- 28 Haziran 2015
- 77
- 155
- 23
- 46
Ne yapayım.konustum kavga da ettim sakince de dedim sarılarak da dedi m her turlusundenVe eklemeden gecemiyecegim esiniz sizi seviyor olabilir ama eger o kizin muhabbetinden hoslanmasa , onunla zaman gecirmekten hoslanmasa bu kadar yazismazdi. Her firsati degerlendirmis , bence bu is cigirindan cikmadan mudahale edin.
Ama.esiniz canım demiş.benim eşim espri yapıyor sadece ve ninem diye hitap ediyorSiz bir erkek arkadaşınızla kakarakikiri yapsanız hoşuna gider miymiş sorun. Benim ilk evliliğim de de aynı muhabbetler dönmüştü. Benden 15 yaş ufak stajyerim bir pazar akşamı ertesi gün gelemeyeceğini bildirmek için bana sms atmıştı x abla yarın işe gelemeyeceğim bilginiz olsun diye sadece.bir ve evde kıyamet kopmuştu ne bu samimiyet diye.
Aradan 2 3 ay sonra şarjım bittiği için eş kişisinin telefonundan internete girerken canım uyudun mu diye sms gelmişti. O an ben de ortalığı ayağa kaldırmıştım. İnkar etmişti ama resmen flört ediyorlardi diğer smslere de göz attığımda farkettim. Ve sürekli eve gelene kadar telefonlaşmalar. Arkadaşız sadeceler havada uçuştu. Konuşmayacaksın dedim, tamam dedi ama dinlemedi. Arama geçmişini vs temizleyip eve gelmeye başladı. Aradım kadını sen kimsin nesin diye. Bıçak gibi kesildi arama kayıtlarına baktığımda. Ama kadın bahsetmemiş olacak ki aradığımdan bahsini bile açmadı. Ki bilse aradığımı üste çıkıp kavga yaratırdı....
Siz bir erkek arkadaşınızla kakarakikiri yapsanız hoşuna gider miymiş sorun. Benim ilk evliliğim de de aynı muhabbetler dönmüştü. Benden 15 yaş ufak stajyerim bir pazar akşamı ertesi gün gelemeyeceğini bildirmek için bana sms atmıştı x abla yarın işe gelemeyeceğim bilginiz olsun diye sadece.bir ve evde kıyamet kopmuştu ne bu samimiyet diye.
Aradan 2 3 ay sonra şarjım bittiği için eş kişisinin telefonundan internete girerken canım uyudun mu diye sms gelmişti. O an ben de ortalığı ayağa kaldırmıştım. İnkar etmişti ama resmen flört ediyorlardi diğer smslere de göz attığımda farkettim. Ve sürekli eve gelene kadar telefonlaşmalar. Arkadaşız sadeceler havada uçuştu. Konuşmayacaksın dedim, tamam dedi ama dinlemedi. Arama geçmişini vs temizleyip eve gelmeye başladı. Aradım kadını sen kimsin nesin diye. Bıçak gibi kesildi arama kayıtlarına baktığımda. Ama kadın bahsetmemiş olacak ki aradığımdan bahsini bile açmadı. Ki bilse aradığımı üste çıkıp kavga yaratırdı....
Her musadahm edersen aramız kesin bozulir dedi.kiza cevap yazmayacaksin dediOnlar yakin arkadas olsa esin seni de tanistirirdi veya kiz isterdi esinle tanisayim diye ama bunlar şakalasmiyor bildigin kendilerince espri(!) yaparak cilvelesip birbirlerine takiliyorlar. Sıkışinca instagram silerim diyor madem bir sey yok neden siliyor kullansin. Kiza mesaj at akilli olsun... bu isin sonu iyi degil...
Sen kadına göz dahı versene gıt ıs yerıne al hesabını kadının rezıl et arkadaslarının yanındaBeni rahatlattı rahatlattin gerçekten.abartiyorum değil mi sacmaliyorum.gece mesajlasmalari ve espriler kafama tajtim
E tabi öyle diyecek, daha rahat flörtleşmek için diyemezdi ya!... Siz aynısını yapsanız ne hissederdi acaba? Cevabı da kötü niyetim yok deseydiniz? Yok kusura bakmayın da eşinizle kız resmen cilveleşiyorlar!...Ben bile sinir oldum :/Şifre değiştirmesi sonra da hesabı silmek istemesi falan çok garip. Yani resmen sizin kızacağınız konuşmaları görmeyin diye yaptığı aşikar!...Şifreyi onu takip etmemden rahatsız olduğu için değişmiş
Bariz flörtleşiyorlar.Ne yapmaliyiy fikir verin
Durumun en kisa ve guzel ozeti. Tartismaya ragmen adam hala yazismaya devam ediyorsa bu o kadina deger verdigini gosteriyor. Ve karisini hice saydigina.Benim eşim benimle huzursuz olma pahasına bir kızla mesajlaşiyorsa bu bana değil karşı tarafa değer verdiğini gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?