Katılıyorum o kız payına düşeni alacak arkadaş yok öyle yağmakizi rezil etmezsen bunlar ayni isyerindeler ve bu kiz yine yaklasa bilir esine
kizi rezil ediceksin ki esini de gozunden dusureceksin.ayrica tehdit de et isden ayril yoksa seni is yerinde de rezil ederim diye
ay uykum.kacti ya kalktim oturdum
aynn size katiliyorum.benzer bisey geldi basima.ama esimden yana degilde kadin cok asiliyordu esime.cok kotu gunler yasatti bize.konuyu okuyunca o pislik geldi aklima.kadin resmen aramizi bozmakgan zevk aldi.esine resti ceksin vede kizada ayari ceksin.kizin hosuna gidiyo buyuk ihtimal.rezil etsinde bakalim hosuna gidecekmikizi rezil etmezsen bunlar ayni isyerindeler ve bu kiz yine yaklasa bilir esine
kizi rezil ediceksin ki esini de gozunden dusureceksin.ayrica tehdit de et isden ayril yoksa seni is yerinde de rezil ederim diye
ay uykum.kacti ya kalktim oturdum
kendini ezik gorme arkadasim hasta olucam fln diye.onlari hasta et.cok sinir oldum gece gece yaaUmarım kafayı yemem..umarim adam ondan uzaklastim diye zeytinyağı olup sebep beni gösterip bosamaz.oysa sebep o
aynn umru olmaz.direk konussun.bi kadin icin cok.zor.o adamin her isini yapihosun cocuklarina bakiyosun.ustu basi tertemiz ise yolluyosun.kalkiyo elin karisiyla cilvelesiyo.Çok basit bir kelime hiç umru olmaz, ailenle konuşucam bile demeden git konuş oda payına düşeni alsın yanına karmi kalacak
Konuyu uzun sure takip ettim. Esiniz nasil biyerde calisiyor bilmiyorum ama bukada laubalilik fazla. Esiniz bir macera pesine gitmeye calismis eline yuzune bulastirmis. Cocuklar yuzunden affedeceksiniz ve unutacaksiniz mecbursunuz. Ama oncelikle lutfen esinizin is yerine giderek kizin amirlerini bu durumdan haberdar edin.
Baskalarin da cani yanmasin.
Olmuyor arkadasim olamiyor. Gonul ister ki aynen senin dedigin gibi olsun ama evlat oldu mu cok zor oluyor. Ben gercekci konusuyorum. Kizabilirsin bana haklisin da hem de yerden göğe kadar ama konu sahibinin yazdiklarini oku... o da cesaret edemiyor...Neden cocuklari icin affetsin unutsun? kocasi kizla fingirdesince cocuklarini ailesini dusunmuyor, bayan yakalamasa aldatmaya kadar gidicekti bu belli. Bayan bunu neden kabul edip unutsun? Bence hicte unutmasin, isi gucu var ayaklarinin uzerindede durabilir, vursun tekmeyi. Cocuklar mutlu ve huzurlu vir yuvayi hakediyor. Cocuklarina verecegi ilgiyi, cocuklarinin annesine verecegi ilgiyi baska kadina veren bir insana bassin tekmeyi...
Olmuyor arkadasim olamiyor. Gonul ister ki aynen senin dedigin gibi olsun ama evlat oldu mu cok zor oluyor. Ben gercekci konusuyorum. Kizabilirsin bana haklisin da hem de yerden göğe kadar ama konu sahibinin yazdiklarini oku... o da cesaret edemiyor...
Dilerim kendisi ve evlatlari icin dogru kararlar alir.
Şurdaki yorumlara bakınca insan kendini psikopat derecede kıskanç hissediyo yani, sanalda olur böyle şeyler diyip geçiyorum artık, herkesin iş arkadaşı var, herkes sosyal bir çevrede 8 9 belki 10 saat mesai yapıyo, mesaide orda kalsın bi zahmet, zaten günün çoğunda işteyiz eve gelince ben tamamen evime eşime çocuğuma kanalize oluyorum aynı şeyi eşimden de beklerim, ki eşim de aynı kafada,eve gelecek bir de evde goy goy yapılacak vay be
Eşimin iş yerinde evli oda arkadaşı üst katta çalışan yine evli bir kadınla sohbete başlamış, sohbet baş başa yemeğe çaya çorbaya sigaraya çıkmaya gelmiş, artık milletin dikkatini çekmiş arkadaşları uyarmış oğlum kadın evli rahatta bir kadın başına iş alırsın diye, aa dışardan öyle mi görünüyo demiş kişi, öyle göründüğünü bilemez mi tipik bir Türk erkeği
Kızla goruseceksin uygun bir zamanda söyleyeceğim telefonda yanımda sen de olacaksin soylerken ama kız kabul etmezse bilemem ...ama sonuclarina katlanacaksin sen görürsün
Bunlar Bir plan yapmadan siz habersizce esinizin is yerine gidip kizla tanisin bence
Beni bundan sonra aramız iyi olmaz diye tehdit ediyor.ben onu kırmısim kaba davranmisim.kizla görüşsek bile eskisi gibi olamazmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?