- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.810
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
çok kere dedim komikleşmek için daha da iğrençleşiyorKomik değilsin diyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok kere dedim komikleşmek için daha da iğrençleşiyorKomik değilsin diyin.
defalarca yaptım kişisel olarak yine denicem ama kar etmez çünkü yüzsüzBence topluca yokmus gibi yapip kendisine bakis abile atmazsaniz belki ise yarar topluca yapamiyorsaniz siz basinizi kaldirip bakmayin , konusursa duymazdan gelin kisaca oyle bir insani duymayin gormeyin hissetmeyin bir muddet sonra adam yerine konulmadigini anlayip susar bence.
galiba yapamıyorum nasıl bozacamBozarım o kişiyi direk.
defalarca yaptım kişisel olarak yine denicem ama kar etmez çünkü yüzsüz
Ben olsam ağzının ortasına vururdum bir daha yapmazdımerhaba arkadaşlar.
benim derdim iş arkadaşımla. sürekli iğrenç espriler yapıyor sonra en az 5 dakika o iğrenç espriye iğrenç sekilde gülüyor. ben gülmediğim zamanda gülene kadar anlatıyor. tüm işyeri halkı ondan bıkmış durumda. sürekli böyle espri yapmamasını söylüyoruz, yeri geliyor aşağılıyoruz ama o ısrarla iğrençleşiyor. mesela en son; tozlu dan elbise aldım tozlu gelir mi? gelsede itiraz edemem sonuçta kabul ettim deyip duruyor. ha bide meşhuuur muşmula esprisi sabah serviste gelirken muşmula isminin nerden geldiğini anlatmak için 5 dakikamızı iğrenç sekilde çaldı. muş mu la? 'dan gelmiş o öyle söyledii.. napacam ben bu kızla hiç bilmiyorum. işi bırakasım geliyor ama mecburum.. patron bile bezdi bu esprilerden.. çok daraldım.. şu an hala espriler yapıyor ben gülüyor gibi yapıyorum..
ben sormuyormki o anlatıyor cevap vermiyorum bilgisayara bakıyorum bin kere sesleniyor bazen patron olyo birileri oluyo mecbur bakıyorumSinirlenmeyin konusmayin defalarca yaptim olmaz surekli yapacaksiniz farzedinki bu dakikadan sonra oyle birisi yok orda...
Hem hoslanmiyorum diyorsun hem internetten yaptigin alisverisi konusuyorsun sonra kiza yuz verip yuzsuz diyorsun.
Yokmus gibi davranacaksin farzetki o masa bos ve kimse oturmuyor, gorme duyma o tarafa bakma sana bakarsa cevap verme soru sorarsa cevap verme..
Benden uzak durmasını beni bu salak esprileriyle darladığını söylerim. Yaptığı şaklabanlıklara da hiç gülmem taviz vermem.galiba yapamıyorum nasıl bozacam
ay valla bunu yapsam keşkeeeBen olsam ağzının ortasına vururdum bir daha yapmazdı
yapmaya çalışacam yine bakalımBenden uzak durmasını beni bu salak esprileriyle darladığını söylerim. Yaptığı şaklabanlıklara da hiç gülmem taviz vermem.
öyle mi dersin :) bi gün gel misafrm olsana anlarsın benikız bide şöyle düşündüm şimdi etrafında eğlenceli insan olması güzel iş sıkıcı geçmez işte bide bu yönden bak :))
yook anam almayım ben seni rahatlatmak için yazmıştımöyle mi dersin :) bi gün gel misafrm olsana anlarsın beni
bi rahatladım sankiyook anam almayım ben seni rahatlatmak için yazmıştım
ağzını bantlamak iyi fikirmiş arkadaşımla aynı işyerinde müşteri hizmetlerindeyiz.Ağzını bantla.
Şaka bi yana hiç normal değil bu durum yani bu arkadaş ne iş yapıyor?
Çenesi yorulmuyor mu hatunun ya tüm gün telefonda bide.ağzını bantlamak iyi fikirmiş arkadaşımla aynı işyerinde müşteri hizmetlerindeyiz.
telefonda gayet profesyonel davranıyor arkadaşım gidiyor sanki başkası geliyorÇenesi yorulmuyor mu hatunun ya tüm gün telefonda bide.
Bi müşteriye yapsa bu esprileri müşteri şikayet etse işi sallantıya girebilir bak bunu ona korkunç bir şekilde söyle işten atılma korkusu yaşasın kapasın o kemçük ağzını
ne yazmış çook merak ettim ?ayy şimdide ben içeri gidip gelmiştim bilgisayarıma espri notları bırakmış bi sürü.. dayanamiciiimmm..