O kızla simdilik muhatap olmak doğru mu bilemiyorum..karpuz kabuğu dusmesib aklinaKızın numarasını al
Ağzına geleni saydır
Bu ne terbiyesizlik
Her dakika mesaj nedir ?
Sevgili gibi
Eşinde şifreleri değişince sorun çözüldü mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kızla simdilik muhatap olmak doğru mu bilemiyorum..karpuz kabuğu dusmesib aklinaKızın numarasını al
Ağzına geleni saydır
Bu ne terbiyesizlik
Her dakika mesaj nedir ?
Sevgili gibi
Eşinde şifreleri değişince sorun çözüldü mü
Şu da var.ya kız soyle düşünürse demek kocası ben beğenmiş deyip emin olursa.belki kız emin degildi henuzİşte bu. Zaten tek onu deseniz kudurur o haysiyetsiz pislik namussuz. Allahım hidayet ver ya rabbim estağfurullah! Eşşeoğlu beş kulak ya!
Eşini tehdit etO kızla simdilik muhatap olmak doğru mu bilemiyorum..karpuz kabuğu dusmesib aklina
Oradan yazmaz tabi :) Hiç beklemediği bir anda telefonu istersen 1-2 hafta sonra eli ayağına dolanırsa o zaman çakarsın köfteyi. Sen kızın mesaj atmasını bekle :)Nasıl caktirmaayacagim ki adam tüm sifrelerini bana teslim etti.daha yazar mi sosyal medyadan
Tam bir değil sirri biz aslında anlayisla kisilerizEşine söyle ben de bir erkekle mesajlaşacağım buluşucağım ve sen de kabul edeceksin de.
Bakalım aynı şeyi sen yapmış olmaydın ne tepki verecekti.
Adi herif!
Kusura bakma arkadaşım ama sana yaşattığı acımasızlık .
Sen yine de güçlü olmaya çalış. Kendini çok yıpratma.
Anlamıyorum . Siz tartışmıyoruz deyinde ben de sırrınızı soracaktım ki sonu kötü olmuşl
Aynen zaman gerek.hemen olmucak zaten bellikiOradan yazmaz tabi :) Hiç beklemediği bir anda telefonu istersen 1-2 hafta sonra eli ayağına dolanırsa o zaman çakarsın köfteyi. Sen kızın mesaj atmasını bekle :)
Aile buyuklerini araya katinca yola geldi zatenEşini tehdit et
Babana anlatacağım bunu de
Sende erkeklerle mesajlaşsan hoşuna gider mi bi sor bakalım
Aile buyuklerini araya katinca yola geldi zaten
Umarım kafayı yemem..umarim adam ondan uzaklastim diye zeytinyağı olup sebep beni gösterip bosamaz.oysa sebep oUmarım tekrarlamaz
Aynen o da çok mantıklı! Şimdi havaya girer o bence eşine mesaj atarsa hiç cevap vermeyin o zaman " ne oluyor ya soğudu mu falan " diye düşünür. Bir iki hikaye atın çocuklarınızla eğlenirken falan. Biliyorum bu durumda zor ama göstermelikte olsa yapmalısınız bence dolaylı yoldan cevap vermek çok daha mantıklı. Kız senin hikayelerini görebiliyor mu acaba? Ya da eşinizin telefonunu alıp çocuklarınızla bir şeyler atabilirsiniz. Evet evet asla yazmayın kendini bir şey sanar aralarını bozdum diye uçuşur şeytan tozu pislik.Şu da var.ya kız soyle düşünürse demek kocası ben beğenmiş deyip emin olursa.belki kız emin degildi henuz
Umarım kafayı yemem..umarim adam ondan uzaklastim diye zeytinyağı olup sebep beni gösterip bosamaz.oysa sebep o
Bundan şüpheleniyorsan bu konuyu konuştuğunuz bir anda telefonunun ses kaydını açık bırak. Kesinlikle yap bunu. Kolay bir şey zaten. Ben yapmıştım hiçte çakmıyorlar. En azından güvencen olurUmarım kafayı yemem..umarim adam ondan uzaklastim diye zeytinyağı olup sebep beni gösterip bosamaz.oysa sebep o
bence varya yarin ilk isin o kizi direk ara.vede pesinizi birakmasini soyle.ailesibe soyleyecegjni rezil edecegini soyle.Şu da var.ya kız soyle düşünürse demek kocası ben beğenmiş deyip emin olursa.belki kız emin degildi henuz
Ama böyle çok sağlıksız şeyler yaşıyorsunuz!Babamı çağıracağım dedim.bir neticeye varalim böyle cocujlarin onunde hir gur olmuyor dedim.hem ben de ruh hastası olurum dedim en iyisi aytilalim dedim.ve bunda ciddiyim.sonra yeminler falan yine.sonra da tamam söz veriyorum birdaha yapmayacağım dedi.boylece yaptığını itiraf etise oldu.itiraf ettin sonunda dedim.hayir aldatmadım sadece gorusmam yanlisti.yeminle birdaha olmayacak dedi.ben kararlı durdum.bosanirsak büyük çocuk sende küçük bende kalır deyince kafasına dank etti ciddi oldugumun.so sırada cocuklar da mahvoldu küçük bana anne ağlama diyor,baba annemi sev diyor o anda.sonra dediki bu çocuklar mahvolur ayrilirsak dedi.baksana çocuk şimdiden etkilendi kardeş kardeşten ayrilmamali dedi.eger o kızla devam edersem ki etmeyeceğim o zaman s.ç agzima dedi.benim agzma s.cldiktan sonra mi mi dedim.boynuzlarimla çocuklara mi bakacagim dedim.bana sarıldı sarildi bırakmadı yalvarıyorum bırakma beni sadece seni sevdim.dedi...kizlar bu çocuklar ne olacak tek onları düşünüyorum yaa...ben de ona şöyle dedim.bir kaç gün düşünüp kararımı vereceğim dedim.
+100Ama böyle çok sağlıksız şeyler yaşıyorsunuz!
Çocukların önünde döndürdüğünüz muhabbetlere bakın!
"Büyük sende kalsın küçük bende"
Duydu mu yani bunu onlar da?
Bu hep birlikte konuşulacak konu değilki.
Siz boşanmazsınız,boşamıcaksınız bu adamı.
Elbette sizin kararınız,kimseye laf düşmez
Ama bu kadar uzun uzadıya muhabbete girmeyin bari.
Restinizi çekin,tekrarı olursa boşarım deyin,ciddiyetinizi anlasın.
Fazla konuşmayın dicem ama ben sizde de eşinizde de bi tuhaflık seziyorum yanlış anlamayın cidden değişik geldiniz bana.
Yani çocukların önünde onlardan daha çocuk olarak saçma bir şekilde tartışmışsınız.
Bak bi daha yaparsan seni babama söylerim diyen çocuklar gibi
Bilemedim....
Sizi suçlamıyorum.
Ama tuhaf buluyorum tutumlarınızı.
Çok basit bir kelime hiç umru olmaz, ailenle konuşucam bile demeden git konuş oda payına düşeni alsın yanına karmi kalacakMesaj attığında yazicam kiza.esime mesaj atma dicem