- 2 Şubat 2017
- 3.290
- 3.458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonunu görüyorum sanki şimdiden inşallah yanılırım.bence çok dikkat edin kötü şeyler oluyor hatta başlamış bile.Bunu da okudunuz mu Kadıköy de bu ne tesadufmus ki cafe de karşılaşmışlar.her karsilasmada kızı evine birakmis buna da yorum yapın.bunu kizimdan duydum
adam karisini iyi taniyor.karisini kaybetme korkusu yok adamdaYa bişey olsun olmasın ben rahatsız olucam ve eşim elin kızı için benimle kavga edecek, bana güvenmeyi öğreneceksin yok koynuma mı aldım, ay Allahım ben camı çerçeveyi indirirdim, öküze bak yaa, sen de derhal biriyle yazışmaya başla, madem eşin pek modern koynuna girmediğin müddetçe herkesle her muhabbeti yaparsın
ben adamın eşiyim yahu diğer herkes benim 100 adım arkamda ne demek kavga falan etmek alırım façasını aşağı
Erkek ve kadın dostlukla yetinemiyor sonrası duygusallıga bırakıyor yerini maalesef.Konu sahibi ben olsam o kızı parçalardım bence o kızı uyar evli bir adamdan uzak dursun.
Eşinize yapılsa rahat olabilir miydiniz acaba. Ben hic sanmıyorum.
Şunu da anlatayım size eşim Kadıköy e kızımı satranca goturuyog her pazar.ne tesaduf ise bu kızla iki kez üst üste cafede rastlasmislar onu evine birakmis.bunu kızım anlattı.bu da bir ay önce oluyor.kizima sordum ne kinusuyorlardi diye.duymadim çok sessiz idiler . eğleniyorlar gibiydi guluyorlardi dedi
Bir şu mesajını bir de kadıköyde karşılaşma hikayesini okuduktan sonra eşinle ilgili düşüncelerim olumsuz manada değişti. Koynuma almadım demiş, demek ki onun aldatma kriteri bu. Ona göre aldatmadığı için de bu kadar öfkeli.Rahatsız eden nokta hal hatır sormamasi 2 saat ara ile kızın değil eşimin konuşması gelemeyeceğini soykemesi.nerede yemek yediğine dair resim bile atmış kiza
Yaw şimdiye kadar ben hiç kimseyle cafede karşılaşmadım. Bekarken bakardım etrafa tanıdık biri var mı diye... cıks 15 sene İstanbul’da kimseyle tesadüf karşılaşmadım.
tesadüfen iki kere!
hem de kızınla birlikte!
yuh ya
Çok teşekkürler yorumkariniz için...kendimi elestirmemin sebebi yada emin olamamamin sebebi su..adam bana yeminler ediyor hoşlanma dahi olmadı diye sadece iş arkadasim olduğu için sakalastik demesi art niyet olmadigina yemin etmesi..belki anlık hoslanmami acaba esprilerden dolayi diyorum.benim bir hatam da su 2 günde bir konuyu açarak adamı sinir ettim artık.ya küs ya baris diyor kafayı yedirdeteceksinn banandiyor haklı belkide.beklemek yerine 2 günde bir tartismam. Ve yemin etmesi herşeyin ustune.bunlardan dolayi yoksa iftira mi atıyorum bdiye dusunuydüşü...ve bana eskisinden yakın davranmaya basladi seni seviyorum diyor hergun.. önceden dmemezd...bilemiy bile arkadaslar.
Size harfiyen katılıyorum. Ben karısıyım ya daha ötesi var mı? Böyle durumla karşılaşsam (aldatma ihtimali olsa dahi) dünyayı zindan ederdim. Ama konu sahibi bir küsüp bir barışıyormuş istikrarlı değil. Adam gözüne soka soka başka kadınla flörtleşiyor, güya tesadüfen karşılaşıyor, gece mesajlaşmalar....Ya bişey olsun olmasın ben rahatsız olucam ve eşim elin kızı için benimle kavga edecek, bana güvenmeyi öğreneceksin yok koynuma mı aldım, ay Allahım ben camı çerçeveyi indirirdim, öküze bak yaa, sen de derhal biriyle yazışmaya başla, madem eşin pek modern koynuna girmediğin müddetçe herkesle her muhabbeti yaparsın
ben adamın eşiyim yahu diğer herkes benim 100 adım arkamda ne demek kavga falan etmek alırım façasını aşağı
neden eşi değil de kızı?
bu konuda konu sahibine karşı sorumluluğu olan kişi kim???