluluk almak istemiyor muhtemelen köye gitmek istemesinin asıl sebebide anasının dizinin dibinde oturmak.Manipülasyon yaparakta seni etkileyip isteklerini gerçekleştirmek istiyor.Yok yanında olmalıymışsın yoksa gitmeliymişsin vs .Senin ona olan sevgini zaafını kullanıyor.Gözünü dört aç.Bu aşkın bittiğinde ben niye onu dinledim niye dinledim diye pişman olacağın şeyler yapma.

Keşke hiç evlenmeseymiş ya da köyden çalışmayan bir kadın alsaymış.

kendine zarar ettiği gibi senide batıracak kımıl zararlıları bunlar iyiki onu dinleyip işini bırakmamışsın

Memur öğretmen kızı bulmuşlar daha gözüde açılmamış hemen nikahlayalım demişler

Seni sömürür hayatını karartır bu aile .Elin büyümemiş çoçuğunu senmi adam edeceksin o değişmez

çalışmak zor geliyor galiba, anasının dizinin dibinde olmak istiyor sanıyorum.
E bırakın gitsin ne hali varsa görsün. Çocuk yokken ayırın yolları bence, kafasına koymuş köye gidemese bile çalışıp çocuk sorumluluğu alacak karaktere sahip mi iyi düşünün. Yoksa tüm yük sizde mi olacak?

Evli bir insan istifa kararını tek başına veremez. 18 yaşında değilsek, evlendiğimiz kişinin maddi durumuna da bakarak karar veriyoruz evliliğe. Kim ipsiz sapsız bir adamla bir ömür geçirmek ister? İkiniz de aynı işi yapıyorken, onun sıkılıp istifa etmeye hakkı yok. Bence çocuk fikrinden önce alın karşınıza konuşun. Tek başına bir karar alıyorsa, sonuçlarına da tek başına katlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…