Ne yani eşiniz o kadını savunmak için 10yıllık karısına “hasta” damgası vurdurur mu? Ve siz, bunu bile bile hala affetmeyi mi düşünüyorsunuz? Sizin için üzüldüm ve size, çocuklarınıza dua edeceğim.Öyle bir durum ki kimse kimseye aşkım demedi.amirlerine neyi ispat edecem.bana ruh hastası damgası vururlarsa.esim ,benim karım hasta derse amirlerine işin icinden siyrilirlar
İlla ki amirlerine eşim beni aldatıyor bu kızla demenize gerek yok ki. Aralarındaki samimiyet nedeniyle aile düzenim bozuluyor, işiniz böyle bir samimiyet mi gerektiriyor bilmediğim için soruyorum diyin. Ayrıca esinizin iş arkadaşlarının eşleri ile görüşüyosanız bu kıza dikkat etmeleri gerektiğini iş dışında gerrksiz samimiyet kurdugunu söyleyin hatta yayın bunu.Öyle bir durum ki kimse kimseye aşkım demedi.amirlerine neyi ispat edecem.bana ruh hastası damgası vururlarsa.esim ,benim karım hasta derse amirlerine işin icinden siyrilirlar
Sosyal medyadan anladığım kadarıyla -sen anlat karadeniz- dizisiyle bağlantılı bir hitap, dizinin oyuncularından biri yeni bölümle ilgili bilgi verirken kullanmıştı bu hitabı. Yalnız çok itici...“Ninem” şeklinde bir hitap hiç duymamıştım şimdiye kadar. Sık kullanılan bir tabir mi? Sanki isim ya da başka bir hitabın kısaltılmışı/dönüştürülmüşü gibi geldi bana.
Yalan. Bana iyi bir ders verdin demesi cok sacma bence. Oyle bile olsa insan utancindan soyleyemez bunu.Eşim 10 yılın içinde bayanlara ilgi duyan beni hiçe sayarak,hiç bir hareketini gormedim..evet onun ifadesi bir daha olmayacak olursa bosa demesi..esime göre anormal olan birsey yok cunku ona göre aldatma yatakta olur.eger baskasina aşık olsa imiş bunu bana soylermis..ben de dedimki nerden bileceksin bu kızla flortlesirken ona aşık olmayacağını..ben flortlesmedim dedi..her neyse...burada aldatmanin ispati aslında su: kadikoyde saçma sapan bir konu için pazar günü için sözleşmeleri..konu ise çocuğa İngilizce kursu arastiriyormus da bu bayana soracakmis kursu..oysa internette var adresi..neden bulustun ki. Ben bunu duyfuktan sonra bosanmak istedim..seni asla birakmayacahim diye yakama yapisti..hala travmam devam ediyor.. çocuklarımı düşünüyorum kul olup gidecekler bosanirsam..soyle avutuyirum kendimi belkide kandiriyorum ,nefsine yenik düştü ilk defa ve dersini aldı..bana öyle dedi dersimi aldım dedi.cok korkuyorum beni birakacagindan ders verdin bana dedi
Hayır kapattırıp emin olacaksınız. Siz de kullanıyorsanız siz de kapatın durumu eşitleyin. Bak hayatım ben kapattım, sende kapat böyle daha iyi deyin. Gizliden takibe alın. Konuyu unutmuş gibi davranın ben sana güveniyorum deyin ama alttan alttan takibe alın. İlle de kapatmıyorum derse bırakın kapatmasın üstüne gitmeyin rahat davranın ama gizliden takibe alın ona çaktırmayınSosyal medya hesaplarını kapattirirsam artık hiç bilemem ne yaptığını
Ben askim ya da iliskiyi sikayet edin demiyorum. Kurumsal bir firmada is arkadaslarinin bu derece laubali olmalarini sikayet edin zaten anlayan anlar.Öyle bir durum ki kimse kimseye aşkım demedi.amirlerine neyi ispat edecem.bana ruh hastası damgası vururlarsa.esim ,benim karım hasta derse amirlerine işin icinden siyrilirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?