- 31 Ekim 2013
- 21.336
- 71.526
- 798
- 40
- Konu Sahibi kackaloribu
merak ettim yalan yokayy şimdide ben içeri gidip gelmiştim bilgisayarıma espri notları bırakmış bi sürü.. dayanamiciiimmm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak ettim yalan yokayy şimdide ben içeri gidip gelmiştim bilgisayarıma espri notları bırakmış bi sürü.. dayanamiciiimmm..
onu da yaptım ama yok duymam için çabalıyor bide küsmüyor küstüm diyo ama yine konuşuyorr...
yapıyorum konuşmuyırum ama yok yüzsüzlükte bir numaraaa :/"Eeh arkadaşım bi kes" diyemiyorum musun. Israrla böyle davran 1 hafta içinde tavrı dayanılır seviyeye gelir.
Birgün yapicaksin zaten emin olay valla bunu yapsam keşkeee
inşallah :)Birgün yapicaksin zaten emin ol
fazla renkli ama gözlerimi alıyor dayanamıyorumBana çok renkli bi kişilik gibi geldi arkadaşınız :) yaptığı kötü esprileri ciddi ciddi yapıyor ve buna gülüyor olmasına ben katıla katıla gülerdim doğrusu
Farklı kişilikleri çevremde toplamayı seviyorum bu açıdan bakın olaya eskisi kadar kötü geçmez günler
Üzüldüm böyle düşünmenize :) hakkınızda hayırlısı olsunfazla renkli ama gözlerimi alıyor dayanamıyorum