Evet kaldiramadigim şey haberinin olmaması ve süreç içinde aptal yerine konularak açıklamalar yapılması.cocuklar büyüyünce illa yine bize ihtiyacı olacak.dugunleri olacak falan ...onlar için devam etmeli bu evlilik.zaten bu evlilik kötü bir evlilik degikdi.kendimi toplanan gerekiyor.zaman herşeyin ilacı bakalım ne olacak.cok sağolunAslında çift terapisi alabilirsiniz. Bu ikinize de iyi gelir. Sizin göremediğiniz noktaları psikolog gorur hem. Bu kadar dusunmenize gerek de kalmaz. Ayri ayri da aliyorlar sizi.
Yeılların hatırına birbirinize bunu yapmalısınız. 3 evladiniz var ve bu evlilik devam edecekse de bitecekse de(inşallah mubarek gunde dua ediyorum ki bitmez ikiniz de mutlu olursunuz) bu terapiye ihtiyaciniz olabilir.
Insan bu.. beşer de şaşar da. Sanırım sizin için önemli olan ziyade şey sizinle oynanmamasi aptal yerine koyulmadiginizdan emin olmak istiyorsunuz.
Eşinize bunu belirtin. O da sanırım bu terapi olayını seve seve kabul edecektir.
Evet kaldiramadigim şey haberinin olmaması ve süreç içinde aptal yerine konularak açıklamalar yapılması.cocuklar büyüyünce illa yine bize ihtiyacı olacak.dugunleri olacak falan ...onlar için devam etmeli bu evlilik.zaten bu evlilik kötü bir evlilik degikdi.kendimi toplanan gerekiyor.zaman herşeyin ilacı bakalım ne olacak.cok sağolun
Siz adamı adamdan çok savunuyorsunuz, böyle olmaz . Mahvolduysa kendi yaptıkları yüzünden mahvoldu. Bu kadar merhamet etmeyin şu adama yahu.Psikyatriste gittim.travma sonrası stres bozukluğu var dedi.ilac verdi.ramazandan dolayı içmiyorum.ramazandan sonra başka Dr a yine gidcem.esim ben de gidcem ben de mahvoldum diyor.ozaman kendimi suçlu hissediyorum acaba günahını mi aliyorum
Işte üzücü olanda bu ağaca kurt düştü o güven bikere gitti bundan sonra bi tartışsanız bi uzak hissetseniz aklınıza gelecek inşallah zamanla aşarsınız bunudaHer an konuyu gündeme getirmiyorum fakat biraz ilgi göstermese bana ,tamam o kızı dusunuyor benle ise zorluyor diye düşünüyorum böyle paranoyak oldum
Teşekkürler yorum için.insan ara sıra boşluğa düşebilir.cicuklardan bubalirsin falan.oyke insanlar var ki acı hayatları olan benim gordugim.misal çocuğu özürlü adamin ders bitene kadar cicugujun başını bekliyor,kucağında taşıyor teneffüslerde benim velim bu.bu adam napsin şimdi . sıkıldı bunaldı diye karısını mi aldatsin.cocukkardan sikilmasi gereken varsa benim .eşim sabah 7 akşam 8 geliyor eve.asil benim aldatmam gerek.guzellikke de konuştum hep yargilamadim.esim seni sevdiğimi ne kadar çok değer verdigimi bu olayla daha iyi anladım,beni birakip gitmeme izin vermeyeceğim diyor.itiraf ediyor samimi olduğunu.belki de inanmaliyim artık benden başkasını gözü görmeyecek.fakat benim aklımdan hiç çıkmıyor ki.bu olay bana olumlu yansıdı diyor eşim.ama bana olumlu yansımadı.hala bunu nasıl yapar,ben aynısını yapsam kendimi eşimi aldatmış hisserim diyorum.cekip gitmek istiyorum.ama 3 çocuk ezilecek mahvoldum.ya gerçekten de hep sadık olursa onu bırak çocuklarına yazık.ama aklımdan cikmiyor.cok yiprandim çok.sms lerde ne yazdığını itiraf etmiyor, hatırlamıyorum diyor.onsan günde 20 SMS atarsa birine hatirlamazmi.zorlayinca büyük ihtimal geyikti diyor.ben o kızı önemsemiyorumki sen bosansan o kızla olmaz zaten diyor.Size dua edeceğim hususi olarak birazdan.
Içinizdeki kabz hali feraha ersin insaAllah.
Bir de yargilayici bir dille değil de, ben diliyle biraz samimane konuşsanız mi ki? Guzel giden saygı çerçevesinde bir evlilik idi bugüne kadar nitekim. Acaba kırılma noktası ne olmuş da böyle meyillere gerek duymuş? Söylemek istediğim şey derinlere inerek o hastalığı bularak artık neyse o, tedavi etmeniz birlikte. 3 kucuk çocuk birbirinizi ihmal etmenize sebebiyet vermiş olabilir mi acaba? Son aylarda kaliteli zaman geçirebildiniz mi yahut ikiniz de birbiriniz için kendinize baktınız mi maddi manevi beslediniz mi?
Spora giden bir bey misal. Size de ona da iyi gelebilecek hayatinizda ufak değişimlerle bu sureci atlatabilirsiniz belki de.
Samimane konuşmanız belki ikinize de iyi gelir. Evet anne babasınız. Evet eşsiniz. Ama aynı zaman da arkadaş, hatta hayatı birlikte göğüsleyen iki samimi dostsunuz...
Olan verilere göre konuşuyorum, bir kaç kez başbaşa sohbet etmekten mutlu olan bir eşin hayatında hissettiği bir boşluk olmalı belki de. Bunun üzerine giderseniz belki Ikinizin güven duygusuna da iyi gelir diye düşünüyorum.
Gününüz hayırlı geçsin.
Esim kesinlikle kızım yanlis hatırlıyor diyor.bosanmaya cikiyorum yine aynı şeyi yaptım ciddi olarak.sana engel olacagim dedi.Bu ne ya böyle hem suçlu hem güçlü . Dikkat edin üzerinizde psikolojik bir baskı kurmaya çalışıyor kendince . O da kendi yaptıklarını masum bir kaçamak olarak görüyor kendince o yüzden kendini bu kadar haklı görüyor .
Eğer onsuz daha güçlü olabileceksınız kendi yolunuzu çizin . Yok ben çocuklarım için ( ki bu bana göre bahane ) burda kalırım derseniz geçmişe biz çizgi çizin . Doğrusu kadından daha çok şüphelendim , eşin zaten başı başına bir suç işliyor . Kadında tuhaf olan bir şey var . Kocanızla bu kadar samimi olması ve buda demek ki daha önce bir şeyler yaşanmış olması olasılığı daha çok akla getiriyor.
Siz nasıl olabileceksiniz ona göre hareket edin . Yok kocaymış yok babaymış vs . Bunlar sadece kişinin kendini avutması . Eğer eşiniz verdiği sözlerin arkasında dursaydı kesinlikle devam edin derdim . Eşinizin bu süreçte bile davranışları hiç normal değil
Ya tamamen unutmaya çalışın ya da verin eline valizi koyun kapının önüne yolunuza bakın. Böyle gittikçe bu evlilik iflah olmayacak.Bu mu eşinizin size “köpek olmuş” hali? Siz adama rest çekeceğinize utanmadan adam size rest çekiyor.
Bilinen sonu ertelemekten başka birşey değil yaptığınız, ayrıca bu işin sonunda muhtemelen eşiniz sizden boşanmak isteyecek ve bir de “senin yüzünden” diyerek suçlu ilan edileceksiniz...
Eşimin anormal pişmanlığı ,beni kaybetmekten aşırı korkması zaten bosanmama engel okuyor.ya gerçekten pişman ise ya o kadınla sadece hoş vakit gecirmis ötesi yok ise.bu nedenle de gidemiyorum.artik bu konuyu desmeyecegim evet.esimin hareketleri önümüzdeki sürec,konuya bakış acimi değiştirecek diye düşünüyorum.onu sürekli sorgulamam onun beni bırakmasına sebep olmaz,ama konu basitlesmeye başlar onun gözünde.bu anlamda artık yargilamamaliyimYazmadan edemeyeceğim.
Ya artık eşinize bu konuyla ilgili soru sormayın
(Adam hazır en son yalvarmışken affedin ya da affetmiş görünün ve artık evine bağlamaya çalışın)
Ya da boşanın gururunuzla. Gururunuzla derken yanlış anlamayın sakın. Eşinizin gözündeki değerinizi yitirmemiş olmaktan bahsediyorum. Yoksa onurunu kaybeden her durumda eşiniz zaten.
Böyle yapmaya devam ederseniz bu adam sizi bırakacak, gözünde gittikçe küçülmeye başlayacaksınız (haklıyken üstelik) ya da gururunuz daha da ayaklar altına alınacak. Daha kötü bitecek tükeneceksiniz.
Konu ortada. Neyi öğrenmeye çalışıyorsunuz ki hala. Detayları mı? Deşip durmayın. Bir yıl önce başbala kahveler vs. Koca bir yıl! Flört ya da flörtün de ilerisinde bir ilişki olmuş ne fark eder iki eksik bir fazlası? Aldatmış işte. Artık önünüze bakın. Artılarını eksilerini hesaba katın ve Ya affedin ve kapatın konuyu, ya da çıkarıp atın hayatınızdan.
Boşanmayacaksanız da bir aile terapistine gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?