Esimin ilk sevdigi kiz..

Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
Canın mı çekti diye sor o anlar... tövbe yaa...sinir bi durum.

Ben bakıyorum, o da evli çocukları var😂
Yolda görsem ‘kanka’ya bağlarım, ne var bunda, bakılabilir.
Yeni sevgili ya da o ilişkiden hemen sonra evlenen taze değilsiniz ki...
Bunları soylemeniz de beni rahatlatiyir aslinda ama yine de ara ara bakmasini hazmedemiyorim

Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
Normal değil. O zaman sizin de eski sevgilinize bakmanıza birşey demesin madem çok normal karşılıyor bu durumu. Özlem duyacaktı madem niye sizinle evlendi? Koyun tavrınızı net. Böyle bir konuda asla alttan almayın birdaha tekrarlamaya cesaret edemesin..

En basitinden intsaya forografumi koyuyorum arkadaslarim ailem begeniyor bi esim begenmiyor ama gidip benim gicik oldugum lise arkadasinin fotogragini begenmis aslinda bunu gorunce oatladim iste.benim fotografimi begenmiyorsun gidip gicik oldugumu bildigim kizin fotografini begeniyorsun dedim

Geçen kuzenle maziye daldık, dedikodu milletin profilini stalk derken taaa eskilerimize bile baktik ordan da baya dedikodu cikti. 😬😬😬
İkimizde evliyiz, ustelik ben 6 yillik evliyim.
Ha ama oyle duzenli şekilde açip acip izlemiyorum. 🙄Ama merak olabiliyor. Eşiniz ne niyetle yapti o kisim sizde...

Cikmamislar bile sadece kiI sevdigini kizin sevmedigini soylemisti biz sevgikiyken..esimin ilk ciktigi kiz benim
Hmm elde edememis olmanin verdigi takıntı var o zaman esinde... tepkini koy haklisin onun uste cikmasima izin verme... bu durum tehlike arz etmiyor sevgili dahi olmamislar icin rahat olsun... eger sevgililik olsaydi tehlikeli diyebilirdim tıpkı sertap erenerle demir demirkanın 20 yıllık birlikteliginin lise pilav günu yuzunden bittigi gibi

Geçen kuzenle maziye daldık, dedikodu milletin profilini stalk derken taaa eskilerimize bile baktik ordan da baya dedikodu cikti. 😬😬😬
İkimizde evliyiz, ustelik ben 6 yillik evliyim.
Ha ama oyle duzenli şekilde açip acip izlemiyorum. 🙄Ama merak olabiliyor. Eşiniz ne niyetle yapti o kisim sizde...
Bence merak ediyor simdi nasil ne yapiyor diye.takip de edemediigi icin hesabindakki fotografa bakiyor degistirmis midir diye

Bence gayet normal ... Biz insanların varoluşunda var bu merak , başkalarının hayatını merak edip orda burda ( sosyal medya) takip etmek vs . Bunu bi tek esin degil bir çok insan yapıyor . Seni seviyor dahi olsa yinede içinde bir parça merak vardır acaba x ne ne halde diye .

Sevdiği kıza bakması normal mi demişsiniz hala onu sevdiğini mi düşünüyorsunuz yoksa?? Eski sevdiği kız...Gerçekten de bir anlam yüklemeyin bencede hiç sanmıyorum ki o kıza ilgisi olsun onu hala seviyor falan olsun.. Ama tabi ki de rahatsız edici birşey mi konusunda basbayağı rahatsız edici birşey.. Kocanıza bir anlam yükleniyorum fakat benim istemediğim bir insanı kim olursa olsun takip ediyor olman beni rahatsız ediyor deyip konuyu kapatabilirsiniz.. Sizi dinleyecektir mutlaka.. Ben bile bazen 10 yılı geçmiş çocukluk diyebileceğim zamanlardan kalma eski sevgili yi merak edip bakmak istiyorum yani.. Bu ona duyduğum özlem ya da onu çok beğeniyorum falan şeklinde birşey değil.. Sadece merak yani gerçekten rahat olmamanız için söyledim bunu..

Bence gayet normal ... Biz insanların varoluşunda var bu merak , başkalarının hayatını merak edip orda burda ( sosyal medya) takip etmek vs . Bunu bi tek esin degil bir çok insan yapıyor . Seni seviyor dahi olsa yinede içinde bir parça merak vardır acaba x ne ne halde diye .
Peki normal mi ara ara bakmasi .benim gicik oldugumu bildigi baska bi kizin fotografini begenmesi

Meraksa da başlarım öyle meraka afedersiniz, hep ekşın peşinde mi bunlar ya, cikmadilarsa içinde kalmıştır olsaydı nasi olurdu onu merak ediyordur da onca sene üstüne daha ne merakı bu rutin bakacak kdr... bu benim için de sorun teşkil ederdi, aynı şeyi sen yapsan eşin kimbilir ne düşünürdü. Empati yapsın ayı

Baksa geçse sorun yok ama rutin açıp açıp bakıyorsa arada ben normal karşılamam ne yazık ki

Sevdiği kıza bakması normal mi demişsiniz hala onu sevdiğini mi düşünüyorsunuz yoksa?? Eski sevdiği kız...Gerçekten de bir anlam yüklemeyin bencede hiç sanmıyorum ki o kıza ilgisi olsun onu hala seviyor falan olsun.. Ama tabi ki de rahatsız edici birşey mi konusunda basbayağı rahatsız edici birşey.. Kocanıza bir anlam yükleniyorum fakat benim istemediğim bir insanı kim olursa olsun takip ediyor olman beni rahatsız ediyor deyip konuyu kapatabilirsiniz.. Sizi dinleyecektir mutlaka.. Ben bile bazen 10 yılı geçmiş çocukluk diyebileceğim zamanlardan kalma eski sevgili yi merak edip bakmak istiyorum yani.. Bu ona duyduğum özlem ya da onu çok beğeniyorum falan şeklinde birşey değil.. Sadece merak yani gerçekten rahat olmamanız için söyledim bunu..
Icime su serptiniz.benim istedigim olayi uzatmak degildi sadece bana beni sevdigini soylemesi bir daha bakmayacagini soulemesi sadece merak icin yaptigini ozur dilemesini bekliyorum ama arkasini donup yatiyor.

Peki normal mi ara ara bakmasi .benim gicik oldugumu bildigi baska bi kizin fotografini begenmesi
Sürekli takıntı haline getirmişse pek normal sayılmaz tabi , ayrıca aralarındaki ilişki belki sadece arkadaşlıktan ibarettir . Bence eşinizle konuşun bu konuyu , icin icin dert etmektense bırakın o biraz azar işitsin

Platonik aşkını unutamamış eşimle tanışmadan önce bnde plotonik aşkıma bakardım eşimi tanıdğım günden beri hiç aklıma bile gelmedi kendisi zerre umrum değil. inşallah ben yanılıyorumdur yoksa size çok büyük haksızlık yapıyor eşiniz😔

Icime su serptiniz.benim istedigim olayi uzatmak degildi sadece bana beni sevdigini soylemesi bir daha bakmayacagini soulemesi sadece merak icin yaptigini ozur dilemesini bekliyorum ama arkasini donup yatiyor.
Canım yaa erkekler biraz düşüncesiz böyle şeylerde maalesef.. Bizim beklentilerimize tam karşılık veremiyorlar.. Ama sen yanaş ona sen söylet beklediğin sözleri : ) sen sor ona cevabını almak istediğin soruları.. Bunların kafası basmıyor bazen tutuluyor bunlar.. e mecbur biz açıcaz bazı durumlarda.. Birde sakın o kadını unutamamış, onu özlüyor demek ki falan laflarına inanıp üzülmeyin lütfen.. Onu söyleyenlerin kendi düşüncesi bu ben katılmıyorum bu da benim düşüncem tabi ama siz zaten anlarsınız ki kocanızın tavrından hissedersiniz onu sevdiği özlediği falan yok bence.. Kendinizi gaza getirmeyin lütfen..

İnsanın merak yüzünden eski sevgilisine bir iki defa bakması olası birşey ama bunu sürekli yapması hatta onun evlendiği insanı bile stalklaması bana göre takıntıdır. Eşiniz o kız tarafından reddedilmeyi bence hala hazmedememiş, sıkıntılı bir durum.
Ama bence ikinci anlattığınız olay daha sıkıntılı, insanlar sosyal medyaya düşkün olmayabilir, herkes eşinin her paylaşımını beğenecek diye bir kural yok, aktif kullanıcı olmasına rağmen karısının bir fotoğrafını bile beğenmeyen adamın, çok da samimi olmadığı, üstelik eşininde hazetmediği başka bir kadının fotoğraflarını beğenmesi halinde orada ciddi sıkıntı vardır.
Bence eşinizi alın karşınıza konuşun, suçlamadan, ben dili ile derdinizi anlatın, nedenlerini sorun, eşiniz yaptığı hareketleri hala savunursa, sizde ona gayet sakin bir şekilde, evlilikte eşitlikten ve empatiden yana olduğunuzu, kendisinin davranışlarını evlilikte normal ve hak gördüğüne göre sizinde böyle davranmanızda bir sakınca olmadığını, bundan sonra evliliklerinde kim ne kadar fedakarlık yapıyor, önem veriyorsa, diğer tarafında o kadar vermesi gerektiğini, bundan sonra sizinde bu şekilde davranacağınızı, zaten aranızda tartışma konusu olan şeylerinde siz söyleyince düzeltilecek şeyler olmadığını, eşini ve evliliğini düşünen birinin bunları kendisinin düşünmesi gerektiğini söyleyin ve öyle davranın, kesinlikle alttan almayın ama kavga da etmeyin, barışmaya çalışmayın ama küste durmayın, sakin bir şekilde onun afrasını tavrasını önemsemeden, normal hayatınıza devam edin, trip atan erkeklere en iyi çözüm attığı tribi kale almamaktır, siz ne kadar bunun üstüne düşerseniz eşiniz o kadar havaya girer.

Back