Esimin ilk sevdigi kiz..

Sen salak misin ya ne sevişmesi :KK48: Benim esimde onun esi gibi bakmis ilk başta konusmus ben sana nie açıklama yapiyorum ki :KK71:hayal dunyanda fazla takılma timaranelik olursun :-)
Senin gibi olacağıma deli olmayı tercih ederim konuştuğu kadar sevişmiş de olabilir o kadar emin olma yazık ya cahil ezik

Düşüncesi bile elimi ayağımı titretti şu an :sinirli:

Resti cekyim ama sanki ben hataliymisim gibi davraniyor iki gundur hic birsey yapmiyor yatakta arkasini donup yatiyor
Senin hatan neymiş kuzum pardon ? Sen çek resti üste çıkmaya çalışıyor sakın izim verme!

Sende aynısını yap gerçekten hiç yüz verme bide üste çıkmaya çalışıyor

Sabah geldi beni sevdigini hatali oldugunu soyledi.ben de ssosyal medya hesaplarindan onlari engellemesini istedim.bir daha sakin karsima cikarma dedim.yuzukleri de takalim dedim tamam dedi .simdi ne yapayim her seyi kapatip yeni bi sayfa mi acayim yoksa mesafeli mi durayim bi sure

Eşinize söylenecek bir iki şey var aslında ama kurallar gereği içimden söylemek zorundayım.
Çok sin kaflı, çok dıtlı.
Hör şöyö önlöm yöklömö derken telefonu ağzına sokuverseydiniz keşke.
Adama bak ya resmen hıyar

Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
Senin eski sevgilin yok mu, sen de stalkla. Kızdığı zaman herşeye bir anlam yüklememesi gerektiğini söylersin.

Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
Keşke evlenmeden öne böyle şeyler yaptığını görseydiniz de evlenmeseydiniz. Malesef arttk erkekler yanımdakiyle yaşarım aklımdakiyle yaşlanırım kafasındalr.

Sabah geldi beni sevdigini hatali oldugunu soyledi.ben de ssosyal medya hesaplarindan onlari engellemesini istedim.bir daha sakin karsima cikarma dedim.yuzukleri de takalim dedim tamam dedi .simdi ne yapayim her seyi kapatip yeni bi sayfa mi acayim yoksa mesafeli mi durayim bi sure
Normale döner gibi ol, ama tamamen de eskisi gibi olma. Sen yapsaydın bu kadar sakince bir tartışma olmayacaktı.

Normal değil. O da normalleştirmeye çalışmasın bence

Benimde gereksiz stalk huyum var ama baktığım kişilerin hiçççbirine duygum hissim yok valla. Magazinsel birşey.. Merak edilen herşeye duygu vardır diye düşünmemek lazım. Teknoloji işte elinin altında olunca du şuna bi bakim dedirtiyor. Dizi film gibi bişi benim için,elimde çekirdeğim eksik:KK75: O yüzden sinirlerini germe hiç arkadaşım,ciddi bir durum olduğuna inanmıyorum ben.. Gereksiz bir meraktır o..

1 2 kere neyse de sanki hala unutamamış geçmişte kalmış olabilir ama aralarında birşey de yaşanmamış bilemedim kadının eşine dâhi bakması normal değil ben bakarmıyım bakarım meraktan ama 7-8 yıl öncekini merak edip bakmam sürekli

yaşanmışlıklar unutulmaz his olmasa bile ne şarkılar var geçmişe yönelik bu şarkılar boşuna yazılmadı ama beyanı esas almak lazım sonuçta şuan senin yanında.

Sosyal medya hesaplarini sildi .bir daha sakin karsima gecmisini cikarma dedim ve konuyu kapattim.bir sure cok samimi davranamam gulerim konusurum ama pek yaklasamam..bakal surec gosterecek

Back