Esimin ilk sevdigi kiz..

Hmm elde edememis olmanin verdigi takıntı var o zaman esinde... tepkini koy haklisin onun uste cikmasima izin verme... bu durum tehlike arz etmiyor sevgili dahi olmamislar icin rahat olsun... eger sevgililik olsaydi tehlikeli diyebilirdim tıpkı sertap erenerle demir demirkanın 20 yıllık birlikteliginin lise pilav günu yuzunden bittigi gibi
Yanlış anlaşılmasın ben 20 yıllık ilişkinin pilav günü yüzünden bitmesine güldüm 😂 töbe yarabbim ya aklımı koru 🙈

Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
sürekli yapmaya devam edecektir.

Yanlış anlaşılmasın ben 20 yıllık ilişkinin pilav günü yüzünden bitmesine güldüm 😂 töbe yarabbim ya aklımı koru 🙈
Tabii iliskinin yıpranmıslıklarısa sebeptir ama herkesin lise aşkı vardır biraz akıl karıştrma yapabiliyor demek ki 🤷🏻‍♀️ insanlarda o zamanlara dönme isteği oluyor ondanda bu yakınlasmalar olabilir. Benim icinde pilav gunü tehlikeli ortam sınıfına girdi 😁😁

Tabii iliskinin yıpranmıslıklarısa sebeptir ama herkesin lise aşkı vardır biraz akıl karıştrma yapabiliyor demek ki 🤷🏻‍♀️ insanlarda o zamanlara dönme isteği oluyor ondanda bu yakınlasmalar olabilir. Benim icinde pilav gunü tehlikeli ortam sınıfına girdi 😁😁
Benimki hanımköylü bayramdan bayrama gidiyor memlekete neyseki o da gidebilirse 😂

bi anlık merakla herkes 1-2 kere bakabilir.
çok fazla bakmak bence sıkıntı. yani uzun süredir her gün açıp bakıyorsa kötü.

sizin de geçmişini sil falan demenizi abes buldum. kimse geçmişini silemez, sadece çok gerilere atar, o insanlara anlam yüklemeyiz. ama unutmayız yani.
geçenlerde bir stalk programı buldum indirdim - reklam için yazmıyorum asla bu arada - aklıma benimle evlenmemek için bahane üreten eski bir sevgilim geldi. merak ettim arattım. evlenmiş, karısına da baktım. hatta 1 haftada 3-4 kez baktım. çünkü bana söyledikleriyle oradaki profili alakasızdı.
biraz kendi içimde hesaplaştım.
bu onu özledim demek değil asla. ama bazen bize birşeyler söyleyip sonra tam tersini yaşayan eskilere şaşırıyoruz ve merak ediyoruz. bu arada hali hazırda 3 yıllık ilişkim var. hayatımdaki insana olan duygularım da etkilenmedi. ama o eski kişiye inanacak kadar safmışım, bunu görmek beni biraz burdu. keşke daha akıllı olsaydım da onunla zaman tüketmeseydim dedim mesela.

bu arada ben olsam bana geçmişini sil diyen insana inat daha çok bakardım.

Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
hiç normal bir davranış değil. üzgünüm ama demek ki hala unutamamış aklının bi köşesinde.

Back