Aslinda bir kere baksa hak veririm cunku ben de eski ciktigim adama bakmistim ama bi kere sonra aklima bile gelmedi niye ara ara bakayim kiKadınlar daha cok bakıyor bence. Bizimki stalk oluyor erkekler yapınca aldatma gibi düşünülüyor nedense
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda bir kere baksa hak veririm cunku ben de eski ciktigim adama bakmistim ama bi kere sonra aklima bile gelmedi niye ara ara bakayim kiKadınlar daha cok bakıyor bence. Bizimki stalk oluyor erkekler yapınca aldatma gibi düşünülüyor nedense
Canın mı çekti diye sor o anlar... tövbe yaa...sinir bi durum.Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
Bunları soylemeniz de beni rahatlatiyir aslinda ama yine de ara ara bakmasini hazmedemiyorimBen bakıyorum, o da evli çocukları var
Yolda görsem ‘kanka’ya bağlarım, ne var bunda, bakılabilir.
Yeni sevgili ya da o ilişkiden hemen sonra evlenen taze değilsiniz ki...
Normal değil. O zaman sizin de eski sevgilinize bakmanıza birşey demesin madem çok normal karşılıyor bu durumu. Özlem duyacaktı madem niye sizinle evlendi? Koyun tavrınızı net. Böyle bir konuda asla alttan almayın birdaha tekrarlamaya cesaret edemesin..Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
Hmm elde edememis olmanin verdigi takıntı var o zaman esinde... tepkini koy haklisin onun uste cikmasima izin verme... bu durum tehlike arz etmiyor sevgili dahi olmamislar icin rahat olsun... eger sevgililik olsaydi tehlikeli diyebilirdim tıpkı sertap erenerle demir demirkanın 20 yıllık birlikteliginin lise pilav günu yuzunden bittigi gibiCikmamislar bile sadece kiI sevdigini kizin sevmedigini soylemisti biz sevgikiyken..esimin ilk ciktigi kiz benim
Bence merak ediyor simdi nasil ne yapiyor diye.takip de edemediigi icin hesabindakki fotografa bakiyor degistirmis midir diyeGeçen kuzenle maziye daldık, dedikodu milletin profilini stalk derken taaa eskilerimize bile baktik ordan da baya dedikodu cikti.
İkimizde evliyiz, ustelik ben 6 yillik evliyim.
Ha ama oyle duzenli şekilde açip acip izlemiyorum.Ama merak olabiliyor. Eşiniz ne niyetle yapti o kisim sizde...
Sevdiği kıza bakması normal mi demişsiniz hala onu sevdiğini mi düşünüyorsunuz yoksa?? Eski sevdiği kız...Gerçekten de bir anlam yüklemeyin bencede hiç sanmıyorum ki o kıza ilgisi olsun onu hala seviyor falan olsun.. Ama tabi ki de rahatsız edici birşey mi konusunda basbayağı rahatsız edici birşey.. Kocanıza bir anlam yükleniyorum fakat benim istemediğim bir insanı kim olursa olsun takip ediyor olman beni rahatsız ediyor deyip konuyu kapatabilirsiniz.. Sizi dinleyecektir mutlaka.. Ben bile bazen 10 yılı geçmiş çocukluk diyebileceğim zamanlardan kalma eski sevgili yi merak edip bakmak istiyorum yani.. Bu ona duyduğum özlem ya da onu çok beğeniyorum falan şeklinde birşey değil.. Sadece merak yani gerçekten rahat olmamanız için söyledim bunu..Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
Peki normal mi ara ara bakmasi .benim gicik oldugumu bildigi baska bi kizin fotografini begenmesiBence gayet normal ... Biz insanların varoluşunda var bu merak , başkalarının hayatını merak edip orda burda ( sosyal medya) takip etmek vs . Bunu bi tek esin degil bir çok insan yapıyor . Seni seviyor dahi olsa yinede içinde bir parça merak vardır acaba x ne ne halde diye .
Icime su serptiniz.benim istedigim olayi uzatmak degildi sadece bana beni sevdigini soylemesi bir daha bakmayacagini soulemesi sadece merak icin yaptigini ozur dilemesini bekliyorum ama arkasini donup yatiyor.Sevdiği kıza bakması normal mi demişsiniz hala onu sevdiğini mi düşünüyorsunuz yoksa?? Eski sevdiği kız...Gerçekten de bir anlam yüklemeyin bencede hiç sanmıyorum ki o kıza ilgisi olsun onu hala seviyor falan olsun.. Ama tabi ki de rahatsız edici birşey mi konusunda basbayağı rahatsız edici birşey.. Kocanıza bir anlam yükleniyorum fakat benim istemediğim bir insanı kim olursa olsun takip ediyor olman beni rahatsız ediyor deyip konuyu kapatabilirsiniz.. Sizi dinleyecektir mutlaka.. Ben bile bazen 10 yılı geçmiş çocukluk diyebileceğim zamanlardan kalma eski sevgili yi merak edip bakmak istiyorum yani.. Bu ona duyduğum özlem ya da onu çok beğeniyorum falan şeklinde birşey değil.. Sadece merak yani gerçekten rahat olmamanız için söyledim bunu..
Sürekli takıntı haline getirmişse pek normal sayılmaz tabi , ayrıca aralarındaki ilişki belki sadece arkadaşlıktan ibarettir . Bence eşinizle konuşun bu konuyu , icin icin dert etmektense bırakın o biraz azar işitsinPeki normal mi ara ara bakmasi .benim gicik oldugumu bildigi baska bi kizin fotografini begenmesi
Canım yaa erkekler biraz düşüncesiz böyle şeylerde maalesef.. Bizim beklentilerimize tam karşılık veremiyorlar.. Ama sen yanaş ona sen söylet beklediğin sözleri : ) sen sor ona cevabını almak istediğin soruları.. Bunların kafası basmıyor bazen tutuluyor bunlar.. e mecbur biz açıcaz bazı durumlarda.. Birde sakın o kadını unutamamış, onu özlüyor demek ki falan laflarına inanıp üzülmeyin lütfen.. Onu söyleyenlerin kendi düşüncesi bu ben katılmıyorum bu da benim düşüncem tabi ama siz zaten anlarsınız ki kocanızın tavrından hissedersiniz onu sevdiği özlediği falan yok bence.. Kendinizi gaza getirmeyin lütfen..Icime su serptiniz.benim istedigim olayi uzatmak degildi sadece bana beni sevdigini soylemesi bir daha bakmayacagini soulemesi sadece merak icin yaptigini ozur dilemesini bekliyorum ama arkasini donup yatiyor.